MorDk

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    27
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About MorDk

  • Status
    Medlem
  • Fødselsdag 05/06/1981

Contact Methods

  • Hjemmeside
    http://www.morforaltid.blogspot.com

Profile Information

  • Status
    Er mamma
  • Lokation
    Kongens Lyngby
  1. Hejsa Allesammen! Torsdag d.20.09.12 kl.19.09 kom vores smukke pige til verden! Det gik rigtig godt og det tog kun 3 timer fra de tog vandet! FB + billede kommer senere... Knuz fra MorDk ♥
  2. Uha du er ikke alene!!! Jeg har haft "ammehjerne" siden jeg blev gravid med min søn .... og nu skal han være storebror til september 2012... dvs. har næsten gået med "ammehjerne" i 2½år eller sådan... Pyha...
  3. Ihhh det glæder mig at høre... Imorgen er jeg jo "kun" 29+4 ...så tror det er helt perfekt. Håber bare hun er lidt fotogen imorgen ♥ Ja jeg har godt nok hørt meget godt om ham Robert der... ;)
  4. Mange tak... Jamen jeg vil fortsætte med at give ham "bobler" i ny og næ .... ♥ Han elsker det!
  5. Nej enig men der er SÅ meget børn generelt ikke har behov for! Men nu var mit spørgsmål om det er ok... altså jeg vil jo ikke skade mit barn!
  6. Nej nej tog det skam heller ikke personligt som sådan... Jeg skrev jo selv fordi jeg i bund og grund stadig var en smule usikker. Trods det jeg har fået vide... og så ville jeg lige høre *S* MEN det lød bare som om det virkelig var DÅRLIGT at give (hvis du kan følge mig) I så fald ville jeg jo stoppe med det samme. Vil ikke ødelægge min søns fine tænder *S*
  7. Oki det er jeg super glad for at høre ♥ Glæder mig virkelig meget!!
  8. Ja alt med måde... sådan er det med alting *S*
  9. Takker... er også hvad jeg mindes min tandlæge sagde engang for nogle år tilbage. Tænkte bare... Vil da hellere give ham lidt "bobler" end fx. sodavand!
  10. Hvor har I denne viden fra? Jeg spørger fordi jeg aldrig selv har hørt om at det er skadeligt. Grunden til jeg oprettede indlægget var et spørgsmål vedr. Kinin i sportssodavand... og så kom jeg til at tænke på om der også var kinin i Danskvand fx.
  11. Det har da ikke skadet mine tænder... Og min søn drikker jo ikke flere liter... MEST alm. vand, mælk... osv. MEN når vi er ude og hygge så får han de berømte "bobler" KAN da kun være bedre end SODAVAND!
  12. Mit link Fandt dette link... og det er også hvad min egen tandlæge engang fortalte....
  13. Er det rigtig? Guuud nej dog! Her går jeg og tror jeg gør noget godt/oki... istedet for at give ham sodavand. For det vil jeg ikke byde mit barn. Puha... bliver da helt trist nu?!
  14. Hejsa Imorgen skal kæresten og jeg afsted til 3D/4D scanning. Denne gang har vi bestilt tid hos LilleKbh'er. Nogle der har erfaring med dem? De billeder jeg har set er ekstrem gode... derfor er mine forventninger også store. Jeg håber bare at Lillepigen ligger ordentligt så vi kan få nogle gode billeder af hende. Hun har været lidt på "tværs" under alle andre scanninger nemlig *S* Vi har en tid kl.11.00... så skal liiige have afleveret Bassen i vuggestue... og så tager kæresten og jeg ind til byen. Jeg bestilte tiden for lææænge siden... så har bare gået og glædet mig! ♥ Jeg ville lige dele det med jer! Update følger ...
  15. Tak for jeres svar. Undskyld jeg først er på nu... men havde lidt glemt at jeg havde oprettet en bruger her på Babyklar *S* Vores dreng er 21 mdr. gammel nu og stadig noget af en hystade... haha... men det med bideri osv. går meget bedre. Nogle af De svar I er kommet med er også nogle af de metoder vi bruger herhjemme... Men endnu engang tak for jeres ínput ;)