Sunspirit

Medlemmer
 • Content count

  237
 • Joined

 • Last visited

About Sunspirit

 • Rank
  Aktivt medlem

Profile Information

 • Status
  Er gravid
 • Terminsdato
  13-06-2015
 1. Ved ikke om det er det rigtige sted det her er slået op, but here we go. Jeg har i lang tid været interesseret i at blive ægdonor. Jeg har selv født de børn jeg skal, to dejlige sunde drenge, som vi fik hjælp til, fordi min mand ikke havde de nødvendige svømmere. Derfor har jeg hele tiden villet give noget tilbage. Selvom jeg godt ved at jeg ingen krav har på de æg eller de børn der kommer ud af det, når først ægget har forladt min krop, så er der en lille del af mig der stadig gerne vil vide at barnet får nogle kærlige forældre og kæmper lidt med at jeg aldrig får vished omkring det. Jeg tænkte på om der var andre herinde der havde været ægdonor eller som måske står på den anden side af processen og kæmper med hvad det er donor man får til sine børn?
 2. Det er ikke meget jeg er herinde, men i anledningen af at dreng nummer to snart ankommer i familien, så vil jeg have ordnet et ordentligt værelse til dem. Er ret vild med de illustrationer man kan finde og printe til børn på engelsk, Be wild, be adventurous osv. men jeg ville gerne have nogen på dansk og med billeder jeg havde valgt. Så jeg tegnede disse tre billeder, som jeg vil hænge op, Hvis nogen kan lide dem er de velkomne til selv at printe dem
 3. Det er en velsignelse at få så meget sammenhængende søvn, men hårdt når de har brug for så meget stimulation. Arthur vil gerne lege om morgen når har fået mad ved halv 5 tiden, og der plejer Robert at tage ham, men det må jeg nok til nu hvor han skal tilbage på arbejde . Har endnu ikke fået et helt grin, men glæder jeg mig til :)
 4. Puha lyder også hårdt. Men ja deres smil er helt fantastiske. :D Arthur griner over hele fjæset når han får øje på mor eller far og så rækker han tunge af sin far, fordi Robert har rækket tunge af ham så meget :rolleyes Skulle have været i mødregruppe, men var så træt den dag at jeg måtte droppe det og har ikke kunnet overskue at følge op på det og tjekke hvornår de mødes igen. :wacko Tak, ja jeg har barsel indtil februar :) har også været på barsel indtil nu, men må lige få skrevet den opgave og forberedt det mundtlige i denne uge.
 5. Hvordan går det herinde :) er alle falde til med den nye? Jeg har været fraværende herinde fordi jeg har en eksamen der skal overstås her i august <_< så har nok at se til med Arthur og lektier. Heldigvis har manden haft barsel og skal først tilbage på mandag, så kan lige nå at få skrevet det jeg skal forhåbentligt. :) Arthur er godt nok en sød og artig baby :) han skal kun op at ammes 1 gang om natten, måske 2, og han græder næsten aldrig. Vi føler os meget heldige. Det tog godt nok lidt tid før følelserne kom må jeg indrømme, ved ikke om det var på grund af den overvældende træthed eller hvad, men var først efter 2 uger at jeg virkelig blevet slået i maven af kærlighedssuset til den lille fyr. Havde det ret skidt med det i starten, men har lagt det bag mig nu hvor alt er okay. :)
 6. Hvornår fødte du: 22. juni 2015 Tid og sted: Roskilde hospital Køn og navn: Arthur (dreng) Vægt og længde: 52 cm 3510 kg
 7. Så blev det også min tur :) fik veer klokken 2 om natten den 22. og havde født ved halv 9 tiden og morgen :) er lige kommet hjem fra hospitalet.
 8. Hehe tak :) Det gør jeg også selv. Hvis jeg skal føde inden mandag, så skal det ske i dag og ud over plukveer igår så er der ingen tegn :) Men ja skriver lige herinde når jeg har været på hospitalet.
 9. Kan godt forstå du kastede op, men godt at de var gode til at tale med dig :) Håber på du kommer dig hurtigt. Har selv prøvet at blive opereret i maven i forbindelse med noget andet og synes også det tog lang tid før alt var normalt igen.
 10. Det er godt at høre at han har det godt, Anita. Og godt at du klarede fødslen selvom du havde været så syg og dårlig op til. :) Var det slemt at få kejsersnittet?
 11. Skal til tjek mandag og aftale igangsættelsen, så der vil jeg spørge om de kan lave hindeløsning. Kunne jo være det virkede :) Men alle dem jeg fulgtes med her ude i den virkelige verden har født nu, så føler mig lidt alene med mine beklagelser efterhånden :wacko så dejligt du lige skriver ;)
 12. Skal sættes igang torsdag, men har så ondt og er så træt at hver dag bare skal overståes. Det er klart at der er en lille en der tager det meste af din tid nu ;)
 13. Heldige dig :) håber det udvikler sig og at du føder i dag eller i morgen. :bd
 14. Ih hvor skønt, :D har du veer?
 15. Sikke en god beskrivende beretning. Går selv imod en igangsættelse og har været meget skeptisk omkring det, fordi jeg helst vil have min krop er moden i sig selv, men godt at høre at du kunne nøjes med at tage vandet og at det gik fint, omend super hurtigt :)