kirsebær

Nye medlemmer
  • Antal besvarelser

    6
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About kirsebær

  • Status
    Nyt medlem
  1. Ja det er bare en fase men hvorfor lukke hunden inde i et rum hvis det kan løses på en meget bedre måde. Vi fandt ud af at det var os der gjorde noget forkert i vores morgenrutiner da vores var hvalp - måske er det samme tilfældet her. Der er jo ofte en forklaring på hvorfor hunden har et alene-hjemme problem :) Det var ikke nok at aktivere vores hund som du skriver - vi brugte også tricket med en godbid i et / flere håndklæder, han fik al hans mad strøet ud på græsset og blev også aktiveret på anden vis. Jeg håber i finder en løsning på det Lollipop for det kan løses! :wub
  2. Det hjælper ikke på et alene-hjemme problem hvis han får lov at fortsætte med at ødelægge ting.
  3. Vi opsøgte Lone Greva da vores var hvalp og ødelagt en hel masse - men "mindre" kan også gøre det - f.eks. en god træner i en hundeklub. Vi træner selv i DCH og de er ret dygtige og kan give de samme råd som vi i sin tid betalte Lone Greva for (men det hjalp med hendes råd!) Det er jo meget individuelt hvad der hjælper den enkelte hund. Held og lykke med det :)
  4. Cecilie og Mads :)
  5. Jo 50 kroner er rigtig fint!!
  6. Effekterne skal have en værdi af over 250 kroner (ikke 200 kroner - det er iflg. en gammel bekendtgørelse) Pung, kørekort, sygesikring, kontanter, pas tæller med i findelønsberegningen! Findelønnen er 10% af de første 5000 kroner. Havde det været mig havde jeg stukket vedkommende lidt som findeløn for det havde vedkommende fået hvis den pågældende havde indleveret den til politiet :) Du kan bede den pågældende indlevere din pung til politiet - ellers er det ulovlig omgang med hittegods.... Hov jeg ser lige at du vist har fået din pung igen eller at den er undervejs med posten.