Emilia

Nye medlemmer
  • Antal besvarelser

    6
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Alle besvarelser af Emilia

  1. Hej piger :) Min kæreste og jeg fik i dec en fantastisk lille pige efter 1½ års forsøg og 2 IUI-H forsøg. Nu er vi så klar til at give hende en lillebrøster :loveshower Er på 12. dagen af min cyklus og der hygges lige lidt mere i disse dage :D SÅ PIGER, vil i ikke krydse fingre for at der snart er en lille ny baby på vej :rolleyes
  2. Jeg gjorde som jeg plejer da jeg blev insemineret, og lille Emilia blev lavet ved 2. IUI-H forsøg så gør du bare det du plejer :)
  3. Har aldrig haft bivirkninger af Pergotime :rolleyes Håber da ikke det bliver for slemt for dig :kram2 Og ja, jeg kunne godt finde på at melde mig syg hvis det hele bare blev for meget. Jeg er sygeplejerske når jeg ikke er på barsel, og jeg kan bare ikke fungere og være der 100% for "mine" patienter hvis jeg har meget ondt ;)
  4. Tak piger :loveshower
  5. Vi har altid brugt Libero her. Jeg tror det kan tælles på 2 hænder hvor mange gange der har været lidt ved siden af bleen og hun er 6½ mdr ;) og så lugter hun ikke af tis når den er våd ;) Vi bruger Libero Action nr 4 om dagen. Det er en ny og tyndere ble, der bare suger super og tillader de små mere fri bevægelse. Om natten bruger hun de almindelige, da hun jo ikke bevæger sig såååå meget her :D Har prøvet Aldis og Pampers 1 gang. Pampers kunne slet ikke suge nok og Aldis kom hun til at lugte af tis i :( Så her er anbefalingen Libero :)
  6. Hejsa :balloons Jeg har en lille pige på 6½ mdr der spiser grød og mme. Hun har siden i lørdags været en smule forstoppet. Der kommer lidt hver dag men der er hårdt :( Jeg har i dag købt sveskemos på glas til babyer. Er der nogle der ved hvor meget de skal have for at det virker ???????