Heksen

Medlemmer
 • Content count

  240
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

About Heksen

 • Rank
  Aktivt medlem

Profile Information

 • Status
  Andet
 • Lokation
  Helvede
 • Interesser
  Edderkopper - kan godt lide at pille benene af dem
  Slanger
  Rotter
  Flagermus
  Blodpølse
 1. Selv tak - som jeg også skrev til en af de andre vindere, så er min kost på værkstedet og jeg gider ikke flyve på låne-koste, så derfor har jeg betalt mig fra at en anden aflagde det klamme besøg. Spis nu ikke det hele på en gang små piger så får I ondt i mavsen.
 2. Godt gået MorAnja - send mig en pm hvis du tør med navn og adresse Og Fru.Mor bedre held næste gang - hæ hæ
 3. Ledetråd: Billedet findes indeni en mave der ikke er helt ok
 4. Fru.Mor du er en meget utålmodig sjæl du må lede lidt mere inden der kommer en ledetråd
 5. Sidste chance for at vinde et klamt besøg fra mig. Et eller andet sted herinde i forumet har jeg gemt Halloween billede nr. 6. Den første som her i tråden skriver linket til den besvarelse, hvor billedet gemmer sig vinder et meget klamt besøg fra mig... tør du deltage? Billedet du skal lede efter ser sådan her ud. Dem der allerede har vundet et klamt besøg kan ikke vinde igen.
 6. Flot Camolette send mig en PM med navn + adresse hvis du tør
 7. Kan anbefale at komme tre spiseskefulde tørrede edderkopper i en stor grydefuld det giver en fantastisk bismag der er svær at beskrive.
 8. Et eller andet sted herinde i forumet har jeg gemt Halloween billede nr. 5. Den første som her i tråden skriver linket til den besvarelse, hvor billedet gemmer sig vinder et meget klamt besøg fra mig... tør du deltage? Billedet du skal lede efter ser sådan her ud. Dem der allerede har vundet et klamt besøg kan ikke vinde igen.
 9. Mega syg trend at rende rundt og klæde sig ud som idiot for at gøre folk bange. Om jeg fatter dem. Næ - vi hekse vi skræmmer kun til halloween - på æresord
 10. Ja det var rigtig Bolsin hvis du tør vinde et klamt besøg så send mig en PM med navn og adresse
 11. Ha - den går ikke lille Katrine bedre held næste gang
 12. Et eller andet sted herinde i forumet har jeg gemt Halloween billede nr. 4. Den første som her i tråden skriver linket til den besvarelse, hvor billedet gemmer sig vinder et meget klamt besøg fra mig... tør du deltage? Billedet du skal lede efter ser sådan her ud. Dem der allerede har vundet et klamt besøg kan ikke vinde igen.
 13. Med noget hjælp lille Maria så lykkedes det. Send mig en PM med navn + adresse hvis du tør
 14. Glemte at skrive i første indlæg at dem der allerede har vundet ikke kan vinde to gange, så de kan godt spare sig besværet, der bliver ikke to klamme besøg pr. person