zaber

Nye medlemmer
  • Antal besvarelser

    5
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About zaber

  • Status
    Nyt medlem

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  • Terminsdato
    21-09-2011
  1. Ej for den hvor nederen. I er nødt til at sætte jer ned og forklare din kære svigermor at det er i godt nok trætte af. Det er jeres barn og jer der opdrager og jer der bestemmer. I skal drage jeres egen konklusioner og jeres egne erfaringer. Min mand har en søn på 9 i forvejen og vi venter vores 1 fælles barn nu her - vi måtte også engang sætte os ned og forklare svigerforældrene at nu var det nok. De skulle ikke blande sig i hvordan vi valgte at opdrage min mands søn og at hvis de ikke forstod det kunne de ikke se deres barnebarn. Vi var nødt til at lægge dem på is en periode og det var da hårdt, men min mand var heldigvis også stærk og satte dem godt på plads. Men i er nødt til at gøre det nu inden det slår klik og i alle ender med at blive voldsomt uvenner.
  2. Er der andre end mig der lider/led af en super irriterende uro i kroppen om natten - har store problemer med at sove. Uro i højre arm, i mave, i ben - mega øv
  3. Har en solfactor 30 - mon ik den er god :) Nu er det snart tiden at bestille tid til 3d scanning - dem jeg kender der har fået lavet dem sys det er det hele værd :)
  4. så er det jo nok spark jeg mærker - det er sjovt. Var ved jordmoder idag og høre hjertelyd - også rigtig sjovt :)
  5. Jeg er gravid i 21 uge og nyder det meget. Man er rigtig begyndt at kunne se maven og navlen er begyndt at vende - hehe.... Men har lidt tanker om forskellige ting. Hvornår mærkede i liv - sådan rigtig ? jeg har både Lørdag og Søndag kunnet mærke nogle blide "bump" ved mit underliv og nederste del af maven - er det små spark ?? Hvordan med gravid og solarie/solen i haven hvis man gerne vil tage sol ? Havde/har i nogle underlige madvaner - sys ik jeg er stødt på nogle endnu :)