Nica

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    1,895
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Indlæg oprettet af Nica


  1. Arhhh, men tak for svar! Jeg har handlet der før og er jo vild med deres stof er øko, men gider sgu da ikke betale 50kr for et mønster der "automatisk sendes til min mail øjeblikkeligt", når jeg tre dage senere stadig ikke har modtaget den!

    Kan den ligge i "spam" mappen?

    Jeg har desværre også ret dårlige erfaringer med BloomeCph.. Og de er umulige at få fat i..


  2. Blev helt 100% færdig med denne cardigan til Astrid i går. Den har længe ligget og været 97% færdig, men nu skulle det være, og den er nu vasket og presset :yay Det er første gang jeg strikker mønsterstrik, men bestemt ikke den sidste :super

     

    6wCGphF.jpg

    Virkelig virkelig fin.. Det gad jeg godt at kunne :)


  3. Min familie kommer i dag, og hjælper med at gøre hovedrent og få smidt ting ud og sortere tøj og legetøj..

    Og jeg kan bare mærke angstanfaldene er på vej :boo jeg bryder mig virkelig ikke om at de skal se mig, på den måde.. Se mit hjem på den måde..

    Træk vejret helt dybt, klap dig selv på skuldrende for at have bedt om hjælp. Det er sejt! Det er pissehårdt lige nu, men der er lys for enden af tunnelen.

    Træk vejret dybt, og go with the flow i angstanfaldende :kiss det bliver kun værre at at kæmpe imod. At være sårbar - er jo en del af det at være i krise.

    Hvis du kan, så prøv at fokuser på Eks. At solen skinner, at de første blade på træerne så småt begynder at falme, eller blot på din vejrtrækning. Eller noget helt 4.

    Kram til dig. :kram


  4. Jeg bliver også fulgt tæt - både pga antistofferne og pga højt blodtryk og tidligere svangerskabsforgiftning.

    Der bliver også taget blodprøver  jævnligt samt scanning og måling af flow i hjerne og navlestreng. 

    Jeg er først i uge 15, så der kan nå at ske meget endnu... Jeg kan dog også være heldigt, at der intet sker, så det satser jeg på lige nu :-)

    Håber at det går som det skal - og dejligt at de følger dig tæt.

    Det ændrer dog ikke på den stress og usikkerhed der følger med, når der er irregulære antistoffer..

    Hvis du husker det må du da meget gerne opdatere mig, eller skrive hvis du har behov. Det er jo ikke så mange der har irregulære antistoffer.

    Stort kram og pøj pøj med graviditeten.


  5. Så er det alligevel noget af det samme. Hvis du blev rhesusimmuniseret, må der også foreligger forskellige rhesusfaktorer mellem dig og din mand. 

    Men de andre antistoffer du har, er nogen lignende som mine. Mine hedder FyA antistoffer. 

    Hvordan endte det ved dig? Gik du tiden ud? Blev der givet transfusion til sidst?

    Jeg ved at antistofferne blev dannet, da de ved en spontan abort ikke gav mig anti-Profylaks (tror jeg det hed) som jeg havde fået ved de to andre fødsler. Dvs at blodet, altså aborten, skabte antigener ifht. Min blodtype. Så fostret må have været rhesus-positiv.

    Jeg blev fulgt ret tæt (også fordi jeg fik svær svangerskabsforgiftning med HELLP symdrom ved sidste graviditet) men med jævnlige scanninger af flow i barnets navlestreng og titer-blodprøver gik jeg til slut uge 37.. Og bebs slap for blodtransfusion.

    Det blev kategoriseret som risiko-graviditet, så der var speciallæger og sygeplejersker ind over. Alt gik fint med fødslen.

    Vores dreng blev dog ramt af en ordentlig omgang gulsot, som jo er normalt ved anti-stoffer.. Og jeg synes at han er lidt mærket af det efterfølgende..

    Hvor langt er du nu?


  6. Det er desværre ikke rhesusfaktor som er problemet. Jeg har antistoffer, som man ikke kan få en indsprøjtning for, så de kan ikke immunisere mig - kun holde godt øje med baby og blodprøver!

    Så kan jeg ikke gennemskue forskellen :blush

    Men jeg kunne heller ikke få en indsprøjtning, og blev holdt øje med barn (flow) og blodprøver - da antistofferne steg (blev fordoblet hver gang)

    Mine antistoffer hed anti Cob og den anden hed anti - D

    Men antistofferne arbejdede hårdt på at nedbryde fosteret.. Og der blev hele tiden overvejet om der skulle give blodstransfusion til den lille gennem navlesnoren.


  7. Tak for opskriften, det lyder simpelthen så lækkert. Det må på menuen i løbet af ugen :)

    Det er rigtig nemt.. Og det smager rigtig godt.

    Det med kikærterne krævede lidt tilvænning for børnene, men de sagde selv igår at det var blevet en af deres yndlingsretter..

    Men nu spiser alle tre børn med velbehag.. :)

    Du må da gerne give en tilbagemelding hvis du husker det.