helt klar

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    35
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Alle besvarelser af helt klar

  1. Da jeg var ca. 15 uger henne var vi på ferie og fik rigtig ferie mave (begge vejer i 5 dage - undskyld sproget). Vi ringede til vagtlægen i dk og han sagde at baby altid tager hvad den har behov for. Der skal gå lang tid før det foralvor bliver farligt og det er bare vigtig at du får RIGTIG meget væske. Jeg ville kontakte lægen, hvis det ikke er stoppet om 2 dage. Det er lyder mere som som maveinfluenza end graviditets symptomer i mine øre. Man bliver ofte mere syg når man er gravid end ellers.
  2. Det har jeg også hørt. Kunne bare være sjovt med en antagelse. Jeg har været til lægebesøg og hun målte meget hurtig og sløset maven. Så det er nok ikke så vigtigt hvordan man vokser! Det må være dejligt for jer der er blevet skannet at kunne følge lidt mere med end at kunne mærke babyerne. Selvfølgelig på trælse grundlag.
  3. Øv. Havde ellers håbet at hun (jordemoderen) ville vurdere hans størrelse. Hvordan kan de ellers kontrollerer at alt er som det skal være!
  4. Lige et spørgsmål. Er det privat skanning i alle har været til? Vi får ikke flere skanninger, men skal til jordemoder for 2. gang på tirsdag, hvor hun vel vil bedømme hvor stor han er!
  5. Sikke noget rod jeg fik skrevet. Han skal selvfølgelig starte slut december start januar
  6. Jeg har også 8 uger før fødsel, så går fra d. 11. Dec. Vi regner med at jeg har barsel indtil 1. November og at min man så tager 2 måneder derefter og lille fisen så starter i vuggestue i slutningen af december eller start november. Det kommer jo også an på hvornår man kan få institutions plads. Men man har jo også 6 ugers ferie det skal afholdes inden 1. Maj og hvis vi ikke kan få plads til han når barsel slutter må vi jo bruge noget af det.
  7. På Hvidovre hospital er der slet ikke fødselsforberedelse. De har forældre eftermiddage, hvor man kan komme til to forskellige som handler om amning og om fødsel. De anbefaler at man kommer til amningsforedraget inden man er i uge 32 og fødselsforedraget derefter. Ved at de mange steder desværre har sparet fødselsforberedelse væk, så det kommer meget an på hvor du skal føde.
  8. Vi har brugt lillekøbenhavner både til trykhedsskanning og kønsskanning og er rigtig glad for dem. De virker rigtig kompetente og hun brugte lang tid på at vise os hvad hun så og hvordan man kan se at det er en lille dreng der er inde i mave :loveshower
  9. Jeg læste et sted at man skulle tænke på det sådan: man smider 10999 (i dit tilfælde) hvide bolde i et bassin og 1 rød bold. Derefter lukker man øjnene og tager en bold. Al sandsynlighed vil sige at man tager en hvid bold! Det synes jeg har hjulpet mig.
  10. Jeg fik mit brev ret hurtigt efter aftalen til NF blev lavet, men skal først afsted d. 9. September hvor jeg er 19 uger.
  11. Mange gange tillykke med jeres lille guldklump!
  12. Så har vi været til NF og alt så heldigvis ud helt som det skulle. Dog ville den lille ikke rigtig samarbejde, så jeg måtte hoppe og danse og drikke koldt vand, men intet hjalp. Den ville bare ligge på sin helt specielle måde, hvor den ligesom sad op. Ikke de mest fantastiske billeder vi kunne tage med hjem. Men blev enig om at det må være fars gener der heller ikke er særlig fotogen. Blev rykket 5 dage frem, så er i dag 13+3. Lidt sjovt når vi nu har fået IVF behandling og man ved præcist hvornår det er sket!
  13. Tillykke med at i skal have en lillebror. Det er da bare fantastisk
  14. Jeg vil gerne ændres til d.5.02.13
  15. Ihh hvor er det dejligt at høre!
  16. Tusind tak for det. Alt så heldigvis meget fint ud og den lille sprællebasse var meget svær at få til at ligge stille, så han kunne tage et ordentligt mål. En helt fantastisk følelse at sidde med :loveshower Lyder dejligt med kage og besøg af mor :sandie Det kan man aldrig få nok af :yiepie
  17. Puha. Sidder nu og venter på at få en privat scanning, da jeg synes jeg har haft en dårlig fornemmelse i maven det sidste stykke tid. Er vildt nervøs og spændt! Er jo ikke så langt henne endnu, men synes allerede at jeg er meget knyttet til det lille foster der forhåbentlig ligger og hygger sig derinde.
  18. Vi har fået tid d. 3. august. Jeg skal føde på Hvidovre og der skal man selv gå ind og booke sin tid, så tog bare den første tid de havde. Jeg et 12+6 når jeg skal til nf. Er også blevet kontaktet af jordemoder, men har først fået tid til september da vi skal ud og rejse.
  19. Vi har været igennem 4 insemineringer og er nu igang med ivf. Han var med de første par gange til samtale omkring inseminering, men har aldrig deltaget i hverken kontrollerne eller selve insemineringen. Det går så hurtigt at jeg ikke så nogen grund til at han også skulle tage en halv fridag for max 20 min hvor jeg lå med benene i vejret ☺ Nu hvor vi skal igang med ivf har han været med til undersøgelser og samtale, men jeg ser ingen grund til at han skal med til de næste undersøgelser mm han selv vil. Han skal selvfølgelig med til æg udtag og opsætning og efterfølgende blodprøve. Hold da op er langt svar jeg kom med
  20. Min kæreste og jeg startede pb i sommeren 2010. Min søster var mange år og desværre 2 aborter i uge 20 om at få deres første barn, så jeg har aldrig troet at det skulle være let at få børn. Min søster har PCOS, hvilket jeg ikke lider af, så håbede dog alligevel på at vi ville kommer lidt hurtigere igennem det. Nu er der så snart gået 2 år med 4 IUI behandlinger og ingen graviditet. På papiret fejler hverken min kæreste eller jeg noget, men lykkes vil det bare ikke. Nu er vi blevet henvist til IVF behandling på Rigshospitalet og jeg må ærlig indrømme at jeg er lidt skræmt. Synes selvfølgelig at det er rigtig øv at det ikke vil lykkes på naturlig vis, men havde egentlig accepteret at få lidt hjælp til det. Og synes ikke det har været slemt at blive insemineret. Vi afleverede spørgeskemaer i sidste uge, så er igang med forløbet. Da vi skifter fra privatklinik til Rigshospitalet skal min kæreste igennem to sædprøvetest og dem får vi først svar på d. 18. april. Jeg ringede til hospitalet i dag for at høre om de kunne give et umiddelbart bud på hvornår vi kunne starte behandling. På deres hjemmeside står der 3 måneders vente tid og at de har lukket hele juli. Dette gjorde at jeg blevet bekymret for at vi først kunne komme igang efter sommer. Sekretæren jeg snakkede med sagde dog at vi godt kunne regne med at få opstart før, men hun kunne ikke love noget og nu er jeg lidt nervøs for at jeg har misforstået hende. Er bare så frustrerende af at gå i uvished, da jeg føler mig rigelig presset i forvejen ift. hele projektet. Er der nogen der har fået IVF behandling på Riget, som har lyst til at dele deres erfaringer med mig. Synes lige nu at det hele er noget skod... Jeg startede nyt arbejde 1. februar og frygter for at skulle fortælle min nye leder at jeg skal være sygemeldt nogle dage. Læste om en der var sygemeldt i 14 dage pr. behandling. Er der normalt? Håber at kunne få lidt trøst hos jer tøser som står i samme situation.
  21. Tusind tak for jeres besvarelser. Det hjælper en hel del. Tror også bare vi skal igang med behandlingen og så se hvad der sker. Jeg tror jeg ringer til Rigshospitalet i næste uge og forhører mig endnu en gang. Det skader aldrig at skubbe lidt på :) Min kæreste fik taget sin første sædprøve i dag og skal have den næste taget d. 8. marts, så vi er da lidt i gang. Håber ikke vi kommer til at vente lige så lang tid som jer Mistel. Men ellers acceptere vi jo nok også det. Hvad man ikke vil gøre for at få en skide unge :bed ;) Håber virkelig på at det lykkes for jer tsecret i første forsøg. :glad Min søster fik lavet deres babygirl på skejby efter rigtig lang process og med slem pcos. Så de kan et eller andet i det jyske ;) Det er altid rart at se at det kan lade sig gøre og så bare håbe på at det også lykkes for en selv. Jeg vil tror at vi skal have en lang behandling, da det er det de udfører i 70% af tilfældene. Må hellere snart få taget mig sammen til at få kontaktet min kommune og min leder, selvom det er lidt svært når man kun har arbejdet der i 3 uger. Endnu engang tak for svarene.
  22. Hej Pinar Jeg går til akupunktur på christianshavn hos en dame der hedder Helle Ella. Hun er uddannet jordemor og akupunktør og rejser rundt i hele verden for at få ny viden. Jeg synes hun er meget kompetent og føler mig tryk i hendes hænder. Jeg er blevet insemineret for 4. gang og er først startet hos hende i forbindelse med denne insemination, så jeg kan ikke sige om hun virker :-) Men jeg er helt klart meget mere rolig i denne cyklus end jeg plejer at være.
  23. Jeg har taget både pergotime og pergoveris og har kun kunnet mærke små humørsvingninger ved pergoveris. Tror man reagerer meget forskelligt, men jeg synes ikke jeg har mærket det store.
  24. Min gynækolog foreslår at man lige ligger i nogle minutter efter. Ikke fordi der er noget videnskabeligt der viser at det skulle hjælpe, men fordi man måske selv tror på at de små svømmere lige skal have lidt hjælp :-) Jeg har heller ikke været på arbejde efter, men det er mere fordi det plejer at ligge fredag middag og jeg har fri kl 13 fra arbejde.
  25. Min var 25 mm sidst, men det er også det største jeg har oplevet.