helt klar

Medlemmer
 • Content count

  35
 • Joined

 • Last visited

About helt klar

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 03/01/1984

Profile Information

 • Status
  Er gravid
 • Terminsdato
  09-02-2013
 1. Da jeg var ca. 15 uger henne var vi på ferie og fik rigtig ferie mave (begge vejer i 5 dage - undskyld sproget). Vi ringede til vagtlægen i dk og han sagde at baby altid tager hvad den har behov for. Der skal gå lang tid før det foralvor bliver farligt og det er bare vigtig at du får RIGTIG meget væske. Jeg ville kontakte lægen, hvis det ikke er stoppet om 2 dage. Det er lyder mere som som maveinfluenza end graviditets symptomer i mine øre. Man bliver ofte mere syg når man er gravid end ellers.
 2. Det har jeg også hørt. Kunne bare være sjovt med en antagelse. Jeg har været til lægebesøg og hun målte meget hurtig og sløset maven. Så det er nok ikke så vigtigt hvordan man vokser! Det må være dejligt for jer der er blevet skannet at kunne følge lidt mere med end at kunne mærke babyerne. Selvfølgelig på trælse grundlag.
 3. Øv. Havde ellers håbet at hun (jordemoderen) ville vurdere hans størrelse. Hvordan kan de ellers kontrollerer at alt er som det skal være!
 4. Lige et spørgsmål. Er det privat skanning i alle har været til? Vi får ikke flere skanninger, men skal til jordemoder for 2. gang på tirsdag, hvor hun vel vil bedømme hvor stor han er!
 5. Sikke noget rod jeg fik skrevet. Han skal selvfølgelig starte slut december start januar
 6. Jeg har også 8 uger før fødsel, så går fra d. 11. Dec. Vi regner med at jeg har barsel indtil 1. November og at min man så tager 2 måneder derefter og lille fisen så starter i vuggestue i slutningen af december eller start november. Det kommer jo også an på hvornår man kan få institutions plads. Men man har jo også 6 ugers ferie det skal afholdes inden 1. Maj og hvis vi ikke kan få plads til han når barsel slutter må vi jo bruge noget af det.
 7. På Hvidovre hospital er der slet ikke fødselsforberedelse. De har forældre eftermiddage, hvor man kan komme til to forskellige som handler om amning og om fødsel. De anbefaler at man kommer til amningsforedraget inden man er i uge 32 og fødselsforedraget derefter. Ved at de mange steder desværre har sparet fødselsforberedelse væk, så det kommer meget an på hvor du skal føde.
 8. Vi har brugt lillekøbenhavner både til trykhedsskanning og kønsskanning og er rigtig glad for dem. De virker rigtig kompetente og hun brugte lang tid på at vise os hvad hun så og hvordan man kan se at det er en lille dreng der er inde i mave :loveshower
 9. Jeg læste et sted at man skulle tænke på det sådan: man smider 10999 (i dit tilfælde) hvide bolde i et bassin og 1 rød bold. Derefter lukker man øjnene og tager en bold. Al sandsynlighed vil sige at man tager en hvid bold! Det synes jeg har hjulpet mig.
 10. Jeg fik mit brev ret hurtigt efter aftalen til NF blev lavet, men skal først afsted d. 9. September hvor jeg er 19 uger.
 11. Mange gange tillykke med jeres lille guldklump!
 12. Tillykke med at i skal have en lillebror. Det er da bare fantastisk
 13. Jeg vil gerne ændres til d.5.02.13
 14. Så har vi været til NF og alt så heldigvis ud helt som det skulle. Dog ville den lille ikke rigtig samarbejde, så jeg måtte hoppe og danse og drikke koldt vand, men intet hjalp. Den ville bare ligge på sin helt specielle måde, hvor den ligesom sad op. Ikke de mest fantastiske billeder vi kunne tage med hjem. Men blev enig om at det må være fars gener der heller ikke er særlig fotogen. Blev rykket 5 dage frem, så er i dag 13+3. Lidt sjovt når vi nu har fået IVF behandling og man ved præcist hvornår det er sket!
 15. Ihh hvor er det dejligt at høre!