Emil&Alberte

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    27
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Emil&Alberte

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Er mamma
  • Terminsdato
    03-10-2011
  1. Hvorfor gør loven noget godt??? Det forstår jeg ikke..... :) Og jo, som der står i artiklen, så har MASSEVIS af HF'ere efterspurgt at komme ud at køre i vogn... Hvordan skal man ellers kæmpe for en ændring af en lov?
  2. Sund indstilling!!! Tag situationen, som den kommer... :)
  3. Måske du ombestemmer dig, hvis du kommer til at ligge med hard-core veer i 20-25 timers tid.... :) Det gjorde jeg i hvert fald.... :)
  4. Jeg vil da også gerne på... Venter en PIGE den 3. oktober 2011...
  5. Så læste jeg artiklen og nix - der ER ikke noget argument (jeg tænkte på sikkerhedsmæssige årsager e.lign. but no...)... Argumentet er, at sådan er det bare..... :rolleyes :rolleyes :rolleyes Hvem sagde bureaukrati!!!!
  6. Jeg synes egentlig at det er mystisk at lave særregler for en bestemt befolkningsgruppe.... - Og jeg kunne egentlig godt tænke mig at se argumentet for, at én gruppe må køre i lastbil, mens en anden ikke må (måske jeg bare skulle læse artiklen :whistling - Men umiddelbart virker det totalt skørt på mig... Jeg er selv gymnasielærer og var i fredags med til at sende et par lastbiler afsted fra gymnasiet (efter dimissionsfesten)... Og lidt skægt tænkte jeg faktisk på, om det egentlig var okay med alt deres dytten og larmen?? Ville dog ikke nævne noget - man kan hurtigt nok føle sig som en halvgammel sur moster ;) Ej pjat... Men vil lige gentage min pointe - Hvis en særlig uddannelsesgruppe har lyst til at køre studenterkørsel er det altså helt OK for mig... Hvis de selv synes det er sjovt og giver mening - well, be my guest then :)
  7. Yaaaaahhhh :yiepie Ha' en fantastisk ferie skønne Christina :balloons
  8. Tænker på dig sødeste Mette - Håber snart at se dig herinde igen :) You're Better Than That!!! (Du ved, hvad jeg mener ;) :kram2
  9. Min søn hedder Emil og min kommende datter skal hedder Alberte :biglove = Emil&Alberte :)
  10. Jeg ser Brokenback Mountain og spiser frugtkarameller.... God kombi - Kan klart anbefales :7himmel
  11. Øv det lyder ikke skægt :( Rigtig god bedring :kram2 :kram2
  12. Vi skal besøge mindst halvdelen af de nævnte steder her i sommeren - så jeg må da ha' fat i Ude & Hjemme :yiepie
  13. Rema 1000 har også solcreme på tilbud i denne uge... Har lige købt en faktor 50 til Emil... Kostede godt nok 59,95 men stadig en god pris :) - Og så var det spray, hvilket er et hit herhjemme for både mor og barn ;)
  14. Jeg er helt ny på BK, men har også termin til oktober :loveshower
  15. Pinlig situation for sælger.... :rolleyes Jeg ville ALDRIG kontakte en køber for 7 ski** kroner :rolleyes Du har gjort det helt rigtige - opkrævning af korrekt porto er hendes ansvar!! Måske jeg var gået lidt mere flabet til hende og havde svaret "Er du seriøs nu"?!! - But that's just me :whistling ;)