PiaColette

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    61
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About PiaColette

  • Status
    Medlem
  1. Vi gjorde det til en vane, at hver gang vi lagde hende lagde vi hende på maven. Så vendte vi hende bare når hun ikke gad mere. Men på den måde lå hun rigtig mange gange om dagen lidt på maven og blev rigtig glad for det.
  2. Halløj Jeg fødte med voldsom bækkenløsning. jeg fik løsnet hinder hod jordemoder 2 dage før fødsel og blev sat i gang for at aflaste mig bækken. Igangsætningen bestod af en stikpille om aftenen og jeg fik taget vandet næste morgen - det var nok til at mine veer selv gik i gang og fødslen forløb helt naturligt. Nogle jordemødre tillader ikke, at man føder i vand når kvinden har bækkenløsning, da de er bange for, at man ikke kan komme hurtigt nok op af karret hvis situationen kræver det (de må af hensyn til deres arbejdsstilling ikke hjælpe én med det). Min jordemoder var dog med på den da hun mente vandet kunne hjælpe mig. Jeg vil rigtig meget anbefale dig at komme i vand - måske bare under ve arbejdet da du meget lettere kan vende og dreje dig så du kan arbejde med veerne. Det varme vand var dejligt lindrende! Jeg selv var hundrede år om at vende mig i sengen derhjemme (kender du det <_< ?), så ville slet ikke kunne skifte stilling på et fødeleje med veer, kvalme osv. Jeg ved ikke om bækkenløsningen gjorde fødslen nemmere, men alt gik i hvert fald rigtig fint og jeg fødte uden smertelindring. Selvfølgelig gjorde det ondt i skambenet og bækkenet, men jeg tror ikke det var hverken mere eller mindre end hvis jeg ikke havde haft bækkenløsning. Det skal nok gå rigtig fint for dig! Glæd dig og rigtig meget held og lykke med din baby! :goodluck
  3. Du er en skrapsak Anna :) meget inspirerende...skal da prøve laksepaté! Kram
  4. Gaia har endnu ikke i en alder af 8 mdr prøvet at få færdiglavet mad. Jeg har lavet grød, mos og små retter selv hele tiden og jeg syntes ikke det tager så lang tid. På den måde ved vi hvad hun får og sparer en masse penge som vi sagtens kan bruge på noget andet.... :whistling
  5. Hæ hæ lyder ikke rart, men fedt du lige testede på dig selv. Jeg har prøvet at give hende 2 gange nu og de ryger da ned når bare der er en mundfuld grød lige i kølvandet ;)
  6. Her har vi haft kogt kartoffel/gulerod og ærter sammen og blendet og det var et hit. Du kan også prøve med pastinak for variationens skyld. Af frugtmos hitter æble/pære, pære/mango, æble/brombær...anything faktisk. Vi bruger det som topping ovenpå grød. :mam
  7. Er der nogle der har hørt om noget natur produkt halløj som man kan give børn der er vuggestue/børnehavealder, for at forebygge alt for mange sygdomme? Og hvor gamle skal de mon være for at få det? Kan dælme ikke huske hvad det hedder! Nogle erfaringer? :)
  8. Gaia skal starte som vuggestue pige d. 1/9. Hvordan har jeres indkøringsperiode været? Over hvor mange dage? Og hvilke reaktioner kom der fra de små? Gaia vil være 9 mdr når hun starter.
  9. Gaia havde armygrøn afføring i lang tid og det var bare helt fint sagde sundhedsplejersken. Hendes blev aldrig rigtig remoladegult trods hun blev ammet og fik mme....mærkeligt barn :) hi hi
  10. Gaias falde af efter en god uges tid. Den hang kun i en lille synd hudflage de sidste dage.
  11. Gaia havde et ekstremt suttebehov og hun fik en sut allerede 2-3 dage gammel. I starten kunne hun ikke holde den i munden så der måtte vi støtte den lidt. Efter et par dage kom jeg i tanke om, at jeg selv og min lillebror altid har haft en nulleklud trukket igennem sutten og det hjalp Gaia til at kunen holde den i munden. Desuden syntes hun vist også at det er super dejligt at nuldre næse med den bløde klud :) Forestiller mig, at når hun skal vænnes fra sutten så beholder hun kluden.
  12. Halløj :) Så er der ikke længe til at Gaia skal være en vuggestue-pige ;) Vi er inviteret ned til møde om 14 dage hvor vi også skal være med til at fejre fødselsdag for et af børnene dernede - det bliver bare så hyggeligt! Til det møde får vi helt sikkert at vide hvad hun skal have med, men hvad er jeres erfaringer? Vi har købt noget regntøj og gummistøvler så hun kan sidde bag på cyklen i al slags vejr. HOV - iøvrigt - hvornår begyndte i at cykle med jeres små? hejsa;)
  13. Når din datter er så lille vil jeg anbefale en strækvikle der støtter hele babys ryg uden at belaste. Babys hoved er tungt og bærer du i en bæresele kommer al vægten til at påvirke hele babys ryg ligesom det kan være angstprovokerende for små børn at deres ben dingler frit i luften. (det samme ses når de bliver store nok til at sidde i indkøbskurv - de fleste vil hellere sidde nede i kurven end at have benene dinglende frit) I strækviklen er hele baby pakket tæt ind til dig som i livmoderen og der er flere forskellige måder at bære på så viklen "vokser" med barnet. Du får selv en fantastisk støtte på hele ryggen så du undgår at gå at spænde og få ondt. Det kan se indvilet ud at få den på de første gange men man lærer det hurtigt! God fornøjelse med det!
  14. Vi mødes 1 x om ugen på skift hos os og af og til tager vi ud og laver noget: Planlægger en fælles gåtur eller som på tirsdag hvor vi skal på baby picnic. Det er meget rart at komme ud og se lidt andet end de samme stuer hele tiden.
  15. Gaia kunne også blive rigtig urolig - typisk hvis der havde været for meget aktion på og hun var blevet stimuleret for meget eller hvis der var en bøvs på tværs. Det hjalp at gå med hende til luften kom ud og så kunne hun spise lidt til og falde i søvn.