parcelhus

Medlemmer
 • Content count

  227
 • Joined

 • Last visited

About parcelhus

 • Rank
  Aktivt medlem
 1. Jeg hepper på jer!
 2. Jeg tænker også ammestrejke. Jeg er så ked af, at jeg ikke kendte til det, da min ældste "sagde fra" som godt syv måneder gammel.
 3. Det burde kunne lade sig gøre. Produktionen er som regel ret god til at tilpasse sig.
 4. Jeg tror, meget havde været anderledes, hvis der faste brugere havde fået lov til at snakke åbent om det, der skete. Det virkede diktatorisk med den form for censur. Jeg formoder, at mit indlæg bliver slettet, og måske bliver tråden låst? For vi må ikke tale om den slags. Men du har ret - det er trist, at forum er dødt.
 5. Ja, det er sjovt, som man er forskellige - jeg synes, det er genialt, at man altid er med og klar til servering. Men det hænger nok også sammen med blufærdighed - jeg har aldrig været ked af at amme nærmest hvor som helst. Heller ikke på en bænk midt på gågaden. Først det sidste halve års tid har jeg undgået offentlig amning - mit barn er to år
 6. Ja, det er hårdt. Bliver det for træls kan jeg varmt anbefale at snakke med en ammevejleder. Det er gratis, og måske kan I få nogle tips?
 7. I er seje! Amning ER hårdt arbejde, men det er også fantastisk, når det fungerer. Så kæmp videre!
 8. Fedt, at du har masser af mælk i dag. Du må blive bedre til at huske dig selv også. Jeg kan huske, at jeg drak voldsomme mængder vand, da jeg fuldammede min 4-6 mdr gamle baby hen over sommeren. Der skal virkelig noget til!
 9. Det var så lidt. Jeg er glad for, at du kan bruge det til noget. Jeg ved jo godt, at jeg blander mig i en mødregruppe her, så jeg var bange for, om det ville blive taget ilde op. Amning er en svær kunst, og det er ikke ligetil. Jeg har været rimelig heldig og har haft to rigtig gode amme forløb, men det har absolut ikke været fri for bekymringer! Jeg har fundet god støtte på ammenets Facebook grupper - især her ved mit andet barn. Måske kan du også bruge det til noget?
 10. Jeg ved ikke, om det er nogen trøst, men du kan ikke tage udmalkning søn en rettesnor for, hvor meget mælk du producerer. Det er ikke alle, der kan malke ud, og selvom man kan, er en pumpe slet ikke nær så effektiv som en baby. Følelsen af tomme bryster om aftenen er helt normal - det er den tid på dagen, der er mindst mælk og samtidig den tid, baby tanker ekstra op til natten. Men det skal nok blive bedre! Amning handler langt hen ad vejen om udbud og efterspørgsel. Jo mere amning, jo højere produktiv. Det gælder især om natten - det er det tidspunkt, det er bedst at amme, hvis man har brug for at øge sin produktion. I er super seje herinde alle sammen - det er virkelig en kæmpe opgave at få en amning hun at køre, men til gengæld er det fantastisk, når det virker. Hæng i, seje mødre!
 11. Det gør min toårige også. Dog kun en eller to gange i døgnet. Han er forresten også meget sjældent syg
 12. Jeg ved det ikke, men har tænkt på det samme. Jeg synes heller ikke, der er oplagte kandidater i familien...
 13. Nej, men hvor og hvornår er det?
 14. Jeg ved ikke, hvad der kan gøre, men måske en god peptalk eller nogle tips til stillinger, der kan hjælpe? Hvis du får så ondt må der være noget galt? Jeg har vist overset, hvorfor du får ondt i ryggen? Jeg vil også pippe om, at det desværre ikke er alle fagfolk, der er særlig godt uddannede i amning... Og så får du lige et kæmpe skulderklap herfra for at kæmpe videre!
 15. Har du overvejet at ringe til en ammevejleder? Enten via la leche league eller forældre og fødsel? Det ville være synd at opgive en velfungerende amning, selvom det ikke lyder let! Og hvor er hun lækker!