Irmavictoria

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    11
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Irmavictoria

  • Status
    Medlem
  1. Jeg er lige startet op på "Spis maven flad". Er lidt spændt på, om min mave virkelig kan blive flad efter min to graviditeter, men man har vel lov at håbe. :) Her skal man helst holde sig fra kulhydrater og det kan jeg sagtens. Så jeg spiser mest kød og grøntsager. Derudover spinner jeg et par gange om ugen. Jeg plejer at løbetræne også, men er gået lidt kold på det. Skal dog igang i næste uge igen.
  2. Det kunne godt lyde som seneskedehindebetændelse, fordi at du er gået for hårdt igang med træningen igen. Jeg ville nok tage den med ro i en uge til 14 dage. Det er super irriterende at få en god gang seneskedehindebetændelse, og det tager 100 år at komme af med igen.
  3. Min mand er 4 år ældre end jeg... Jeg kan huske, at da jeg mødte ham, følte jeg, at jeg havde gaflet en rigtig mand. :loveshower
  4. Nu ved jeg ikke, hvordan du er som person, men jeg er begyndt at få mareridt om det om natten. Jeg vil gerne følge med i det hele, men det får desværre konsekvenser, når hjernen har frit spil. Så måske skal du ikke læse det hele. Jeg ville nok ønske, at jeg ikke havde gjort det. :unsure
  5. SUPER godt skrevet....
  6. Holly er et rigtig fint mærke. Jeg købte str. 56 til min lille niece, men plejer normalt at give str. 62/68 ellers.
  7. Vores har også haft fra starten. Det har jeg ikke tænkt mere over. Er det ikke noget med at de anbefaler hovedpuder i Sverige eller husker jeg forkert??
  8. Hvor fint Tina... jeg må vist lægge hovedet i blød til, når Sylvester stopper her til december.
  9. Jeg har Filippa fra december 06
  10. Kan da kun sige, at som ven ville jeg reagere - det gør jeg generelt. :)
  11. Spændende artikel. Den ville jeg godt have haft læst, da jeg havde født.