Nica

Medlemmer
 • Content count

  1,895
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Nica

 1. Den lavede vi til en fødselsdag (god ikke heeeelt så stor) og ALT blev spist og var en stor succes. Jeg lavede "frugtlæder" som også faldt i god jord
 2. At naboen hver morgen dytter for at få sine teenagepiger ud til bilen for at køre dem i skole...Det samme gør søsteren som er flyttet derind..
 3. Har kigget på diverse sider.. Bare for at prøve det.. men vi har en Netto og SuperBrugsen lige i baghaven..
 4. Kan den ligge i "spam" mappen? Jeg har desværre også ret dårlige erfaringer med BloomeCph.. Og de er umulige at få fat i..
 5. Virkelig virkelig fin.. Det gad jeg godt at kunne :)
 6. Det er godt nok vildt flot.. Sejt at du kan :respekt
 7. :kram:ditto :boo
 8. Der ligger en i Hillerød, ikke så langt fra biografen.. De er ret dygtige.http://www.slotsgyn.dk
 9. Min far er norsk :) men jeg bor i Danmark.. Har en del familie i Norge :) (Men jeg bruger ikke norske vendinger)
 10. Træk vejret helt dybt, klap dig selv på skuldrende for at have bedt om hjælp. Det er sejt! Det er pissehårdt lige nu, men der er lys for enden af tunnelen. Træk vejret dybt, og go with the flow i angstanfaldende :kiss det bliver kun værre at at kæmpe imod. At være sårbar - er jo en del af det at være i krise. Hvis du kan, så prøv at fokuser på Eks. At solen skinner, at de første blade på træerne så småt begynder at falme, eller blot på din vejrtrækning. Eller noget helt 4. Kram til dig. :kram
 11. Tak :)Har lidt af mine ting på insta - hvis det har interesse..
 12. Den ene er fra bogen sys fredens strikkeskole (den grå hue)Og den anden har jeg fundet på nettet. (Den hvide hue) Vil du have linket?
 13. Jeg syr også noget.. Bl.a. En del børnetøj. Her to store vendbare tørklæder
 14. Har strikket huer til min pige. De mangler kvaste på dem - men skal have bestilt. Det er det første jeg har strikket.. Er i gang med en tredie hue og har netop købt refleksgarn hjem.
 15. Elsk mig igen... Hmmm.
 16. Håber at det går som det skal - og dejligt at de følger dig tæt. Det ændrer dog ikke på den stress og usikkerhed der følger med, når der er irregulære antistoffer.. Hvis du husker det må du da meget gerne opdatere mig, eller skrive hvis du har behov. Det er jo ikke så mange der har irregulære antistoffer. Stort kram og pøj pøj med graviditeten.
 17. Jeg ved at antistofferne blev dannet, da de ved en spontan abort ikke gav mig anti-Profylaks (tror jeg det hed) som jeg havde fået ved de to andre fødsler. Dvs at blodet, altså aborten, skabte antigener ifht. Min blodtype. Så fostret må have været rhesus-positiv. Jeg blev fulgt ret tæt (også fordi jeg fik svær svangerskabsforgiftning med HELLP symdrom ved sidste graviditet) men med jævnlige scanninger af flow i barnets navlestreng og titer-blodprøver gik jeg til slut uge 37.. Og bebs slap for blodtransfusion. Det blev kategoriseret som risiko-graviditet, så der var speciallæger og sygeplejersker ind over. Alt gik fint med fødslen. Vores dreng blev dog ramt af en ordentlig omgang gulsot, som jo er normalt ved anti-stoffer.. Og jeg synes at han er lidt mærket af det efterfølgende.. Hvor langt er du nu?
 18. Så kan jeg ikke gennemskue forskellen :blushMen jeg kunne heller ikke få en indsprøjtning, og blev holdt øje med barn (flow) og blodprøver - da antistofferne steg (blev fordoblet hver gang) Mine antistoffer hed anti Cob og den anden hed anti - D Men antistofferne arbejdede hårdt på at nedbryde fosteret.. Og der blev hele tiden overvejet om der skulle give blodstransfusion til den lille gennem navlesnoren.
 19. Nu er det 4 år siden jeg fødte sidst, men blev rhesusimmuniseret - og blev fulgt tæt :)
 20. Jeg er en god kone fordi jeg står for vores 3 børn (og deres udfordringer) madlavning,tøjvask, hente-bringe og tusind andre ting, så min mand kan passe det firma han arbejder i. Og det gør jeg på trods af at jeg de senere år har været heftigt ramt af stress..
 21. Bautahøj :)
 22. Det er rigtig nemt.. Og det smager rigtig godt. Det med kikærterne krævede lidt tilvænning for børnene, men de sagde selv igår at det var blevet en af deres yndlingsretter.. Men nu spiser alle tre børn med velbehag.. :) Du må da gerne give en tilbagemelding hvis du husker det.
 23. Det er samvirke fra maj 2015 :)Vi har lavet den ret maaaange gange. Vi supplerer med enten kyllingekød, hakket oksekød eller svinemørbrad i tern
 24. Vi skal have kikærter (og oksekød) i indisk karry Opskrift fra samvirke. Uhhhmm..