MissElvis

Nye medlemmer
  • Antal besvarelser

    4
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About MissElvis

  • Status
    Nyt medlem

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  • Terminsdato
    25-04-2015
  1. Hej! - Nu er jeg ikke ligeså langt som du, men jeg testede her den anden dag positiv og jeg har endnu ikke slugt det endnu. Vi, min mand og jeg, har dog forsøgt i 13 måneder, men alligevel.. At stå, langt om længe, med en positiv test er helt vildt underligt. Jeg glæder mig også til, at jeg bare af hele krop og sind kan glædes. Jeg tror det kommer. Det er bare helt vildt stort! ^^ Al held og lykke med det hele, og til lykke med det!
  2. Halløjsa, alle I skønne damer! Jeg har nu fået muligheden for, at få en barnevogn. Den er temmelig retro- lige mig! Da den er af ældre dato, så kunne den godt trænge til en kærlig hånd, men jeg kan godt lide at være lidt speciel og kreativ, så jeg tænkte, måske ved I hvad man kan gøre, for at "shine" en ældre barnevogn op, så den ser lidt smart ud? :-) F.eks. om man kan male den, sy nyt stof på den, alt muligt. :-)
  3. Min mand og jeg er i gang med projekt-baby, så vi er ikke derhenne endnu, hvor man skal glæde sig alt for meget og begynde at finde navne, for det er jo ikke sikkert, at vi kan få børn, men da jeg nu er en kvinde, så er det ikke til at lade være. :b Vi kan meget godt lide, at vi "genbruger" navne fra slægten, så vi har nogle navne, som henholdsvis er fra begge sider af vores familier. :-) Dreng: Anton, Martin eller Christian :-) (Desværre hedder min elskede morfar Arne og farfar Gunnar, så for os er de navne ikke til at vænne sig til, til et lille barn. :b ) Pige: Winnie, Sofie, Agnes, Alma eller Alberte :-) Ældre navne, men nogle dejlige nogen alligevel- synes vi :-)