-MiniMuh-

Nye medlemmer
  • Antal besvarelser

    3
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About -MiniMuh-

  • Status
    Nyt medlem
  • Fødselsdag November 15

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  • Terminsdato
    13-05-2012
  1. MD

    Dejligt - altid dejligt at få bekræftet at den har det godt inde i maven...
  2. Så var vi også til kønsscanning. Det er stadig en lillesørter :yay :loveshower Desuden voksede hun som hun skulle :-)
  3. SKØØØNT - tillykke med det :-)
  4. Mån indrømme at jeg (vi) også er meget nysgerrige denne her gang. Har faktisk bestilt en tid den 6/12 til en kønsscanning. Næste scanning er først den 29/12 og der er alt for læææænge til... NF scanning lignede en lille pige, men vil gerne være helt sikker. Vi har en dreng i forvejen, og har joket lidt med, at vi fortsætter indtil vi får en lille pige. Så hvis vi er så heldige denne gang - vil det bare være lykken :-) (selvfølgelig er det vigtigste at barne har det godt og er sundt og rask - men, har et brændende ønske om at få en lille pige. Det vil jeg ikke lægge skjul på). Så kryders fingre og glæder mig til at se MiniMuh2 igen...
  5. Har også lige været til jodemoder i dag. Det gik rigtig fint og fik også lov til at høre hjertely :loveshower Men det meste af tiden gik med snak og informationer.
  6. NAVN: Betina ALDER: 30 år BOR I: Horsens UDDANNELSE/ARBEJDE: Revisor/Financial controller FRITIDSINTERESSER: Løb, familie og venner KÆRESTE / GIFT: Gift 30.04.2011 TERMIN: 13. maj 2011 FØDESTED: Horsens Sygehus DRENG/PIGE: Sandsynligvis en lille pige. Det er en lille pige :loveshower MULIGE NAVNE: Der er mange... Muligvis en lille Lærke ANDRE BØRN: En dreng fra juli 2008 - så lige knap 3,5 år VÆGTFORØGELSE: 3 kg :-( 5 kg..... <_< STRÆKMÆRKER: Ingen KVALME: On and off... Ingen ØDEMER: Nope.... PLUKVEER: Ingen endnu... De begynder at komme... RYGSMERTER: Nope... BÆKKENLØSNING: Heller ikke... FØDSELSFORM: Gerne almindeligt. Planlagt kejsersnit første gang pga. UK FRYGT FOR FØDSEL: Har ingen frygt/forventninger endnu. Håber blot på at det kan blive "almindeligt" og ikke PKS. HVEM SKAL MED TIL FØDSEL: Min mand SOVER DÅRLIGT OM NATTEN: Ikke endnu SJOVE SPISEVANER: Ingen SÅ LANGT HENNE VED SIDSTE OPDATERING: 14+6 20+1 SCANNING: NF 19/10 og 2/11. MD 29/12 NÆSTE LÆGEBESØG: Uge 25 engang i slut januar JORDMODER: 24/11 2011 ANDET:
  7. Hej Allesammen :-) Så må jeg vist heller også komme på listen. Venter en lille maj baby den 13/5.
  8. Tillykke med fødselsdagen :balloon