Sander1906

Nye medlemmer
  • Antal besvarelser

    6
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Sander1906

  • Status
    Nyt medlem
  1. Min nevø blev testet for høj intelligens da han var ca. 5 år af Ole Kyed (søg ham evt. på nettet). I vuggestuen og børnehaven snakkede de om autisme og ADHD, men han var altså bare meget højt begavet. Så hvis du læser dette vil jeg da råde dig til at tage kontakt til Ole Kyed og forklare ham hvordan din søn er, så kan han nok ud fra det høre om han måske skal testes for høj IQ.
  2. Min dreng bliver 4 her i juni. Han vejer 15 kg uden tøj og er kun 98 cm. Han var på et børneambulatorie forleden pga. noget tilsyneladende angst, og de ville så gerne se os igen og følge hans vækst, fordi han er blandt de 3% laveste i hans aldersgruppe. De mente så han var en lille smule for tyk også : ) Men både mig og min mand var meget små som børn (altid de mindste i klassen) men vi er normal højde idag, så er ikke så bekymret (min mor var ved 4 års alderen 96 cm og vejede 13,5 kg. Hun er helt normal højde idag også) Min pige der snart bliver 3 er også blandt de små og både hendes og min drengs vægt har stået mere eller mindre stille det sidste år.
  3. Ja, det med dårligt selvværd er jo desværre noget der ofte hører med... men hvor er hun dog dygtig til at skrive. Det er helt vildt. Er selv stolt over min dreng på tre nogenlunde kan alfabetet (går ud fra han har hørt det i børnehaven), og ved hans navn starter med s, men din pige er da for sej : )
  4. Kender det godt : ) Har også en mand der arbejde rigtigt meget og er ved at tage en HD, så han er væk om aftenen 2 gange om ugen. Har al vores familie og venner 2 timers kørsel herfra, så... føler mig måske også lidt alene, men tiden for mig går jo så også med at skulle planlægge alt, handle, ordne hjemmet osv. have tid til begge børn (2 og 3 år) og nøj hvor jeg kører død i det nogle gange. Føler det er så meget spild af tid at rydde op, for man skal jo konstant rydde op (sådan er det selvfølgelig med børn). Har heldigvis kun 17 timer på VUC, så lige nu er tiden der næsten ; ) Men ja, da vi flyttede hertil for 1½ år siden, vidste vi godt det ville blive sådan og min mand prøver virkelig at være så meget hjemme som muligt (og med så mange overarbejdstimer som han har, kan han godt tillade sig nogle dage bare at tage fri, og det er skønt, især for børnene) Og jeg kan bare ikke få mig selv til at sende min dreng og pige på weekend hos bedsteforældre. Synes ikke jeg eller min mand har mere brug for at slappe en weekend end de har... Vi kan slappe af sammen : ) Min mand og jeg har snakket om snart at tage på weekendophold, men vores dreng på 3 ville synes det var så spændende, så han skulle nok med... så her drejer det sig bestemt ikke om at vi synes vi mangler kærestetid alene uden børn eller afslapning, men bare at der er mange pligter og tanker hele tiden... og det kan hænge en langt ud af halsen (men man gør det gerne) : )
  5. Min pige på 2 er helt vild med Pippi, Barbapappa og lilleper (den gamle hvor han skal til julebal i nisseland), men ser også Einsteins, Teletubbies, drømmehaven og Mickeys klubhus. Min dreng på 3 er også rigtig glad for Barbapappa og Pippi, og så Mr. Bean tegnefilm, men har en periode lige nu hvor han ikke er så interesseret i fjernsyn. Fra han var 9 mdr til ca. 1½ år så han kun Pingu : ) MULTE: har lige et spørgsmål til den Barbapappa DVD du nævner. Hvor er den købt? Vores er nemlig snart slidt ned (ridset efter storforbrug), og kan slet ikke huske hvor jeg købte den, og kan intet finde med dansk tale på nettet eller butikker. Det er så også en anden vi har, for her bliver der ikke spist banan, så ville meget gerne finde den : )
  6. Kan godt følge dig i, at det er frustrerende at mange ikke ser det som "hårdt" at have et intelligent barn. Også at man i starten ikke selv rigtigt tror det. Min nevø som nu er 13 er ét af de børn. I vuggestuen mente pædagoger han havde asberger-syndrom osv. da han var meget anderledes og asocial. Mine forældre og mig og min kæreste mente ret tidligt han var intelligent, mens moren (min søster) var meget i tvivl, men da han var 7 blev han testet af Ole Kyed... og ja, han havde en højere IQ end gennemsnittet (har haft glæde af Giftet children) Ville egentligt bare sige at han har haft det fint nok i folkeskolen, men han er bare anderledes tænkende og det gør at han føler sig enormt alene trods dét at han har venner. Der er mange ting som har været svært med ham pga. intelligensen. Vi har faktisk en del i min familie der er medlem af mensa (min far, nevø, 2 farbrødre, 2 fætre) og har selv en dreng på 3 som har mange af de træk der taler for intelligensen. Min pige på 2 år + 1mdr tæller til 16 (ikke remse, men tæller ting), har længe kunne alle farver og former, er rimelig god til at bruge mus til computerspil osv. men mangler den enorme empati (altså hun har empati, men ikke i samme grad som min dreng, som er meget følsom), så du er ikke alene med tanker om man nu bare forestiller sig at ens barn er intelligent, og om andre synes man praler osv. Ved egentligt ikke helt hvad jeg ville med indlægget, men måske bare sige at du ikke af mig bliver betragtet som pralende, og ved fra min nevø hvor mange svære situationer både med omgangskreds, men også hjemme man kan have.