Myliona

Medlemmer
 • Content count

  12,224
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  18

Everything posted by Myliona

 1. Der sker ikke så meget herinde og L gider for en gangs skyld ikke sove...
 2. Uden at pippe for meget op, så er jeg ret sikker på at der arbejdes på at få lavet et fortroligt fællesskab, hvor man kan være lige så anonym som man VAR herinde
 3. Synes også Malaika er flottere.. det andet er bare lidt sødt og symbolsk! De andre har jo ret nemme navne at stave, altså der er kun EN stavemåde... Malaika er så fint!
 4. Jeg har længe ikke kunnet overskue forum.. så tror desværre også jeg ender ud med at hoppe videre. Det bliver jo også mere som "alle andre steder" alligevel...
 5. Malaika er SÅ fint!!! Jeg er helt vildt forelsket i det! Og hvis i kalder hende Malayca så har i Ma fra Marlon, ay(l)fra Taylor og C(a)fra Charlie så hendes navn er lavet af bogstaverne fra hendes storebrødre..
 6. Men når alle "aktive" og gamle brugere nu flygter.. så ender i med at folk "kommer ind til" et halvdødt og kedeligt forum, med pt en ret mærkelig stemning. Det gider folk jo ikke. Det skal jo vendes! Man kunne gøre det på mange måder. Man kunne fx opfordre os brugere, til at benytte de "åbne" mere og forklare at man ønskede at tiltrække flere brugere. man kunne lave en del af forummet med betaling, mod at det var helt lukket for andre. Der er masser ting man kunne gøre, hvor der ikke havde føles som om man var pisse ligeglad med mennesker der har brugt jeg ved ikke hvor mange år herinde. I vil jo aldrig opnå den fortrolighed der er i mellemled gamle", netop fordi den er opnået igennem lang tid, og i et forum hvor vi har haft muligheden for at være "lidt skjult". I får et "besøgsforum", et forum hvor folk kommer og stiller et spørgsmål. I mister at folk deler private ting - at folk tør fortælle "skyggesiden", at folk tør dele når man prøver og når man er sårbar. Fordi det deler man bare ikke med hele verden. Og det kan godt være i siger der ikke er meget forskel - men der er lidt, og i gør det for at tiltrække folk, og den måde i har valgt at tiltrække folk er ved at VI, brugerne skal udstille vores private og spændende tråde MED DET SAMME.
 7. Helt personligt, har jeg det liiidt stramt med at man vil forny sig, og få nye brugere på bekostning af "de trofaste". vi er MANGE der har været herinde i rigtig mange år (jeg har også været her 5-6 år!). det er mærkeligt, at man ikke inden, har sendt en føler ud eller forsøger at finde en måde hvor mankan tiltrække nye, men uden at det er på bekostning af os gamle.
 8. Leah sover stadigvæk ikke. hun sov 20 min middagslur og har været vågen i 11 timer nu. i går nat, vågnede hun hver halve time, og var ked og græd og var vågen det meste af natten... ved godt skoldkopper er trælse, men come On!!! Sov så barn! hun går helt i panik, og kaster sig rundt og skriger så meget så hun er ved at kaste op. har prøvet alt. Nu sidder hun og se iPad og leger i Camilles seng. Så er hun Stille. har bedt G tage fri, og komme hjem fra arbejde nu. Jeg kan ikke holde til det her
 9. Det er også det der er lidt svært for mig. følelsen af at man en dag måske kommer ind også er ALT igen bare åben for alle.. måske endda fortrolig?! Om det er uheld eller ej, så skaber det bare lidt usikkerhed :/
 10. Jeg tror, for mig - at det mest er følelsen af at man er blevet blottet. jeg kan godt se at ændringen er minimal. Men øv, men sidder alligevel og føler sig lidt blottet..
 11. Det er sådan jeg forstår det. jeg tænker måske at ændre mit brugernavn, og fjerne pigernes navne i mine private tråde også er jeg lidt "skjult" igen... men må indrømme jeg også tror det lidt kan blive mit exit..
 12. Nå det endte med han gik i bad, og da han kom ud, sagde han at jeg selvfølgelig skulle hente de ting.. så nu, cola til mig (yay så klarer vi nok natten!!), Panodil til Leah - og kiks og han kørte også for sent- hele 3 min senere end han normalt kører herfra.... mon det går!
 13. Jeg hader skoldkopper. Jeg hader sur kæreste. Jeg hader bare ret meget mit liv lige nu. jeg har ingen cola. Ingen Panodil junior. men jeg kan ikke nå at handle inden G tager på arbejde, og han blev sur da jeg foreslog at jeg skyndte mig at køre nu... så jeg må undvære. Leah må undvære.. det bliver en lang nat mere. Jeg aner ikke hvad han er sur over. Ved virkelig ikke hvad jeg har gjort galt, og jeg har mest lyst til at bede ham blive væk jeg fatter ikke jeg tager ham tilbage, at jeg er SÅ naiv. At jeg tror på de ting han siger.. øv. Jeg kan slet ikke overskue det lige nu
 14. Hun havde skoldkopper for to år siden, men fik det igen for 2 uger siden begge gange har været meget milde.. men på Leah myldrer de frem!!!! Hun har seriøst over 15 i bleområdet..
 15. Ja. Men tror det er pga skoldkopper hun er lidt svær. siden jeg var alene, har der været helt fast struktur i forhold til sengetid og putning. Jeg tror også måske at hendes manglende sprog, begynder at påvirke hende. Børn der er næsten 2 år, er jo ret bevidste og kan udtrykke mange følelser og behov verbalt.. men Leah siger jo ikke et kvæk, og det kan derfor være en udfordring at finde ud af hvad hun mener - og hun bliver så frustreret. Og tænker det påvirker putningen - fordi vi måske ikke helt forstår netop hvad hun forsøger at kommunikere.
 16. Han lader hende græde. Altså, jeg tager hende op, og går lidt rundt med hende og sådan.. han lægger sig med hende eller lader hende være nede i sengen, og hver gang hun rejser sig, lægger han hende - også synger han. Jeg kan bare ikke lide at hun græder - men VED godt at hun gør det fordi det jo virker ved mig... åh hvor ville jeg ønske hun havde et sprog!
 17. Har brugt mere end en time med skrigende Leah, der nægter at sove hendes far har taget over, men bryder mig slet ikke om det.. han er lidt mere hård end mig, men jeg kan jo godt se at det jeg gør ikke virker
 18. Dårlig mave.. til mig og skoldkoppemusen... nedtur.
 19. Har lavet mad - men gad nogen spise den? Næææ... sover Leah endnu? Næææ.. hvem sover? Faren der skulle putte!
 20. Ingen gråd til putningen, men kæmpe fest!!! tror dog jeg faldt i søvn først... hmm.. ups!
 21. Jeg har netop i dag fået tilbudt en tremmeseng hvor siden kan tages af, så håber jeg kan få den hentet! Jeg putter hende i mit seng. Så kan det være jeg selv ender med at falde i søvn
 22. Nej du har ret.. Jeg ved faktisk ikke hvorfor... det er nok fordi jeg alligevel frygter det, fordi jeg sover altid med Camille når hun er her.. og vi har en lille seng så er vi pludselig tre..