jsc

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    111
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Alle besvarelser af jsc

  1. Vi står lige midt i det også - vi er dog lige stoppet med syrnet igen, da han fik mere ondt i maven af det. Vi har brugt Nan HA nu siden i torsdags og det går bedre, men er ikke helt godt...og så er det noget dyrt, hvis han kun skal have det (jeg har måtte opgive at amme, da han ikke ville længere efter 4 uger)
  2. Vi er lidt udfordret lige nu, da lillemanden døjer noget med maven. Vi har de sidste uger forsøgt os med forskellige MME mærker hver for sig og kombineret og også Lactulose, som bare gav ham mere mavekneb. Især siden weekenden er han begyndt at døje meget, så jeg synes det er lidt hårdt lige nu - ikke at han græder vildt meget, men han er meget urolig og jeg synes det er svært at se han døjer og så ikke rigtig kunne hjælpe. Men vi får da nogle smil ind imellem - især når han er i bad eller når far leger med ham - han er bare så vild med far :-)
  3. Alt gik som planlagt i går og jeg ligger nu med den fineste lille dreng på 3340 g og 49 cm :-) han døjer med lidt fostervand han slugte i farten, så han er lidt urolig pga. Sin mave, men det skulle gå over igen. Vi skal formodentlig hjem i morgen,så skal jeg nok fortælle lidt mere og få lagt lidt billeder op.
  4. Stort tillykke - sikke en omgang, godt at det endte som det skulle :-)
  5. Kan godt se at start problemerne kan stritte i alle retninger :-) Her har jeg helt måtte opgive at amme - og jeg har grædt mange tårer af den grund, men nu står det ikke til at ændre...pga. Gulsoten fik lillemanden jo MME tilskud for at få nok til at begynde med. Da min mælk løb til ville han ikke sutte ordentligt på brystet - vi brugte så suttebrik og det gik ok, men selv om han suttede hele og halve timer og der stadig var masser af mælk, var han altid mere sulten og faldt først til ro når han havde fået flaske også. Efter et par uger begyndte han så at værge sig ved at blive lagt til brystet og de sidste dage inden jeg valgte helt at stoppe ville han faktisk ikke - det var ved at udvikle sig til en slåskamp at få ham til at tage fat og det kunne jeg altså ikke holde til at blive ved med og slet ikke taget i betragtning, at han alligevel ikke spiste sig mæt... Nu har jeg ikke ammet i halvanden uge og nu døjer vi så med, at han er noget forstoppet af MME! Men han vokser fint nu (det gik lige langsomt nok i starten og vi har haft SP på besøg til rigtig mange kontrolvejninger!!) - vi var til 5 ugers undersøgelse i torsdags - han er nu 56 cm og vejer 4200 g og han fik rigtig meget ros - især over de 7 cm han er vokset siden fødslen...og han bliver mere og mere vågen og til at få kontakt med til storesøskendes' store glæde :-)
  6. Stort tillykke - hvor er han fin :-)
  7. Kæmpe stort tillykke igen Annika - de er bare skønne :-)
  8. Det er bare et skønt billede - jeg kommer helt i julestemning :-)
  9. Kæmpe stort tillykke Annika - glæder mig til billeder af guldklumperne :-) men tag den tid det tager, for det lyder som en lidt hård omgang...
  10. Krydser fingre for at du er godt på vej :-)
  11. Jeg tror nu de ryger hurtigt af igen, når de sidder så flot på maven :-)
  12. Super flot mave :-) og det er da helt utroligt at du ikke har taget mere på - jeg endte på +15, de sidste 7 røg på de sidste fem uger på sygehuset!! De ti er røget efter fødslen, men mon ikke de sidste fem bliver de sværeste...
  13. Krydser fingre for dig Annika :-)
  14. Teknisk set ikke en november baby alligevel - men her er han tre en halv uge gammel i dag :-) Og stort tillykke til jer alle med jeres lækre babyer :-)
  15. Han er bare lækker :-) kæmpe stort tillykke!
  16. Jeg er bange for at det er sådan på de fleste hospitaler efterhånden - jeg følte jeg var fanget i twilight zonen tilsidst, fordi de hele tiden lavede om på hvornår jeg måtte komme hjem - tre gange havde jeg pakket det hele og så skulle de lige tjekke en ekstra gang og så nej....krydser virkelig fingre for at det snart får en ende for dig - det er en lidt træls afslutning - og lidt brok er helt på sin plads :-)
  17. Det er da et super fint billede - rigtig god ide :-)
  18. Kender godt sygehusvæsenets evne til at lave om på planer hele tiden ;-) - krydser fingre for at du allerede nu ligger og hygger med din guldklump :-)
  19. I har bare sådan nogle fine maver, der sidder lige hvor de skal :-)
  20. Tusind tak - han havde taget fint på i går, har nået sin fødselsvægt igen, så nu er skemaet lagt væk :-) men han sover stadig meget - vi glæder os ellers sådan til at lege med ham allesammen ;-)
  21. Stort tillykke - gik det ok?
  22. Stort tillykke - lyder dog som en drøj omgang :-)
  23. Jeg krydser fingre for at der snart sker noget - jeg gik 18 dage over tid med min den første, så kender godt utålmodigheden :-)
  24. Tusind tak allesammen - jeg glæder mig til at der dukker flere november babyer op :-) Sundhedsplejersken var her i går og han havde taget acceptabelt på, så det ser ud til at gå fremad :-) men han er godt nok stadigvæk meget træt når han skal spise, så det er lidt en kamp...hun kommer igen mandag og kontrolvejer - har han taget fint på der, kan jeg nok begynde at slappe lidt af...lige nu fører vi simpelthen skema over hvor tit og hvor meget han spiser...det føles sådan lidt "Stasi" agtigt og det vil jeg gerne ud over igen. I får lige et nyere billede - en uge og 1 dag gammel:
  25. Puha - det gik ikke helt som planlagt, men nu er vi endelig hjemme :-) Lørdag formiddag, hvor vi nærmest var ved at pakke synes en af sygeplejerskerne at han var blevet noget gul -ganske rigtig viste prøver hurtigt at han havde gulsot - men ikke særlig meget. Derfor blev børnelægen tilkaldt da han hen på eftermiddagen blev meget sløv. Hun kunne ikke finde noget umiddelbart, men kunne høre en lille mislyd i hjertelyden. Hun mente, det var et lille hul fra fostertilstanden som ikke havde lukket sig endnu - det gør det dog i løbet af de første 3 døgn sagde hun og sløvheden var ikke derfor - snarere at gulsoten nok var stigende. Lang historie kort, så kæmpede vi flere dage på barselsgangen med at få nok mad i ham, til at gulsoten ikke blev for slem og da vi endelig mandag så ud til at have styr på det, skulle han lyttes på igen - og her var lyden der stadig. Mandag og tirsdag fik han så den helt store gennemgang med blodtryksmåling, EKG og endelig hjertescanning. Det var nærmest held i uheld at gulsoten gjorde ham så sløv, at han har været utrolig tålmodig under at undersøgelserne med dimser og elektroder her og der... Resultatet er, at det lille hul ikke har lukket sig helt endnu - men næsten og vi skal til kontrol om tre måneder - de er helt sikre på at det nok skal Luke sig. Derudover kunne de se, at han kun har to hjerteklapper, hvor man normalt har tre! Dette har ca. 2%af befolkningen og har ingen praktisk betydning forsikrede lægen os om. Han viste ikke om det hang sammen med at han også kun havde to kar i navlestrengen? Vi fik så lov til at tage hjem, men skulle ind igår til vægtkontrol og test for gulsoten, som heldigvis endelig viste et fald (det steg hen over søndag og mandag, men ikke nok til at nå lysbehandlingsgrænsen). Dagene har mildest talt været kaotiske og min amning har været stærk under pres og vi supplerer med modermælkserstatning for at sikre at han får nok - i dag er første dag, hvor vi ikke skal noget og bare kan nyde at være hjemme - og koncentrere os om amningen, så vi kan få helt bugt med gulsoten... Men dejlig er han og rigtig nem, da gulsoten gør han sover en del :-) det går nok snart over :-) Her er et par billeder. 1 dag gammel Endelig på vej hjem :-)