Lone

Medlemmer
 • Content count

  1,003
 • Joined

 • Last visited

About Lone

 • Rank
  Super medlem

Profile Information

 • Status
  Er gravid
 • Lokation
  Nordjylland
 1. Jeg er rykket fra den 5/7 til den 3/7 :)
 2. 5/7 Aalborg sygehus Nord
 3. Tak for dit svar :) Jeg overvejer det stadigt kraftigt, synes i mit hoved, det lyder lidt rodet :unsure og frygter lidt at komme til at sidde aller sidst, hvor man ikke kan se noget ;) men ja, det er vel noget med at komme i god tid...
 4. Hvor er det sejt du har tabt 5 kg på 6 uger, det er næsten et kilo om ugen :respekt forsæt den stil, og du har næsten tabt de sidste 11 kilo inden du skal derop den 10/1.. det kunne være lidt sejt at tage røven på dem ;) Tror mig, jeg ved hvor hård en besked det er at få, jeg var henvist i 2009, hvor jeg blev sendt hjem igen med samme besked om at tabe mig, det gik rigtig godt for mig til at starte med, men pludselig stod vægten stille, og mange andre ting begyndte at falde sammen i mit liv, så kørte ned i et sort hul, og endte med at tage mere på, end jeg havde tabt :( Hvilket gjorde at jeg til sidst valgte en maveoperation, hviklet også betød et års pause fra PB :unsure Det var en hård kamel at sluge, men har gjort at jeg er kommet der hvor jeg er, den dag i dag :loveshower Det jeg ville frem til ;) pas på du ikke køre dig selv ned i et hul, du skal sku nok klare den, de kilo skal bare ha kamp til stregen, og det bliver hårdt, mega hårdt til tider, men glem aldrig hvad du kæmper for :goodluck . jeg er sikker på at inden længe står du med 2 fine fine streger :D (psssst... jeg er også afhænging af min pepsi max ;) og den drikker jeg stadig, så er der så mange andre ting jeg ikke gør ;) )
 5. Jeg vil sige det samme :) De er super super søde, Tine en af lægerne hvis du får hende, kan være lidt speciel i nogens øjne, men jeg synes hun har dejlig, hun kaldte en spade for en spade, så man forstå lige hvad hun mener :) Ønsker dig alt mulig held og lykke, jeg er i hverfald Dronninglund evigt taknemmelig :loveshower :goodluck :goodluck :goodluck :goodluck :goodluck
 6. Er der nogen der har prøvet at se comedy der?? Jeg overvejer at bestille 2 billetter til Omar´s show i marts, men når jeg vil bestille, så kan jeg ikke vælge plads, men får bare 2 stk... Jeg har aldrig været i skråen i Aalborg, så har ingen ide om hvordan den ser ud, prøvede at google det, men kunne ikke rigtigt finde nogen billeder af det.. Det eneste jeg kan snuse mig frem til er at det er nogen aflange borde, men er det nemt nok at se kunsteren hvis man sidder med i den anden ende??? og er det sådan noget med man skal være der 2 timer før det starte for at få en god plads???
 7. Altså hvis man spørg min søster så er en lang fødsels 4 timer, og en hurtig fødsel max 20 på toilettet, hvor man enligt gik på toilet, fordi man troede man skulle bummelumme ;)
 8. Dem med rød, kunne jeg ikke engang svare på :D Hvor mange p-piller er der i en pakke?? bum bum.. synes lige jeg havde en masse, nu er jeg helt tom :unsure
 9. Ja tak for besøget af dine venner :yay
 10. NAVN: Lone ALDER: 27 BOR I: Vesthimmerland UDDANNELSE/ARBEJDE: Ja ;) KÆRESTE / GIFT: Forlovet med P TERMIN: 03/07-2013 :wub FØDESTED: Aalborg Nord DRENG/PIGE: Pige MULIGE NAVNE: ANDRE BØRN: Nej VÆGTFORØGELSE: :rolleyes FØDSELSFORM: FRYGT FOR FØDSEL: Lidt HVEM SKAL MED TIL FØDSEL: Faren SJOVE SPISEVANER: Mange ;) SÅ LANGT HENNE VED SIDSTE OPDATERING: 16+0 SCANNING: Fik en TS skanning den 15/11 LÆGEBESØG: Første besøg 27/11 JORDMODER: første besøg 31/1
 11. De er "min første jul" dragter med nissehue i Rema1000 i denne uge til 69 kr ;)
 12. Tak :kram :loveshower Håber i hurtigt kan komme i gang med ønskebebs 2 :biglove
 13. Inseminering er gratis, selv om i har barn i forvejen :) I skal selv betale for hormoner osv, men ellers er det :) Først hvis man skal over i IVF det kommer på egen regning Synes det lyder som en super ide af finde en privat klinik.. håber det snart lykkes for jer :)
 14. Tak :kram Ja okay, så ved jeg ikke lioge hvad ham din gyn tænker <_< lyder stadig underligt at ville give dig piller for æl, når du har æl... kan du huske hvad piller hedder?? Pergotime måske??, fordi skal kan de faktisk godt ha en positiv virklig, men til at gøre din æg større og mere modtagelige, mener jeg, eller noget i den stil, det har da i hvertfald hjulpet folk før ;)
 15. Ja du hører til her,;) og det bliver du ved med :kram Helt iorden hvis du har det bedst med at vente, det kan jeg godt forstå..