DitteJ

Medlemmer
 • Content count

  54
 • Joined

 • Last visited

About DitteJ

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 04/15/1987

Profile Information

 • Status
  Er mamma
 1. Tak de damer, for tilbage meldingerne :) Det er virkelig en stor hjælp.. :super Først vil jeg sige, at jeg skriver som privat person, og ikke er på nogen lønningsrulle fra Frugi! At jeg ikke har så mange indlæg herinde, handler om at jeg er ganske ny mor, og endnu ikke har haft brug for så meget hjælp og råd. Eller har kunne finde svar ved at søge i gamle indlæg! Bare fordi jeg ikke skriver, betyder det jo ikke at jeg ikke læser med. Jeg oplever bare tit at man nemt kan blive slået i hovedet eller misforstået i forums som bk. Derfor holder jeg mig lidt tilbage. Oprettede den her profil for noget tid siden, efter at have været løs på bryllupsklar i laaannngg tid! Mht. om det er "godkendt", så skrev Martin i den oprindelige post, og jeg svarede, med han skrev aldrig tilbage at / om jeg havde gjort noget forbudt. Og det tog jeg som at det var ok.. Men ved det da ikke nu det bliver nævnt.
 2. Jeg har tidligere lavet en post om rabat på baby-, børne- og ventetøj tøj fra Frugi. Jeg har fået en rabatkoden som "gulerod" til at introducer mærket med, men nu har jeg så lige fundet ud af, at jeg ligger nr. chok ud af de 12 crusaders vi er i år. Det er, siden januar, kun lykkedes for mig at friste 2 til at vove pelsen - Og den ene er min mor! Derfor kunne det være vildt dejligt, at høre hvad der skal til, eller måske mere, hvad der afholder jer fra (at prøve) mærket. Fik respons fra nogle enkelte i sidste post, men ville være utroligt dejligt med flere. Det er et super kvalitetsmærke, til en god pris, og det er øko bomuld og bliver produceret under ansvarlige forhold.
 3. Og det var sørne en lille dreng :7himmel
 4. Ja, han kom lidt før beregnet så vi ender på 18/5 3900 g 52 cm
 5. Dato: 18/5 kl 7.50 Køn: En lille dreng :kuller Er helt væk i ham. Sidste vægtskøn: 3200 Vægt: 3900 g (Tænk om han var kommet til termin eller efter. Så havde jeg fået min mega baby) Længde: 52 Født: Akut ks Hvor: Kolding Sygehus Uge: 39+2
 6. Endnu en sparemulighed, så skal jeg nok stoppe :P Boghandleren i Grindsted er lukket, og nu bliver alt solgt til super priser. Jeg har bla købt "barnetsbog" til 50%, og i denne uge har de sat det endnu længere ned. Der er massere af børnebøger, skoletasker og "ting til skole start". Ja, og spil! Og alt muligt andet... Tusser og farver! :lol Og selvfølgelig også voksenbøger, bla kogebøger :D Så hvis der andre der bor tæt på, og står og mangler, så starter der med 60 % i dag og frem til på lørdag. Åbent 10 - 18 alle dage!
 7. Hej piger.. Vil lige lade jer vide at jeg jeg i Ønskebørn i Horsens i går, så en seed pli vogn til omkring 3500 kr. Bare hvis der var nogen der søger eller ønsker sig sådan en. Det er jo en vogn til næsten 8000 så det er jo en del sparet. Om det er en udstillingsvogn eller et "tilbud" kommer jeg faktisk i tvivl om nu, men det var hvert fald i flot stand hvad end.
 8. Haløjsa.. Nu sætter de deres ammetøj ned med op til 50%. Det er noget lækkert ammetøj, selvfølgelig er der noget der er mere vellykket end andet, men sådan vi det jo altid være.
 9. Ihh hvor er det dejligt, og lige hvad jeg trængte til at høre. Kender ikke rigtig andre der har fået dem, så ved nok for lidt om det, og idet min mor gik fri, så troede jeg at jeg slap. Takker :super
 10. Takker :) Jeg blir helt beroliget af at du selv synes det er blevet fint. Det var også bare en super dårlig dag, og der er også kommet 4 mærker mere til siden. Er træt af det, men regner med at accepten kommer når jeg ser det endelige resultat. Tror det er fordi jeg ikke ved hvor det ender henne <_< Med det andet så er det nu engang sådan jeg har det, eller hvert fald havde det dér. Er ærlig omkring hvilke følelser jeg har, og vil ikke lade som om de ikke er der. Og tror egentlig det er en fordel for den lille. Alt det dermed den søde ventetid og åh hvor er det hele smukt, det har jeg ikke mærket meget til. Men kan nu stadig glæde mig af den grund. :rolleyes Nok er strækmærker en lille ting, men det alligevel en permanent ændring at vende sig til, og det en af mange inde for kort tid. - Men jeg hør hvad du siger, og lover at glæde mig over den gave jeg får, i stedet for at tænke på det jeg mister. ;)
 11. Ja, som der står er jeg nu også ramt af de frygtede striber. Lige ved navlen - lilla og skinnende.. 2 stk op af hinanden! Suk! Ved godt det er naturligt, og et "lille offer for en stor ting" og baaahh.. Jeg er bare lige pt ekstrem træt af alle de ofre man skal gøre når sådan en lille trold bliver til! Det er ikke en planlagt graviditet, men helt sikkert et kærlighedsbarn, slet ikke det. Måske jeg bare er mere fokuseret på "prisen" når det ikke er noget jeg bevist har "meldt sig til". Lige nu frygter jeg bare at der kommer enormt mange mere endnu. Jeg er 36 + 2 og hvad kan der så ikke lige ske inden den lille trold vil ud. Hvis det bare blev ved det der er nu, eller evt blot et par mere, så kunne jeg godt acceptere det som en del af prisen for moderskabet. Ahh.. den uvished! Kan i ikke lige sige et eller andet trylleord der kan få mig til at komme mig over min forfængelighed.. :D
 12. :kram Er sikker på det hele kommer til at gå godt. Vil tænke på dig og dine piger :)
 13. Kunne være lidt sjovt. Men nej :) Hun hedder Tine ;) Og den lille pige har kun lige fået navnet.
 14. Jeg følger lige med her, for jeg står med samme beslutning :) Bare til en baby ;)
 15. Min lille niece hedder Saga. Har jeg aldrig mødt andre der hedder. (men ved godt der er andre ^_^ ) Min bedstemor hedder Elvira. Det er da også specielt.