Nica

Medlemmer
 • Content count

  1,895
 • Joined

 • Last visited

About Nica

 • Rank
  VIP BK kompis

Profile Information

 • Status
  Er mamma

Recent Profile Visitors

2,475 profile views
 1. Den lavede vi til en fødselsdag (god ikke heeeelt så stor) og ALT blev spist og var en stor succes. Jeg lavede "frugtlæder" som også faldt i god jord
 2. At naboen hver morgen dytter for at få sine teenagepiger ud til bilen for at køre dem i skole...Det samme gør søsteren som er flyttet derind..
 3. Har kigget på diverse sider.. Bare for at prøve det.. men vi har en Netto og SuperBrugsen lige i baghaven..
 4. Kan den ligge i "spam" mappen? Jeg har desværre også ret dårlige erfaringer med BloomeCph.. Og de er umulige at få fat i..
 5. Virkelig virkelig fin.. Det gad jeg godt at kunne :)
 6. Det er godt nok vildt flot.. Sejt at du kan :respekt
 7. :kram:ditto :boo
 8. Der ligger en i Hillerød, ikke så langt fra biografen.. De er ret dygtige.http://www.slotsgyn.dk
 9. Min far er norsk :) men jeg bor i Danmark.. Har en del familie i Norge :) (Men jeg bruger ikke norske vendinger)
 10. Træk vejret helt dybt, klap dig selv på skuldrende for at have bedt om hjælp. Det er sejt! Det er pissehårdt lige nu, men der er lys for enden af tunnelen. Træk vejret dybt, og go with the flow i angstanfaldende :kiss det bliver kun værre at at kæmpe imod. At være sårbar - er jo en del af det at være i krise. Hvis du kan, så prøv at fokuser på Eks. At solen skinner, at de første blade på træerne så småt begynder at falme, eller blot på din vejrtrækning. Eller noget helt 4. Kram til dig. :kram
 11. Tak :)Har lidt af mine ting på insta - hvis det har interesse..
 12. Den ene er fra bogen sys fredens strikkeskole (den grå hue)Og den anden har jeg fundet på nettet. (Den hvide hue) Vil du have linket?
 13. Jeg syr også noget.. Bl.a. En del børnetøj. Her to store vendbare tørklæder
 14. Har strikket huer til min pige. De mangler kvaste på dem - men skal have bestilt. Det er det første jeg har strikket.. Er i gang med en tredie hue og har netop købt refleksgarn hjem.