SmukMor

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    108
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About SmukMor

  • Status
    Aktivt medlem

Profile Information

  • Status
    Er mamma
  • Lokation
    KBH
  1. ...
  2. Du har ikke overvejet at finde et spisebord m. stole i en genbrug eller på auktion? Teak er ret hot lige nu, og du kan nok få et godt sæt til en god pris.
  3. Jeg sigee ikke, at der er andre muligheder for homoseksuelle. Jeg mener blot, at behandling er noget man giver personer som en løsning på en sygdom/et syndrom, og i min verden falder et homoseksuelt par ikke ind under den kategori (slet ikke!) Derfor mener jeg, at de må betale ved kasse 1. Det samme er min holdning, hvis et heteroseksuelt par ikke gad have sex eller hvis en enlig kvinde gerne vil have et barn. I min verden handler det ikke det mindste om, at homoseksuelle er mindre værd i vores samfund. Jeg elsker homoer (og medt af alt min søster), og selvfølgelig skal de have lov til at få børn. Jeg mener bare, at behandling skal være forbeholdt de syge. Hvis et lesbisk par har problemer med at blive gravide ved ex insemination, så skal de naturligvis have hjælp på det offentliges regning. Ingen tvivl om det. Og ja, fertilitetsbehandling er dyrt. Men jeg er nok typen der tænker, at vil man det nok, så finder man en løsning og skraber de penge sammen. Men det er en helt anden diskussion. Nu vi snakker ligestilling, hvad så med de homoseksuelle mænd? De kan jo ikke blive gravide (miraklernes tid er ikke forbi, men alligevel...) og i Danmark må de ikke benytte rugemødre, der hyres til jobbet. Deres eneste mulighed er at finde en kvinde, der vil lave et regnbuebarn eller adoptere (hvilket kan være ret svært, da mange afgiverlande ikke er så tossede med homoseksuelle) Det synes jeg er et LANGT større problem, som vi bør gøre noget ved. Det kan ikke passe, at vores homoseksuelle mænd er nødt til at rejse ud af landet for at blive fædre.
  4. Interessant diskussion - skønt at den kan holdes i så pæn og sober en tone, for det er jo virkelig et emne, der kan få følelser i kog. Jeg har en søster, der er homoseksuel. Hun vil gerne have børn sammen med sin kæreste og vi har taget snakken virkelig mange gange, og jeg er ikke i tvivl om, at de vil blive de bedste mødre, man kan tænke sig. Men faktum er, at uanset hvor end de gerne vil, så kan de ikke gøre hinanden gravide. Det er fysisk umuligt, når naturen nu engang er indrettet således, at det kræver en lidt fra en kvinde og lidt fra en mand til at skabe et barn. Min søster og svigerinde skal have hjælp, hvis de vil være forældre, og den hjælp mener de, at staten skal finansiere. Det mener jeg ikke. Det gør jeg ikke fordi statsfinansieret fertilitetsbehandling i min verden er forbeholdt de mennesker, der har brug for BEHANDLING for en sygdom, et symptom el lign. Det er for de kvinder, der sammen med deres mænd har kæmpet for at blive gravide, men får stukket en kæp i hjulet af PCO, endometriose, lav sædkvalitet og lign. Eller den homoseksuelle kvinde, der sammen med sin elskede har prøvet at blive gravid for egen regning eller ved hjemmeinseminering, men som får stukket en kæp i hjulet af PCO, endometriose el. lign. Jeg synes, at et barn skal skabes i kærlighed mellem to mennesker, og så er det fuldstændigt underordnet om det er m/k, k/k eller m/m. Det kan også være en enlig forælders største drøm, som går i opfyldelse, og det er helt fint. Men jeg synes, at fertilitetsbehandlingen skal være forbeholdt de, der har brug for den, fordi alle andre muligheder er udtømte. Jeg er selv blevet alene med min søn for nylig, og jeg drømmer da også om at få et barn igen, når sårene engang er helet. Men det skal være sammen med et menneske, jeg elsker. Møder jeg aldrig det menneske igen, så kan jeg godt overveje at få hjælp til at få et barn mere. Men så bliver det for egen regning. For jeg kan sagtens blive gravid uden hjælp, og jeg mener ikke, at staten skal betale for min helt egoistiske drøm om at få et barn mere. Og det synes jeg bøår gælde for alle uanset køn og seksualitet. Til gengæld mener jeg, at vi bør gøre rugemødre lovligt i DK, så homoseksuelle mænd har mulighed for at blive forældre af den vej. Men det er jo en helt anden snak.
  5. Enig! Jeg er datter af to læger. Min mor er kræftspecialist, og hun tøvede ikke et øjeblik med at anbefale mig at få vaccinen. Min far var enig. Jeg spurgte ind til bivirkninger og om de virkelig mente, at der var nogen (betydelig) risiko. Hun svarede: "du er min datter, jeg ville ALDRIG anbefale dig at få den vaccine, hvis jeg ikke mente, at det var til dit eget bedste." Så jeg købte vaccinen og er nu vaccineret og tilfreds med min beslutning. Det er naturligvis et personligt valg om vi vil lade os vaccinere. Men som mor ville jeg ikke være i tvivl om at jeg ville lade min datter få vaccinen, hvis jeg får en datter. Jeg forstår ikke de forældre, der vælger ikke at lade deres børn få vaccinationerne, som Sundhedsstyrelsen anbefaler. Nogle fordi de mener, at myndighederne er i lommen på medicinalinduatrien. Men det er jo en anden snak ;)
  6. Vi snakker også om PB2 og vil gerne have, at der er ca tre år imellem også :) Jeg har selv en lillesøster, der kun er 18 mdr. yngre end mig, og vi var jo nærmest pseudotvillinger (hvilket børnebillederne vidner om = ens outfits) Det vil jeg gerne at mine børn undgår.
  7. Hvad med et par pæne lærredsbukser, en sød skjorte og en strikket butterfly?
  8. Har du hormon eller kobberspiral? Jeg har en hormonspiral, og jeg har ikke haft mensturationsblødninger siden, men jeg har vist æl.. Jeg er SÅ glad for den. Min gynækolog sagde, at den mindsker blødning med 90 procent, mens en kobberspiral øger blødninger.
  9. Jeg synes, at jomfruhummere er super lækre bare med smør, persille og lidt hvidløg. Gril dem evt. på grillen eller i ovnen :)
  10. Ha ha ha :) Jeg elsker børns umiddelbare og besynderlige fantasi :)
  11. Skal lige se, om jeg ikke kan få taget nogle, når jeg er hjemme fra ferie :)
  12. Da jeg var gravid havde jeg devisen: Hellere ringe til lægen en gang for meget, end en gang for lidt. Jeg tror dog ikke du skal bekymre dig, men vær obs på at få nok at drikke i sommerheden, så du ikke dehydrerer.
  13. Vi brugte ikke ÆL-test, da H. ikke var planlagt. Men jeg synes, jeg har læst et sted, at det er bedst hvis man har sex hver 2. dag, så sæden er mere 'frisk'.
  14. Jeg havde i øvrigt en syg trang til syltede agurker og løg, da jeg var gravid. Kan næsten ikke spise det i dag, ha ha :)