Kamillawn

Medlemmer
 • Content count

  5,111
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Kamillawn

 1. Det er ikke som sådan et tilbud - mere et sparefif ;)
 2. Hej skønne kvinder :) Er der nogle der har en opskrift på noget rugbrød til baby - gerne uden for meget gluten?
 3. Kunne der være stemning for en krea smalltalk tråd? Tænker lidt at det måske er begrænset hvor meget smalltalk der måske kan være omkring kreativeprojekter, men så kunne den samtidig være en inspirationstråd med billeder :) Jeg har i hvert fald ikke selv så mange krea projekter, at jeg synes jeg kan lave en hel tråd omkring det :)
 4. Ja, overskriften siger jo sig selv. Håber I vil være med :) Vi laver madplaner hver uge, men ind i mellem går jeg altså i stå, og ved ikke hvad jeg skal finde på. Derfor kunne det være rart med inspiration :) I må meget gerne skrive om I f.eks. lever LCHF, palæo eller andet :)
 5. Jeg har ikke nævnt hvad jeg mener om LLR's "herligheder" ;) Jeg siger, at der har været kørt en seriøs mediehetz mod ham, og jeg er glad for at medierne ikke fik lov at sejre. Det er ikke dem der skal presse en formand ud eller til nederlag. Jeg tror altså også at en del af V's vælgere er hoppet til DF. For hvis partiet er formanden (som medierne gerne vil have), så er Thulesen-Dahl en af dem med højest troværdighed. De liberale Venstre vælgere er gået til LA, og mange bliver der tror jeg.
 6. Mht bittersweet følingen som V vælger, så ja, det er sådan det er. Min tese: V har fået et dårligt valg pga den dårlige opmærksomhed på LLR's person det seneste halvandet år (hvis man kigger meningsmålinger 2 år tilbage, lå V helt oppe omkring 30%, og ved sidste valg var han vidst en af dem, hvis ikke den, med flest personlige stemmer, og V var landets største parti - altså MED LLR). Uanset hvad man mener omkring de forskellige historier der har været om ham, så ændre de ikke ved hans kæmpe politiske talent. Jeg er led og ked af, at pressen kan styre SÅ meget, men jeg er virkelig GLAD for, at de ikke sejrede i denne sag, og at han alligevel bliver landets statsminister. Jeg tror, at V havde fået er kodylt valg med Kristian Jensen som formand. Men jeg støtter Lars, fordi jeg synes han er dygtig.
 7. Jeg orker der faktisk heller ikke, men når der bliver skrevet om mig som der er gjort, så er jeg nød til at forsvare mig, for det gør mig faktisk ked af det. At man ikke kan rose, stille spørgsmål eller komme med udsagn uden at det skal skydes ned som fnidder, dobbelmorale og syrlighed, ja - det bryder jeg mig ikke om. Det er en 24 timers eksamen, så jeg er i fuld gang. Men ikke læse og skrive uafbrudt, lidt pauser skal til :)
 8. Og det er da nogle yderst flotte gloser du bruger om mig her. Det er en debat, og vel okay at spørge hvorfor folk skriver som de gør - ligesom du spørger mig hvorfor jeg vælger at smide sådan et citat op. Du udviser i hvert fald ikke selv respekt overfor mig her!!
 9. True! :) Målet er det samme, men midlet forskelligt :) Og igen er definitionen på velfærd også lidt forskellig :)
 10. Og det er da dejligt at du synes jeg skaber fnidder.
 11. Taz, jeg synes faktisk ikke det er det samme. I den anden tråd stiller jeg mig undrende over at man bare konkluderer at noget er mærkeligt, i stedet for at spørge hvorfor folk stemmer som de gør. For alle har jo deres grunde til at stemme som de gør, og der er jo ikke nogen grund der er mere eller mindre gyldig end en anden, derfor synes jeg godt at man kan SPØRGE hvorfor folk stemmer som de gør. Hvorimod at JEG synes det virker nedladende, at sige at det er mærkeligt at folk stemmer som de gør. Man kan erklære sig uenig, og det er jo helt okay :) Mht. citatet, så var det vitterligt bare for at få lidt gang i de andre blå damer herinde, jeg ved jo de er her, og det virkede også. Jeg har ikke brugt tid på at analysere det, og hvad det kunne sige til andre. For vi har i DK ikke socialisme i sin rene forstand :) Tina, det var faktisk bare et skulderklap til Maja. Uanset om hun var nået frem til SF eller KD, så synes jeg at det er rigtig flot at hun er kommet frem til en velovervejet konklusion. For det er da immervæk et svært valg hun har stået med! Altså de er jo ikke en gang i samme blok :) Jeg synes faktisk det er lidt tarveligt, at skrive at jeg skulle insinuere, at (i) andre ikke har taget et velovervejet valg. Jeg synes netop at denne tråd bærer præg af, at alle herinde har gjort sig rigtig mange overvejelser på et eller andet tidspunkt.
 12. Jeg anerkender din opfattelse, og håber du gør med min det samme. Jeg har ikke mere tid nu, har eksamen kl 12
 13. jeg takker af nu! 24 timers eksamen starter nu her kl 12. Godt valg til jer alle - rød som blå <3
 14. Det er jeg så ked af at du har gjort.
 15. Der er jo heller ikke nogle der ønsker feks ameriskanske tilstande herhjemme, og alle vil gerne passe på vores velfærd. Der er så bare forskellige meninger om hvad velfærd er, og hvordan den skal passes på.
 16. Som jeg skrev ovenstående, prøvede jeg bare at "vække" mindretallet af blå vælgere herinde :) Synes iøvrigt ikke citatet er nedladende. Det er MT udlægning af socialisme.
 17. Men der er jo heller ikke nogle der synes vi slet ikke skal betale skat :) Og der er immervæk forskel på at betale 40% i skat af 600.000 vs 300.000.
 18. Jeg synes det er flot at du er kommet frem til en beslutning, på trods af hvor meget i tvivl du har været. Jeg synes det er sejt så meget krudt du har brugt på at nå frem til en beslutning. Det er jo trods alt noget af det vigtigste, at bruge sin stemme :)
 19. Jeg prøvede sådan set bare at vække mindretallet af blå vælgere herinde.
 20. Ja vi er forskellige, det er jeg med på ;) og heldigvis er vi alle det. Men Mette, du kan altså ikke sige at disse to udsagn er de samme: Vil du forklare mig hvorfor du stemmer på Ø? Jeg synes det er mærkeligt at så mange stemmer på LA.
 21. Jeg synes faktisk du ligger ordene i munden på mig. For jeg spurgte dem der stemme på Ø (meget direkte i øvrigt) om de ikke ville forklare mig hvorfor, fordi jeg ikke forstår det ud fra deres partiprogram. Jeg konkluderer ikke bare at det er mærkeligt at de stemmer som de gør.
 22. Nu findes der jo faktisk rigtig mange mennesker der tager deres uddannelse via en privat virksomhed, som finansierer den, derudover findes der mange selvbetalte uddannelser - bla. på CBS. Som typisk er uddannelser der fører til et job med topskat.
 23. Jeg henviser til min kommentar ovenfor
 24. Og derfor spurgte jeg dem! Jeg spurgte dem om de helt ærligt synes at vi alle skal have lige meget, at der ikke er forskel på at have taget en lang uddannelse og arbejder mange timer for en højere løn end andre - synes de ikke selv der er forskel på "Dovne Robert" og Johanne Schmidt Nielsen. Jeg konkluderede ikke bare, at det var mærkeligt.
 25. "The problem with socialism is that eventually you run out of other people's money" - Margaret Thatcher