Mistel

Medlemmer
 • Content count

  3,390
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by Mistel

 1. Jeg kan læse herinde at folk indretter børneværelse på livet løs. Jeg har hele tiden tænkt, at når baby kommer, skal han alligevel sove inde hos os, så det det med børneværelset når vi nok. Men er jeg helt galt på den? Skal baby sove på eget værelse evt med babyalarm, så min mand, der skal passe sit arbejde kan få sin nattesøvn? Hvad tænker I om seng, søvn og baby?:)
 2. Ja
 3. Tror næsten en god omgang gaffa kan holde en paptønde...
 4. Er der nogen, der ved det her? Jeg sad lige på borger.dk for at se hvor langt jeg er med at betale på mit studielån, og om det mon så småt kunne betale sig at give den gas og få det afviklet. (Fååååårk - jeg er træt af det skidt!!) Nå, men så står der bare aktuel indfrielsesmåned juli 2018 sidste betalingsdato august 2018. Er der så nogen der ved, om jeg betaler sidste gang i juli eller august? Det er jo ikke livet om, men jeg kunne bare godt tænke mig at være færdig inden sommerferien til næste år, så derfor gør en måned eller to en (lille) forskel
 5. @Susanne forstår hvad du mener. Og jer andre - faktisk meget god ide med dankortløsningen. Det havde jeg ikke tænkt på. Men det kunne være fedt at være færdig bare lidt hurtigere:)
 6. Ja, jeg har sjusset mig frem til, at man jo nok betaler bagud. Så at juli-afdraget betales i august. Øv Og tak for svar!
 7. Det er lige præcis det. Der kommer ikke flere chancer. Hvis hun så bare ikke boede så langt væk. Men det gør hun jo så. Åhr altså
 8. Puh... her slut maj skal jeg til USA. Var udvekslingsstudent i tidernes morgen og har haft kontakt til familien lige siden. Faren døde for nogle år siden og nu har moren kræft med ca 1 år som forventet levetid. Så realiteten er jeg skal sige farvel... Jeg chattede med datteren i dag, der fortæller at moren har haft en almindelig infektion - forkølelse agtig - men de havde været bekymret for om det var var fordi hun ikke længere talte kemoen, da hun havde været ret dårlig. Så på den måde var det jo en god nyhed at det bare var en virus. Så siger hun at hun var nervøs for om morens dårlige hygiejne var skyld i det. Jeg spørger ind til det og det viser sig at hun ikke længere kan komme op på 1. salen hvor badeværelset er. Der er ikke råd til hjemmehjælp og hun nægter at flytte fra det kæmpe skrummel af et hus, som hun hverken har råd, kræfter eller overskud til at holde. Hold nu kæft, jeg synes det er tungt. Jeg ved bare slet ikke hvilken ikke-eksisterende overdkudslomme jeg skal grave ned i for at komme igennem det her. Jeg synes det er så synd! For os alle sammen! Føler mig som et lam til slagterbænken...
 9. Fandme ikke okay!
 10. Præcis!! I dette tilfælde er det fordi jeg vil besøge min gamle amerikanske "host mom" som lider af uhelbredelig kræft. Ok. Påsken er virkelig ikke optimal for os med lukket institution Osv, men jeg forhandler ligesom med døden her. Ain't got much leverage! Anyway, jeg talte med datteren og hun reagerer godt på kemoen og har det ok så nu siger vi slut maj.
 11. At min mand synes at "set fra mit synspunkt er påsken et virkelig lortet tidspunkt for dig at rejse på, men bevares V og jeg finder da ud af det" er en total opbakkende udtalelse!
 12. Jeg lurer lidt på, om jeg kan tage en fridag her på et eller andet tidspunkt, holde Vitus hjemme fra børnehaven, og så skal vi have en rigtig hyggedag - bare os to. Men hvad skal vi lave? Baggrunden er måske lidt den, at jeg bare ikke har haft ret meget overskud i en periode - og nok stadig er lidt udfordret på den kant - og det kan Vitus mærke og har trukket sig fra mig. Helt forståeligt - men sådan skal det jo helst ikke være. Og jeg trænger til at komme lidt komme ind i kampen igen - på den gode måde. Og lige det sidste har jeg på en eller anden måde lidt mistet følingen med. Så gode ideer til en sjov og hyggelig dag for en dreng på næsten 3,5 modtages med kyshånd. Måske kunne moren godt finde på at flette et hurtigt besøg ind i en skobutik og købe forårssko. Og ja, det er måske lidt mere for morens skyld men altså... Derudover - alt fra sofahygge, til legoklodser til Dinos legeland - bare kom med det.
 13. Fedt! 1000 tak begge 2. Det tror jeg bestemt vi skal. Planen er udsat en lille smule da jeg er helt åndssvagt forkølet og en længere gåtur på hele 10 meter efterlader mig helt udmattet og forpustet. Og så dårlig form er jeg trods alt ikke i! Men her til morgen har vi lavet pizza dej. Vitus har hjulpet med at røre gær ud, tælle dl mel og ælte. Vildt hyggeligt!
 14. Du må starte med klart ja, klart nej og så måske. Og være HÅRD! Så gennemgå måskeerne igen. Og så har du til sidst ALT for mange ja'er. Så gør du det engang til med skærpet kritisk sans
 15. Æh... Bare tanker. Begge børn skal være på. Vær alder/udviklingstrin skal være repræsenteret. Virkelig kritisk på opstilling/skarphed/centrering/andet "teknisk". Virkelig kritisk på alle på billedet ser godt ud. Alle årstider repræsenteret.
 16. Hm... sæt nogle kriterier op der skal overholdes?
 17. At jeg før jul fik forhandlet en lønstigning på ca 2000 før skat med start 1/3. Har punket chefen længe for forhandlingsreferatet på mig og dem der ellers fik. Det kommer endelig og så står der start 1/1. Jeg går over til ham og siger med et glimt i øjet - hk-klubben tiltrædes dit forslag om ændret startdato for lønstigning. Han kigger forvirret på mig og siger øh det lyder næsten som om jeg har skrevet noget forkert? Ja.. bla bla 1. marts. Nå. Nej. Det lyder som om nogen har gået i meget små sko. Det gider vi altså ikke. Skriv du bare 1/1. OG så indrømmer jeg at jeg pt holder det hemmeligt for min mand MEN det betyder at min overraskelsesopsparing så vi kan komme til Thailand på hans fødselsdag i 2018 MEGET SNART bliver færdig!
 18. The struggle is real!
 19. Tak for alle jeres gode forslag! Det er så godt! God pointe med lige at se dagsformen an - måske have et alternativer parat, så det ikke er det helt store problem, hvis der lige er behov for at ændre lidt i programmet. Jeg er kommet frem til noget med en formiddagsaktivitet - måske tage ned til Vikingeskibsmuseet og måske bare kigge på både. Have madpakke med! Han synes, det plejer at være hyggeligt med den madkasse, og da der er frokostordning i børnehaven er det lidt anderledes for ham. Besøg i skobutik - måske Besøg hos bageren og kagevalg, hjem og hygge med film eller legoklodser eller hvad vi nu lige trænger til. Og så tænkte jeg vi kunne lave mad sammen om aftenen - f.eks pizza eller noget andet, hvor han kan "lægge på". Yay
 20. Tak piger. Jo vi kom af sted men Vitus faldt i søvn i bilen (vi tog luren fra ham i juleferien og nogle gange bliver han stadig rigtig træt) så jeg kørte en tur så han fik vel 20 min. Han var dødtræt da vi nåede frem. Gad ikke kanonen som han ellers elsker. Nægtede ned på stranden og kaste med sten. Gad godt gynge men mor gjorde det helt forkert hele tiden.... så ville han gerne hjem. På vejen hjem sagde jeg, jeg elsker dig Vitus. Og min lille mand sagde, jeg elsker også dig mor og begyndte at græde Så... vi har faktisk haft en hyggelig dag resten af dagen. Men åh altså.
 21. Sygdom - jeg ved godt at mange af jer har været meget hårdere ramt end vores husholdning. Jeg har været syg mere eller mindre nonstop siden starten af december og mit overskud er meget lille. Jeg sørger stadig over at have mistet min veninde. Og alt sådan noget. Så ja, når jeg har passet mit arbejde og maden er kommet på bordet, så har der ikke været mere at komme efter. Og Vitus afviser mig efterhånden fuldstændig- som f.eks her i morges: jeg elsker dig far. Jeg elsker også dig min skat. Elsker du også mor? Hm.. nej, ikke lige nu... Jeg bebrejder ham ikke det mindste, men av av... S har foreslået Vitus og jeg tager en lille udflugt i dag bare os 2. Og det er en god idé. Jeg er bare så træt, jeg kunne tude....
 22. Jeg er heldig at man i det store hele bare accepterer både barns 1. og 2. sygedag. Men jeg har heller ikke drift som sådan. Jeg er sikker på jeg kunne aftale mig aftale mig ud af mere flex/ ferie mv. Min mand har har barns 1. Sygedag men i realiteten er man fleksibel og så har han også mulighed for at arbejde hjemme. Det har jeg også selv i et eller andet omfang. Og så er der bedsterne. Vitus er heldigvis ikke så syg men jeg frygter da når det bliver skoldkoppetid....
 23. Jeg ser denne tråd lidt sent - men vil da lige indskyde- at som psykolog er du jo Ac'er. Lige nu som dagplejer er du- tja- på foas overenskomst? Hvis nu arbejdsgiver kommer i tanke om at bruge dine psyk kompetencer til feks at rådgive om børn med særlige behov- eller andet som du med din uddannelsesmæssige baggrund har specialviden om, ja, så er det altså over på ac overenskomst. Og i det hele taget ville jeg sætte min uddannelse i spil i lønforhandlinger. Hvis der ikke er mulighed for lønforhøjelse kunne kurser/uddannelse også være en ting at forhandle om. Evt også ekstra fridage - hvis din overenskomst giver hjemmel til det.
 24. Vi er slet ikke begyndt at tale om det endnu, men Vitus kan vælge mellem at være dinosaur, pirat eller spiderman - forventer spiderman vinder...
 25. Enig - som giver ville jeg være ærgerlig over, at gaven ikke var i orden. Og selvom der ikke skulle være en kvittering, tror jeg næsten at butikken vil bytte den pr. kulance.