BabyOlesen

Medlemmer
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

About BabyOlesen

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Status
  Vil gerne være gravid
 1. Tak for de gode råd piger :) Vi må prøve at slappe lidt af. Og så holde lidt bedre øje med ægløsningstidspunktet.
 2. Du må gerne skrive mig på listen også. Vi startede projekt baby i slutningen af februar.
 3. Nu har vi forsøgt og blive gravid i 6 måneder. Og syntes ærlig talt at jeg efterhåndene ikke har lyst til :hump længere. Vores sexliv har alle dage været fantastisk, men syntes det går for meget ud på at jeg VIL være gravid nu. og i perioder har sex hver 2. eller 3. dag. Er det bare mig der syntes sex er blevet kedeligt i denne process.?? Hvad kan jeg gøre for at få lysten til sex tilbage igen??
 4. Jeg hedder Line. Jeg er 24 år, og min kæreste er 32. Vi skal giftes den 15 oktober, :loveshower Wuhuu. Vi bor i et rækkehus i Frederikshavn. Jeg arbejder som SSH, og min kæreste som salgsleder. Vi har nu forsøgt at blive gravid i et halvt år, men der er desværre intet sket endnu. :boo . Øvøv. Vi krydser fingre for at det snart sker.
 5. Vi vil helt sikkert prøve en anden læge, hvis ham jeg har nu, ikke vil hjælpe os. Tusind tak for alle krammer alle sammen. Det varmer
 6. Hvor skønt. hviste ikke reglerne var lettede på det område. :loveshower Så er der dog et lille håb om adoption, hvis andet går galt.
 7. Nu har vi prøvede i 6 måneder, og har lige fået mens. i dag. Jeg er snart træt af at prøve, uden der sker nogen ting. Og meget bekymret. Jeg har indomentriose, og ved stadig ikke om jeg overhovedet KAN blive gravid. + at min kæreste er diabetikker. Lægen vil først teste mig igennem efter vi har prøvet i et år. Min kæreste skal dog have lavet en sædtest om et par uger. Hvis han ikke kan, og jeg heller ikke kan. Får vi ikke børn. Vi kan heller ikke adoptere, da min kæreste er diabetikker. Jeg er ve dat blive mere og mere ked af det. Alt imens at min bror skal være far for 4 gang, og det er ikke engang et ønskebarn. Min kusine får sin nr 2 i næste månede, og min far skal også have en bette igen. Han er dog 57 og hans nye kone 35. Syntes det er mega uretfærdigt... :boo
 8. Så er jeg lidt mere med. Tak for det. Selvom han ikke producere insulin, kan han stadig have for meget insulin i kroppen. Et normalt blodsukker for en diabetikker ligger mellem 6 og 8 og 4-6 for en ikke diabetikker. Når hans blodsukker ligger under 6, betyder det at han har for meget insulin i kroppen, og må spise sukker. Men når det er over 8 skal han tage et skud insulin. Beskrævet i store træk.
 9. Bliver helt rørt når jeg ser positive test. Ønskert så det var min også. Et kæmpe tillykke :balloon
 10. Nu er det sådan at min kæreste er diabetikker, og tager insulin. Hvad er der så og gøre for hans sædkvalitet? Jeg har ikke læst bogen, så er lidt lost.