Elin2005

Nye medlemmer
  • Antal besvarelser

    9
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Elin2005

  • Status
    Nyt medlem

Profile Information

  • Status
    Vil gerne være gravid
  1. Hilde, blev din veninde gravid med fryseæg? Og tak for du skrev.. gode oplevelser hjælper meget..
  2. Ejj lyder godt Binser, var det med fryseæg du blev det 3. Gang også?? Vil så gerne blive det snart; skal bruge mine fryseæg næste gang:-) ved du om de sætter 2 æg op når det er fryseæg ??
  3. Okay, håber snart det lykkedes for jer.. hvad er årsagen til i er barnløse?? Og skal du så behandles i en privat klinik? Forresten ved du om p-piller vil forhindre noget ved næste forsøg, for skal nemlig tage p piller for at jeg kan få en blødning allerede i ca midt januar..
  4. Ved i hvad der er forskel på syge hus og privat klinik?? Louise, hvorlænge har i forsøgt på at blive gravid?
  5. Matilde, har i brugt alle jeres forsøg på OUH? Ja mødte Peter i vores anden forsøg, han tog æggene ud. De andre to kvindelige læger på ouh sagde æggeblærene skal være mellem 18 og 22 før de vil tage dem ud, men da peter scannede mig og æggene var 17 sagde han at de er klar til at tages ud, blev lidt nervøs, for tænkte de to andre læger havde mere forstand på det. Det viste sig at jeg i anden forsøg fik 15 æg og 8 blev befrugtet, 1 lagt op og tre i fryseren, så blev rigtig glad for han også var med over det. Føler også han har meget styr på det.
  6. Altså så du har fået børn via ivf behandling?? De sagde jeg skal starte op på nogle tabletter når jeg får mens. så slimhinden bliver tykkere, så det er nok stimuleret cyklus.. Hvad er bio'er SA?
  7. Matilde, hvad er årsagen til I er barnløse?
  8. Mange tak for jeres svar piger, rigtig sødt af jer. Har så brug for at snakke med nogen om det, da ingen af vores familie eller venner ved noget. Og jeg er lige startet nyt arb. så kan heller ik fortælle det til mine kolleager. Når men vi er i behandling på Odense uni. hospital, nogen der kender til afd. på sygehuset? De er meget søde, men synes lægerne siger noget forskelligt. Orh bliver helt nervøs nu, har ikke tålmodighed til seks år endnu... Håber også det lykkedes for jer. Er i blevet gravide ? Nej har ikke brugt prednisolon, hvad skulle det gøre? Vil lige høre om i ved om man skal behandles for pco for at forsøgene kan lykkedes? Knuus
  9. Hej Piger :) Jeg er nu her, men er ikke så ny i ivf verden :( desværre. Jeg er 22 år og har pco, og min mand har nedsæt sædkvalitet. Vi har været igennem 2 icsi forsøg men uden held, hvad er jeres erfaring, hvor mange behandlinger var i igennem før i blev gravide? Og er det normalt jeg ikke har opnået graviditet ved anden forsøg når jeg kun 22. Og har i erfaring med fryseæg og graviditet? Jeg skal have lagt fryseæg næste gang, kan jeg blive gravide med dem når jeg ikke er blevet gravid med friske? Håber der er nogen der vil svare.. Er så trist og ked af det. Fik nemlig svar igår for bp, og tjaah den var negativ igen igen... Mangee hilsner Yazz...