Loppen

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    25
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Loppen

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  • Terminsdato
    24-10-2011
  1. Vi skal holde Jule aften med familien. Og i juledagene har vi ud over 1 julefrokost, 3 i familien der har fødselsdag:-) yep, altid godt at have en del at se til mellem jul og nytår, og når alle har fri, er det ofte ekstra anledninger til at samle hele familien...
  2. Har i vand i kroppen på grund af graviditeten, og hvor tidligt fik i det?
  3. Jeg have kæmpe trang til at shoppe da jeg var gravid med den første... Men manden holdt meget igen, ind til kort tid før fødslen... Denne gang har jeg ikke købt noget som helst, og er halvejs... Men vi har jo det meste. Det han hok hjulpet en del for mig at jeg bare har lagt i sengen eller kastet op i et par måneder, så var der ligesom ingen lyst til at gå ud og se på butikker. Men regner da med at baby skal have lidt nyt, selvom den arver meget fra sin storesøster. Vi skal også have ny barnevogn, så den har vi set på, men er ikke enige så den er heller ikke købt endnu.. Men synes det er en god strategi med at købe 1 ting om måneden, så får man også fordelt udgifterne lidt.
  4. Min datter på 17 måneder efteraber for tiden alt hvad vi siger, og der kommer nye ord til hver dag. Men hun siger så kun lige ordene 2-3 gange når vi lige har sagt dem, og så er de glemt igen.. På nær jordbær det lærte hun for under en uge side og det kan hun godt lide, så det bliver flittigt brugt. Hun var meget sen til at sige hej, hov, osv. da hun har døjet med vand i ørene hele vinteren, men siden det blev varmere i vejret i april, og hendes væske derfor er forsvundet, er det bare gået lynhurtigt med at snakke... Men har hørt at de børn der er sene til at snakke, det er fordi de har nogle forældre der er alt for dygtigt til at tyde hvad de gerne vil... Så hvis man siger aaa og får læst en bog, som var det man gerne ville, så fortsætter man bare med det. Så her prøver vi at være lidt dumme nogle gange, og spørge hvad hun vil selvom vi egentelig godt ved hvad hun vil når hun peger på køkkenbordet og siger namme nam.
  5. Okay, var i babysam den anden dag, og er da ikke noget de har til at stå fremme... Så dem ihvertfald ikke, selvom vi var så på barnevogn, søskendesædde og gik lettere hurtigt forbi ståbrættene... Kan være jeg bare skal spørge efter det næste gang..
  6. -

    Hvis det regner så i legeland.... Der er eks. løvenshule i odense, eller noget lignende i rosengårdscenteret i odense. Der er også et legeland for børn i bowl'n'fun i Svendborg. Så er der svømmehallen, det synes min datter altid er et hit. Og når der er solskin, så er det bare med at lave udendørs aktiviteter. Legepladser, stranden, soppebassin i haven, picnik tur, fodre ænder(kan man mange steder, min datter elsker det)
  7. Der er tilbud på bodyer på disse sider, måske du kan finde noget der du kan bruge: Tøjbamsen Mor og Baby Babysam Musen og Elefanten
  8. Vi har Padwico 938 babyalarmer, og jeg er rigtig glad for dem. Der er både lys i når der der er gråd, ved os og en lille natlapme tænder inden ved vores datter. Og de har også vibrator.
  9. Vi har wall stickere på vores datters værelse, godt nok bare nogle billige nogle fra Fakta, med fe'er og blomster. Men de er rigtig fine, og min datter elsker dem.. Hun piller dem af hvis hun kan komme til det, og der er ikke sket noget med vægen endnu... Dog har hun krøllet et par wallstikers, så dem har jeg smidt ud. Men for det meste aflevere hun dem, så jeg kan hænge dem op igen.. (Er kun når hun står på hendes puslebord hun kan nå dem, så er altid lige ved siden af når hun piller dem ned) Det er ikke sådan et stort vi har men 30 små wallstickers, så man ka ikke se der er et par stykker der er røget ud. Men de er ihvertfald nemme og tage ned og hænge op igen... Skal lige sige det er ikke på en skrå væg.. men lige væg med hvid malet glasvæv.
  10. Med den første fik de en ramme med et digt: Du kan ikke med det samme Fyldet få til denne ramme Men til december dette år du et dugfrisk billed får for storken den vil komme inden vinteren er omme Og med nr. 2 der havde den stolte storesøster en trøje hvor der stod "Jeg skal være storesøster" på, så selvom hun ikke kunne sige det, så fik hun lov at overbringe nyheden.
  11. Kærnemælk skulle også hjælpe på at få produktionen op. Men generelt så skal man bare drikke rigtig meget væske. Og så skal man amme ekstra mange gange på en dag for at få større produktion, evt malke ud nogle gange.
  12. Min datter er også 1½, og har en winther 3 hjulet cykel med lad. Og selvom hun er stor og ligger over gennemsnittet, så kan hun altså heller ikke nå pedalerne endnu... Men kan være vi også skulle forsøge med nogle træklodser til hende:-) Hun er ihvertfald meget intresseret i cyklen... Men går bare rundt med den, imens hun sidder på sadlen.
  13. Der er også startet udsalg på: Mor og Baby, Snabelfant og Lærke og Lillebror
  14. Min datter er kun 1½ hun viser ikke sine sko frem... Hun henter dem tit, men der er fordi hun mener hun skal have dem på og så skal vi ud. Om morgnen skal vi bare nævne hendes dagplejers navn, så finder hun jakke og sko frem. Også selvom hun står i nattøj og ikke har spist morgenmad.
  15. Jeg har været ved at se på muligheder for at transportere vores snart 2 børn.. Når vi får en lillesøster/bror, så er min datter omkring 20 måneder. Så tænker det kunne være praktisk med en efterløber på barnevognen. Men hvor kan de købes? Gerne link.. Har overvejet ståbræt, men synes det er trælst at gå med, da man konstant slå sine fødder på det. Alternativt så er der søskendesæde, men min mand mener at så sidder den store lige og får alt vind og vejr i hovedet, og er derfor alt for udsat... Har også overvejet tvillingevogn, men tror det er for besværligt...