Styrmand

Medlemmer
 • Content count

  23
 • Joined

 • Last visited

About Styrmand

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 12/07/1984

Profile Information

 • Status
  Er gravid
 • Terminsdato
  23-10-2011
 • Lokation
  Vesterbro
 • Interesser
  Spiller fodbold, Musik, film, mad og sund livsstil
 1. Hej jeg endte med først at føde i november Det tog 30 timer med veer hvert 4 min og smerter imellem os... Derudover lå han skævt og vejede 4360 g og var 59 cm lang.. Så efter 1,5 times pressveer blev han taget med sugekop og jeg fik en 3. Grads bristning!!! Så hold da op en hård fødsel men han er bare så dejlig og fin :) Det ska lige sige at jeg selv kun er 162 høj og spinkel af bygning.. Så sys det er så vildt at min lange dreng har ku være i min mave....
 2. Tak hvor er i søde :) der er 8 uger tilbage på jobbet men nøj hvor jeg glæder mig til han kommer ud :)
 3. Tak, jeg har os fået henvisning fra læge nu til fyse, men ku være jeg sq prøve det der med at svømme lidt os nu håber jeg bare det hjælper, vil nødigt sygemeldes fra arbejde, så den del venter vi lidt med endnu.
 4. Hej Alle er der nogle af jer der også har fået bækkenløsning? jeg er kun i uge 29 og det går ondt hver gang jeg skal gå... så puhaaa jeg sys det er lang tid endnu jeg ska gå og ha ondt. jeg er dog ved at få skaffet en henvisning til en fyse, som forhåbentlig kan hjælpe.
 5. tak for jeres svar men jeg endte med at få noget på recept da intet hjalp, og nu har jeg det helt fint :-)
 6. Hej Alle Er der nogle af jer der også døjer med stærk kronisk ubehagelig halsbrænd?! jeg har det simpelthen hele tiden hvilke gør jeg sys det er meget svært at koncentrer sig.. er der nogle af jer der døjer med det samme, eller har gode råd?
 7. vi er os total tilfredse med navnet :-)
 8. jo det er måske en mulighed med en brugt :-) er det 4,5 uger før?? for så ku det da godt være man så snart sq begynde at beslutte sig, jeg tror vi er på en emmaljunga duo combi
 9. vi har ikke bil, men ved jo at bebz vil komme ud og kører engang imellem og hvis man skal med taxi hjem osv når man har født... men en autostol er vel lidt dyr når nu man ikke selv har bil.. er der nogle der har erfaringer med de der seler man kan spænde liftkasse fast med? vi håer på at ku arve en masse brugt fra vores omgangskreds og så supplere med at købe det vi så mangler... men hvor tidligt er i ude og købe??.. vi har ikke købt noget endnu da vi sys der stadig er ret lang tid til (slut okt/start nov.)
 10. Vores lille dreng skal hedde Conrad vi var total enige og drengenavne men meget ueninge om pigenavne, så meget heldigt det blir en dreng i denne omgang :-)
 11. vi har lige være til misdannelses scanning... intet manglede og der var ikke noget der ikke sq være der... sååå jubiiiiii :-) derudover fandt vi ud af at vi venter os en lille dreng :-) maven er begyndt at blive stor... jeg har det fantastisk og vi glæder os bare så meget :-)
 12. tak for jeres input jeg må forhører mig hos min jordemoder næste gang :-)
 13. Hej Er der nogle af jer der er startet på fødselsforberedelser? har jeres jordemoder tilbudt eller snakket med jer om det? for jeg har intet hørt, er i uge 15 hvornår skal man starte?
 14. jeg skal til min anden nakkefoldsscanning imorgn, da jeg ikke var langt nok henne til min første og skal til første JM besøg fredag, så det bliver en spændende uge. Jeg har det os godt maven r vokset... jeg sys jeg er meget tyk ud da jeg sys den er blævret hehe, jeg tror jeg har taget ca. 2 kg på og er i 13+2 henne og har ingen anelse om det er meget eller lidt eller passende! jeg har også lyst til ristede pølser hele tiden og har det lidt svært med grønsager så får nok ikke spist helt så mange som jeg skal, derudover kan jeg simpelthen ikke klare æg heller ik lugten. en sidste ting er at min hud er gået helt amok, har simpelthen fået så uren hud ÆV! ellers har jeg ingen smerter, sover meget men har dog os perioder hvor jeg ikke kan sove.
 15. Hvor forfærdeligt, håber i kommer ovenpå igen.