Carcassonne

Medlemmer
 • Content count

  2,445
 • Joined

 • Last visited

About Carcassonne

 • Rank
  Mor til charmetrolden Lea
 • Birthday 07/18/1990

Profile Information

 • Status
  Er mamma
 • Lokation
  København

Recent Profile Visitors

2,520 profile views
 1. Er træt af at manden arbejder for meget :S De har noget som skal være færdigt, så manden har arbejdet i sidste weekend og i denne weekend. Sidste uge og i går sad han så hjemme og arbejdede, hvilket gjorde at Lea og jeg jo ikke rigtig kunne larme og var ikke ligefrem vejr til at gå ud. Så vi føler at vi har forstyrret ham hele dagen. I dag er han så kørt ind på kontoret for at arbejde, men ved at mangle at han faktisk har tid til os:S. Og så tyder det ikke en gang på at de bliver færdige til deadline alligevel :S.
 2. kan selvfølgelig ikke garantere noget, men tvivler virkelig på at det er et problem. Hvis du vil være sikker, så bare prøv at sørge for at der ikke er flere online på den samme konto samtidig.
 3. Det må de gerne, og sker ikke noget med at logge på flere konti på en enhed. Vi har konsekvent skiftet rundt mellem min og mandens konti på mobilerne og tablet så er ikke noget specielt der og har ikke prøvet at være tvunget ud i længere tid. Niantic kan jo ikke vide om det er dig, din far eller din mand som er ude og fange.
 4. jeg har kun modtaget en enkelt vejning i dag?
 5. Tror at jeg ligger nogenlunde samme sted :S og jeg er ikke en gang gravid
 6. Taberdysten uge 40+41: Er lavet som en samling fra begge uger :). 1. pladsen: Carcasonne -1,8 kg (-21,2 kg) 2. pladsen: Lenna1985 -1,3 kg (-1,3 kg) 3. pladsen: SaraLK -0,8 kg (-2,5 kg) 4. pladsen: Bryanja 0,2 kg (-0,6 kg) 5. pladsen:Maj 2014 0,3 kg (1,5 kg) 23+2 gravid 6. pladsen: Pumpkins 0,4 kg (-2,8 kg)
 7. Altså officielt nej... Men jeg er delvist spærret ude af babyklar efter deres nye update så har ikke kunne skrive. Hver gang jeg skal logge på fejler den (som om kode og brugernavn ikke passer sammen) så jeg skal bestille ny kode, vente på kodemail og så genindtaste min kode for at få adgang.... Hvilket jeg f.eks. slet ikke har fået til at virke på mobilen og når man køre rundt mellem 3 computere, mobil og tablet er det virkelig noget pis (Den har jo også glemt logind når man kommer tilbage). Men har skrevet tallene ned så får lige samlet op nu, men bliver noget kedeligt at se på uden vores smilieys :S
 8. Nope Men havde en hyggelig tur med en lille pige som ville lege i vandpytter
 9. Ihh hvor det regner, og jeg skal gå ned og hente Lea. Jeg har allerede trukket tiden i 30 minutter fordi at jeg håbede på at det ville stoppe med at regne., Men næh nej. :S
 10. Officielt har jeg ikke fri og kan blive kaldt ind til møder (ligesom i uge 42) men tvivler på at det sker. Så det er "bare" planlægning og rettearbejde, hvilket man jo nemt kan planlægge sig ud af. Til gengæld ligger mine ferieuger for året helt fast. Jeg har 4 uger i sommerferien og 1 uge i vinterferien, og så har man 5 ferie/fridage man kan bruge når det passer, men har jeg ikke optjent endnu. (handelsskolelærer). Men gør jo netop ikke så meget om man decideret har fri, når man så bare må sætte sig i en weekend og lave noget i stedet for. Men planlægger ihvertfald ikke lige en rejse før end jeg ville have clearet det med ledelsen for at være sikker på at der ikke indkaldes til noget. (ved nogle af vores lærere er i henholdsvis Canada og Spanien i uge 42, og de siger at i de sidste 30 år er de ikke blevet indkaldt til møde i efterårsferien)
 11. De kan godt købes, men jeg ved dog ikke hvor. Min far har to, hvor jeg lånte det ene da jeg havde en blodprop.
 12. Kan se at Leas nuværende jakke er 86, så må nok lede efter noget i str. 92 :)
 13. Størrelse? :) Never mind, står i overskriften... Hmm skal lige overveje. Er i tvivl om jeg bør finde noget i str. 86 eller 92
 14. Kan man vidst heller ikke rigtig klage over :) Dejligt at du er nået i mål :P
 15. Selvfølgelig kan du det :) Du skriver bare din startvægt til mig i PM og så hver tirsdag sender du mig dagens vægt og så kommer du med i systemet :).