Verdier

Medlemmer
 • Content count

  1,194
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

About Verdier

 • Rank
  Super medlem
 • Birthday 02/09/1983

Profile Information

 • Status
  Er mamma
 • Lokation
  Henne Stationsby/Varde

Recent Profile Visitors

2,271 profile views
 1. Jeg gav min mor et krus hvor der stod verdens bedste mormor..
 2. Max starter 1. Februar i privat DP.. Men det bliver meget stille og rolig.. Jeg har endnu ikke noget job at komme tilbage på, så han får meget tid hjemme..
 3. Samme her.. Og han vil ikke nøjes med vand.. Belastende.. Men er det ikke blevet bedre, så får han en "kold tyrker" til januar, for ved han ikke mangler mad når han vågner, for han får masser i løbet af dagen.. Så må vi se hvor mange dage det tager..
 4. Vi har simpelthen så meget og se til med nyt hus osv, så har ikke været herinde længe.. Tiden flyver og min lille dreng har alt for travlt.. Dagen hvor han blev 6 mdr satte han sig op og ugen efter begyndte han at kravle.. Dagen efter valgte drengen så at rejse sig, så han har fart på.. Vi havde et meget voldsomt tigerspring her ved de 26 uger og forstår det så godt her efterfølgende..
 5. Årh hvor jeg føler mig heldig.. Min veninde fødte imorges 25+3, en lille dreng på 744 g.. Håber virkelig alt går godt.. :unsure Så hele dagen har jeg bare mysset og pysset Max.. (Som gladeligt giver lidt igen :loveshower )
 6. 37,5 har jeg hørt.. Men ville heller ikke være for bekymret, hvis ikke han ændrer adfærd..
 7. Max gør det samme og har fået det i en måned.. Men har desværre ingen gode råd..
 8. Alt under 67,5 time fra vandet er gået, er hurtig for mig! :lolhit Det tog det med min første, og ja - fik nr 2 og havde en forventning af det kun kunne gå hurtigere.. Men men..
 9. MAM flasker skal sterilliseres i micro.. Man skruer bunden af og lægger suttehoved og ring ind, skruer flasken på igen og hælder 30 ml i (der er mål i hætten) og lægger hætten på - så i micro i 3-4 min, alt afhængig af hvor mange du har derinde af ganegn.. Efterfølgende skiller jeg den helt af og tørrer den af. Gummiringen tager jeg også ud og tørrer og sørger for at den sidder ordentlig fast igen, da den ellers kan dryppe lidt.. Doserings bøtter, kan du få ved pigion, eller som mig, have en bøtte med med pulver og en doserings ske..
 10. Der kan godt gå en uge eller to.. Masser af varmt vand på når du eks er i bad og så massage.. Det gør bare ondt, men skal nok gå over igen..
 11. Samme her..
 12. 26 ugers springet - hvornår starter det?
 13. Man kan også få noget "bedøvende" til at smøre på.. Og ellers som Gitte siger..
 14. Lækkermås.. Hun ser ud til at hygge sig med at få alm. mad :toot
 15. Lyder ikke rart, men det samme oplevede jeg med begge mine og ja, det var her jeg måtte ty til MME. Men hvis du er meget usikker, så ring til ammerådgivningen eller SP og se hvad de siger.. (Og man er altså ikke en dårlig mor fordi man ikke ammer!) Og som Logo siger, så har du givet hende de bedste antistoffer.. Am når du kan og suppler med MME hvis det er det der kan hjælpe.. :kram2