jsc

Medlemmer
 • Content count

  111
 • Joined

 • Last visited

About jsc

 • Rank
  Aktivt medlem
 • Birthday 10/25/1974

Profile Information

 • Status
  Er mamma
 • Lokation
  Aalborg
 1. Vi står lige midt i det også - vi er dog lige stoppet med syrnet igen, da han fik mere ondt i maven af det. Vi har brugt Nan HA nu siden i torsdags og det går bedre, men er ikke helt godt...og så er det noget dyrt, hvis han kun skal have det (jeg har måtte opgive at amme, da han ikke ville længere efter 4 uger)
 2. Vi er lidt udfordret lige nu, da lillemanden døjer noget med maven. Vi har de sidste uger forsøgt os med forskellige MME mærker hver for sig og kombineret og også Lactulose, som bare gav ham mere mavekneb. Især siden weekenden er han begyndt at døje meget, så jeg synes det er lidt hårdt lige nu - ikke at han græder vildt meget, men han er meget urolig og jeg synes det er svært at se han døjer og så ikke rigtig kunne hjælpe. Men vi får da nogle smil ind imellem - især når han er i bad eller når far leger med ham - han er bare så vild med far :-)
 3. Stort tillykke - sikke en omgang, godt at det endte som det skulle :-)
 4. Kan godt se at start problemerne kan stritte i alle retninger :-) Her har jeg helt måtte opgive at amme - og jeg har grædt mange tårer af den grund, men nu står det ikke til at ændre...pga. Gulsoten fik lillemanden jo MME tilskud for at få nok til at begynde med. Da min mælk løb til ville han ikke sutte ordentligt på brystet - vi brugte så suttebrik og det gik ok, men selv om han suttede hele og halve timer og der stadig var masser af mælk, var han altid mere sulten og faldt først til ro når han havde fået flaske også. Efter et par uger begyndte han så at værge sig ved at blive lagt til brystet og de sidste dage inden jeg valgte helt at stoppe ville han faktisk ikke - det var ved at udvikle sig til en slåskamp at få ham til at tage fat og det kunne jeg altså ikke holde til at blive ved med og slet ikke taget i betragtning, at han alligevel ikke spiste sig mæt... Nu har jeg ikke ammet i halvanden uge og nu døjer vi så med, at han er noget forstoppet af MME! Men han vokser fint nu (det gik lige langsomt nok i starten og vi har haft SP på besøg til rigtig mange kontrolvejninger!!) - vi var til 5 ugers undersøgelse i torsdags - han er nu 56 cm og vejer 4200 g og han fik rigtig meget ros - især over de 7 cm han er vokset siden fødslen...og han bliver mere og mere vågen og til at få kontakt med til storesøskendes' store glæde :-)
 5. Stort tillykke - hvor er han fin :-)
 6. Kæmpe stort tillykke igen Annika - de er bare skønne :-)
 7. Det er bare et skønt billede - jeg kommer helt i julestemning :-)
 8. Kæmpe stort tillykke Annika - glæder mig til billeder af guldklumperne :-) men tag den tid det tager, for det lyder som en lidt hård omgang...
 9. Krydser fingre for at du er godt på vej :-)
 10. Jeg tror nu de ryger hurtigt af igen, når de sidder så flot på maven :-)
 11. Super flot mave :-) og det er da helt utroligt at du ikke har taget mere på - jeg endte på +15, de sidste 7 røg på de sidste fem uger på sygehuset!! De ti er røget efter fødslen, men mon ikke de sidste fem bliver de sværeste...
 12. Krydser fingre for dig Annika :-)
 13. Teknisk set ikke en november baby alligevel - men her er han tre en halv uge gammel i dag :-) Og stort tillykke til jer alle med jeres lækre babyer :-)
 14. Han er bare lækker :-) kæmpe stort tillykke!
 15. Jeg er bange for at det er sådan på de fleste hospitaler efterhånden - jeg følte jeg var fanget i twilight zonen tilsidst, fordi de hele tiden lavede om på hvornår jeg måtte komme hjem - tre gange havde jeg pakket det hele og så skulle de lige tjekke en ekstra gang og så nej....krydser virkelig fingre for at det snart får en ende for dig - det er en lidt træls afslutning - og lidt brok er helt på sin plads :-)