camilla80

Medlemmer
 • Content count

  162
 • Joined

 • Last visited

About camilla80

 • Rank
  Aktivt medlem
 • Birthday 09/01/1980

Profile Information

 • Status
  Er mamma
 • Lokation
  Schweiz

Recent Profile Visitors

1,446 profile views
 1. Nu er det jo en gammel tråd. Gad vide om du fik booket ferie i Italien? Vi skal til Gardasøen for andet år i træk. Det er Peschiera del Garda vi tager til, som Camilla også nævner. Vores camping plads hedder Bella Italia :-)
 2. Mine døtre startede i vuggestue da de var 4,5 mdr og 5 mdr gamle - det var så kun henholdsvis 2 og 1 dag om ugen. Farmor passede 1 eller 2 dage. Arbejdede 17 timer om ugen fordelt på 3 dage. Det var ikke noget problem at de var så små og jeg ammede til de var 11 mdr gamle
 3. Tillykke
 4. Vi har ikke en tørretumbler men tak for info
 5. OK det er flere ting jeg aldrig har overvejet her i tråden. Spørgsmål: hvordan vasker man en dyne? I den alm. vaskemaskine? Det troede jeg ikke at kan kunne/ måtte. Hmmm.
 6. Hej Har læst lidt i tråden og føler mig motiveret til at prøve at spare. Vi bruger rigtig mange penge på mad men her i Schweiz er alt også meget dyrt, især kød. Synes det var lidt sjovt at nogle i tråden skrev om hvor mange vandflasker de har i køleskabet. Her er vandet i vandhanen iskoldt og lige til at drikke
 7. Super, tak skal du ha :-)
 8. Håber nogen kender nogen :-)
 9. Du har så ret i det du skriver. Har været i en lignende situation.
 10. Hej Jeg har født på en fødselsskammel første gang og stod op anden gang. Det med at ligge på ryggen ville slet ikke du for mig. Tror ikke du skal tænke på det med afføringen. Hvis der kommer lidt, tørrer jordmoderen det væk.
 11. Kæmp for det begge to og så skal I nok klare jer igennem det og blive endnu stærkere sammen! Held og lykke.
 12. Hesteglad au pair søges til familie i Schweiz Familien bor i byen Ilanz i de schweiziske Alper. Der er rig mulighed for at ride på familiens heste og for at stå på ski om vinteren og vandre og bade i flotte bjergsøer om sommeren. Her er en kort beskrivelse på tysk: hallo! ich bin eine alleinerziehende mami mit einer 5 jährigen tochter 2 pferde 1 hund und 4 schafe 1 grosse haus mit garten ! wir suchen ein aupair von ca mai 2016 - juni 2017 ! eigenes zimmer mit wc und dusche steht zur verfügung mit möglichkeit die deutschschule zu besuchen! toll wäre wenn du noch reiten könntest! gute bezahlung und lustiges frauen team freuen sich auf dich! lg und danke flurina caveng Start kan evt. være senere end maj, for eksempel august 2016. Kontakt Flurina (kort mail på tysk) hvis du er interesseret i jobbet: flurina@cavengoptik.ch .
 13. Hihi ja det er jo lidt anderledes end i DK :-) Her i schweiz lå jeg på to mands stue begge gange. Mændene bliver normalt ikke eller kun natten efter fødslen. det var faktisk rigtig fint og der var top service i 5 dage ;-)
 14. Nu er jeg så en af dem der ikke ville ha noget imod et lille glas vin i graviditeten, så i prøvefasen ser jeg ingen problemer i det..
 15. Jeg var klar til nr 2 ret hurtigt efter Fiona blev født. Fornuften sagde dog at vi skulle vente med at prøve til der mindst ville være 2 år imellem. Der endte med at være 2 år og 1,5 måned i mellem dem. Det var en del hårdere end forventet og storesøster var ikke glad for lillesøster i starten. Det er hun nu, men hun er altid meget hård ved hende. Hvis jeg kunne ha "lavet det om", ville jeg havde foretrukket 3-3,5 år imellem dem :-) Alt det praktiske var i orden ved nr 1. uddannelse, gift og godt job. hus har vi købt efter angelina blev født :-)