Tante Trine

Medlemmer
 • Content count

  844
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

About Tante Trine

 • Rank
  BK's snedame
 • Birthday 03/14/1979

Profile Information

 • Status
  Er gravid
 • Lokation
  Haderslev

Recent Profile Visitors

1,913 profile views
 1. Lige lidt billedespam af min lækre dreng... og til dem af jer der kan huske min skønne dreng Patrick, så er det ham på det sidste billede sammen med mig og Lucas
 2. Jamen pip pip.... jeg lever endnu, men kommer sjældent herinde... men hvordan har vi det så... jo vi har det godt... er mor til den frækkeste dreng på snart to år... en dreng der snakker og fortæller, men kun ham selv der ved hvad der bliver sagt... krudt i måsen, men den mest kærlige og omsorgsfulde dreng... han charmerer alt og alle og gør sin mor stolt hver eneste dag... kigger på ham hver dag når han sover og smiler helt ind i hjertet, kan stadig ikke forstå at jeg er så heldig og velsignet at have den dejlige dreng som min søn... den smukke dreng der hver aften ligger i sin seng og smiler med sit ene smilehul mens han siger "ge ger geeeej" (gæt selv hvad det betyder) ed, Har desværre stadig ikke noget arbejde, men bruger en masse af min tid på at være kreativ så jeg får dagene til at gå ;) Håber eller I alle har det godt herinde :)
 3. Tak søde... Vi glæder os rigtig meget... Skal nemlig for første gang have Sønderjysk kaffebord... Ja selv for min mand er det første gang og han er ellers født og opvokset her i byen ;)
 4. Ja han er jo 2½ mnd nu og verdens dejligste dreng ;) Vi er i hvert fald godt tilfreds med resultatet :) Glæder mig sådan til han skal døbes på lørdag :) Vi har det rigtig godt... trives med forældrerollen... Er jo intet problem når man er så forelsket i både far og barn :)
 5. Vil I ikke gerne give Buggemusen en stemme som "Byens sødeste" i Kolding... Så er I bare nogle skattebasser ;)
 6. STORT tillykke :)
 7. STORT tillykke med ham :)
 8. Jeg har taget begge piller med min læges viden de sidste to år og jeg lever da endnu ;) Får det dog også for PCO (eller fik for venter mig jo nu ;) )
 9. Er lige på besøg fra November termin for at se på alle jeres smukke maver... bliver man aldrig træt af ;) Og ja det er lille, i forhold til mig, men jeg er også allerede størrelse blåhval hvilket skyldes løshud efter vægt tab og overvægt stadig... Vi er ikke to der er ens... du er smuk som du er... min veninde var slank som en ål og INGEN kunne se på hende at hun var gravid før efter uge 20 og da kun lidt... Hun blev aldrig kæmpe... Men der kom da lidt mere stille og roligt efter uge 30... Du er smuk som du er, du er bare en af de heldige der hopper lige ned i sine gamle bukser bagefter... nogle af os andre må holde os til graviditets leggins ;)
 10. STORT tillykke med dobbelt glæde og tilmed piger... Er glad for at I får så mange piger herinde, for i november terminen er vi godt nok i underskud ;)
 11. JEg synes det er sødt... Min mand er lige sådan... Hver gang jeg synes jeg bliver tykkere (heldigvis for at vægten ikke stiger) så siger han, det er ikke dig skat, det er Bugge... Man kan da ikke andet end at elske de mænd :loveshower
 12. Så er der opdateret... vi er oppe på 9 drenge og 2 piger... det er godt nok vildt :o
 13. Og så fejre vi det lige med at Claus har mærket ham bumle rundt inde i maven for første gang :) :loveshower
 14. Ja det er også sådan jeg gør det op nu... Sommerferie så er vi allerede næsten 6 mnd'er henne og så flyver den bare afsted... Fylder allerede godt i landskabet, kan i hvert fald på ingen måder skjule maven nu... mine muskler er så udspilede at jeg ikke længere kan suge maven ind, så her kommer hvalen Valborg ;)
 15. Tak piger :) Og ja jeg er halvvejs... Nogle dage synes jeg tiden snegler sig afsted og andre tage føler jeg at det var i går de første streger dukkede op på en test... og nogle dage synes jeg der er LÆNGE til at han kommer og andre dage synes jeg at når jeg gør det op med ferie, barsel osv, jamen så er det jo lige om lidt at han kommer :)