Tante Trine

Medlemmer
 • Content count

  844
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by Tante Trine

 1. Lige lidt billedespam af min lækre dreng... og til dem af jer der kan huske min skønne dreng Patrick, så er det ham på det sidste billede sammen med mig og Lucas
 2. Jamen pip pip.... jeg lever endnu, men kommer sjældent herinde... men hvordan har vi det så... jo vi har det godt... er mor til den frækkeste dreng på snart to år... en dreng der snakker og fortæller, men kun ham selv der ved hvad der bliver sagt... krudt i måsen, men den mest kærlige og omsorgsfulde dreng... han charmerer alt og alle og gør sin mor stolt hver eneste dag... kigger på ham hver dag når han sover og smiler helt ind i hjertet, kan stadig ikke forstå at jeg er så heldig og velsignet at have den dejlige dreng som min søn... den smukke dreng der hver aften ligger i sin seng og smiler med sit ene smilehul mens han siger "ge ger geeeej" (gæt selv hvad det betyder) ed, Har desværre stadig ikke noget arbejde, men bruger en masse af min tid på at være kreativ så jeg får dagene til at gå ;) Håber eller I alle har det godt herinde :)
 3. Vil I ikke gerne give Buggemusen en stemme som "Byens sødeste" i Kolding... Så er I bare nogle skattebasser ;)
 4. Tak søde... Vi glæder os rigtig meget... Skal nemlig for første gang have Sønderjysk kaffebord... Ja selv for min mand er det første gang og han er ellers født og opvokset her i byen ;)
 5. Ja han er jo 2½ mnd nu og verdens dejligste dreng ;) Vi er i hvert fald godt tilfreds med resultatet :) Glæder mig sådan til han skal døbes på lørdag :) Vi har det rigtig godt... trives med forældrerollen... Er jo intet problem når man er så forelsket i både far og barn :)
 6. STORT tillykke :)
 7. STORT tillykke med ham :)
 8. Jeg har taget begge piller med min læges viden de sidste to år og jeg lever da endnu ;) Får det dog også for PCO (eller fik for venter mig jo nu ;) )
 9. Er lige på besøg fra November termin for at se på alle jeres smukke maver... bliver man aldrig træt af ;) Og ja det er lille, i forhold til mig, men jeg er også allerede størrelse blåhval hvilket skyldes løshud efter vægt tab og overvægt stadig... Vi er ikke to der er ens... du er smuk som du er... min veninde var slank som en ål og INGEN kunne se på hende at hun var gravid før efter uge 20 og da kun lidt... Hun blev aldrig kæmpe... Men der kom da lidt mere stille og roligt efter uge 30... Du er smuk som du er, du er bare en af de heldige der hopper lige ned i sine gamle bukser bagefter... nogle af os andre må holde os til graviditets leggins ;)
 10. Mere præcist... er virkelig geografisk handicappet, så et er at man skal føde på et bestemt sygehus, men hvor er vi egentlig fra... Jeg er jo Københavner og er man ikke i tvivl om hvis man hører mig snakke, men lige pt er jeg bosat i Haderslev, Sønderjylland, sammen med min dejlige mand :) hvor jeg snart har boet i ½ år :)
 11. STORT tillykke med dobbelt glæde og tilmed piger... Er glad for at I får så mange piger herinde, for i november terminen er vi godt nok i underskud ;)
 12. JEg synes det er sødt... Min mand er lige sådan... Hver gang jeg synes jeg bliver tykkere (heldigvis for at vægten ikke stiger) så siger han, det er ikke dig skat, det er Bugge... Man kan da ikke andet end at elske de mænd :loveshower
 13. Tænkte at dem af os der HAVDE fået at vide hvad vi gemmer på kunne samle os her... Er blevet scannet i dag, havde jo selv gættet på en pige, men vi venter os altså en vidunderlige prins og er super glade for det :) Hvad gemmer I andre på...? Tænker vi måske kunne skrive Navn - Gæt - Scanningsresultat... Jeg starter ;) Tante Trine - Pige - Dreng LouiseMalou - Dreng - Dreng :wub Mette31 - dreng - Dreng Sarahb_dk - Dreng - Dreng Marts07 - Pige - Dreng Fru SP - Dreng - Pige Mifune - Dreng - Dreng sletting26 - Dreng - Dreng Frux - Dreng - Dreng TinaG - Pige - Pige Nina1982 - Pige - Dreng
 14. Så er der opdateret... vi er oppe på 9 drenge og 2 piger... det er godt nok vildt :o
 15. Det er bare SÅ stort for mig... Snakkede med manden i går om det... Spurgte om han havde troet at vi ville stå her i dag da vi sagde ja til hinanden i januar... Og nej det troede han ikke, det var der ingen af os der troede... Troede virkelig ikke at jeg kunne få et øko barn... vi troede begge at vi skulle ud i behandlingslivet... Vi troede at sandsynligheden for at vi slet ikke kunne få barn var stor... Så jeg er stadig der hvor jeg til tider har lyst til at tude fordi jeg på en og samme tid er lykkelig og overvældet... Priser mig lykkelig for vores lille mirakel og selv om jeg jo mest ønskede mig en pige (for synes jo det var nemmere at forholde sig til) så ville jeg ikke ønske det anderledes, HAN er min og jeg knus elsker ham allerede... Han er min... NEJ... Han er VORES og han har valgt at han skal være vores... Så nu håber jeg bare at vi kan leve op til det forventninger der er til os i forældre rollen... Ved at han bliver fantastisk på alle tænkelig måder... frygter ikke at han får et handicap, hverken fysisk eller psykisk, for har to nevøer som jeg knuselsker og den ene har adhd og den anden autisme... Frygter ikke et kejsersnit, for bare han kommer ud og er sund og rask... Frygter mest af alt bare om jeg kan være forældre, om jeg kan opdrage et barn til at blive et sundt barn i trivsel... Ved det lyder dumt, for jeg er for pokker da uddannet pædagog, MEN der er bare forskel på andres børn og så det at det her er mit eget :) Nåh, men nu blev det et lidt langt indlæg der i virkeligheden bare skule ha handlet om at jeg nu ENDELIG er halvvejs og nu begynder at kunne tælle ned af i stedet for op af :)
 16. Og så fejre vi det lige med at Claus har mærket ham bumle rundt inde i maven for første gang :) :loveshower
 17. Ja det er også sådan jeg gør det op nu... Sommerferie så er vi allerede næsten 6 mnd'er henne og så flyver den bare afsted... Fylder allerede godt i landskabet, kan i hvert fald på ingen måder skjule maven nu... mine muskler er så udspilede at jeg ikke længere kan suge maven ind, så her kommer hvalen Valborg ;)
 18. Tak piger :) Og ja jeg er halvvejs... Nogle dage synes jeg tiden snegler sig afsted og andre tage føler jeg at det var i går de første streger dukkede op på en test... og nogle dage synes jeg der er LÆNGE til at han kommer og andre dage synes jeg at når jeg gør det op med ferie, barsel osv, jamen så er det jo lige om lidt at han kommer :)
 19. Mener det er frem til den 5. August
 20. Kan jeg fortælle om... Det er alle medlemmer der med BR Club kort der kan komme gratis i Legoland og har lige snakket med dem idag, man skal ikke længere følges med betalende voksen :)
 21. HURRAAAAAAAAAAA og stort tillykke :) :balloon :balloon :balloons :balloons
 22. Ja det er godt nok et imponerende overflod vi er kommet i... :)
 23. Har tabt mig en del inden jeg blev gravid og derud over er det eneste vi har gjort at ligge med røven i vejret 10-15 minutter efter han er kommet og vi gjorde det kun et par gange så var der gevinst :)
 24. Så er listen opdateret... Ser godt nok blåt ud... 8 ud af 10 er drenge... Så vores drenge kommer da til at skulle kæmpe for opmærksomheden med pigerne ;)
 25. Gammel men stadig gyldig ;) Uuuuuuuuh hvor spændende, hvordan er det at skulle føde dernede...? Hvordan med kontrol, scanninger jordemoder osv...?