Verdier

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    1,194
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

  • Days Won

    15

Alle besvarelser af Verdier

  1. Vi har simpelthen så meget og se til med nyt hus osv, så har ikke været herinde længe.. Tiden flyver og min lille dreng har alt for travlt.. Dagen hvor han blev 6 mdr satte han sig op og ugen efter begyndte han at kravle.. Dagen efter valgte drengen så at rejse sig, så han har fart på.. Vi havde et meget voldsomt tigerspring her ved de 26 uger og forstår det så godt her efterfølgende..
  2. Jeg gav min mor et krus hvor der stod verdens bedste mormor..
  3. Max starter 1. Februar i privat DP.. Men det bliver meget stille og rolig.. Jeg har endnu ikke noget job at komme tilbage på, så han får meget tid hjemme..
  4. Samme her.. Og han vil ikke nøjes med vand.. Belastende.. Men er det ikke blevet bedre, så får han en "kold tyrker" til januar, for ved han ikke mangler mad når han vågner, for han får masser i løbet af dagen.. Så må vi se hvor mange dage det tager..
  5. Ja, så fik vi nr 2 graviditet overstået også.. Så nu er der ingen undskyldning for ikke at få tabt de sk*de kg der har sneget sig på siden graviditeten med Mille.. Må dog starte ud med at spise sundere, da træningen ikke må startes op endnu.. Men vi tager de små, men gode skridt.. Før 1. graviditet: 76 kg 106 kg før fødsel 98 kg efter fødsel Før 2. graviditet: 94 kg 117,6 kg før fødsel 102,7 kg efter fødsel Mit mål er at komme ned på 80 kg, men tager delmål først, så virker det ikke så uoverskueligt 1. delmål: 95 kg 2. delmål: 90 kg 3. delmål: 85 kg 4. delmål: 80 kg :)
  6. Årh hvor jeg føler mig heldig.. Min veninde fødte imorges 25+3, en lille dreng på 744 g.. Håber virkelig alt går godt.. :unsure Så hele dagen har jeg bare mysset og pysset Max.. (Som gladeligt giver lidt igen :loveshower )
  7. 37,5 har jeg hørt.. Men ville heller ikke være for bekymret, hvis ikke han ændrer adfærd..
  8. Max gør det samme og har fået det i en måned.. Men har desværre ingen gode råd..
  9. Alt under 67,5 time fra vandet er gået, er hurtig for mig! :lolhit Det tog det med min første, og ja - fik nr 2 og havde en forventning af det kun kunne gå hurtigere.. Men men..
  10. MAM flasker skal sterilliseres i micro.. Man skruer bunden af og lægger suttehoved og ring ind, skruer flasken på igen og hælder 30 ml i (der er mål i hætten) og lægger hætten på - så i micro i 3-4 min, alt afhængig af hvor mange du har derinde af ganegn.. Efterfølgende skiller jeg den helt af og tørrer den af. Gummiringen tager jeg også ud og tørrer og sørger for at den sidder ordentlig fast igen, da den ellers kan dryppe lidt.. Doserings bøtter, kan du få ved pigion, eller som mig, have en bøtte med med pulver og en doserings ske..
  11. Der kan godt gå en uge eller to.. Masser af varmt vand på når du eks er i bad og så massage.. Det gør bare ondt, men skal nok gå over igen..
  12. Samme her..
  13. 26 ugers springet - hvornår starter det?
  14. Man kan også få noget "bedøvende" til at smøre på.. Og ellers som Gitte siger..
  15. Lækkermås.. Hun ser ud til at hygge sig med at få alm. mad :toot
  16. Lyder ikke rart, men det samme oplevede jeg med begge mine og ja, det var her jeg måtte ty til MME. Men hvis du er meget usikker, så ring til ammerådgivningen eller SP og se hvad de siger.. (Og man er altså ikke en dårlig mor fordi man ikke ammer!) Og som Logo siger, så har du givet hende de bedste antistoffer.. Am når du kan og suppler med MME hvis det er det der kan hjælpe.. :kram2
  17. Øv med øv på.. Det er bare træls og hårdt.. Max kørte på den måde i over en måned! Så føler med dig, men håber det hurtig går over med hende..
  18. Jeg testede negativ 3+4/3+5 men positiv 4+0/4+1 alle tre gange jeg har været gravid..
  19. Det var det her ihvertfald!
  20. Det er øv.. Havde to cyklusser på knap 70 dage, da vi forsøgte at lave en toér.. Det er bare så træls.. Men så blev det også "normalt" derefter..
  21. Ville elske mine børn uanset hvad, men ville nok lige skulle tænke over den en ekstra gang hvis Max kom hjem med en fyr (Og ja, ved godt jeg er dobbelt!)
  22. Jeg ved det faktisk ikke.. Ammer jo desværre ikke mere, men tænker der sagtens kan ligge et der imellem tiherspringene.. Håber det hurtig går over..
  23. Har en lille pylret dreng med feber, men han klarer det nu meget godt.. Synes det er vildt han er 5 mdr og godt på vej til at kravle.. Han er sgu for vild.. Hvor blev min baby af..
  24. Jeg er mere eller mindre vokset op i Vollsmose.. Først i egeparken fra jeg var 5-8 og igen i birkeparken fra jeg var 12-17 år.. Synes ikke ligefrem det er billige lejligheder, men fine og ja, hvis man er bange for piftede cykler så er der masser af plads i lejlighederne :-) Da vi boede i Egeparken var der også skyderi, men i birkeparken var der ikke rigtig noget.. Beboerne var flinke og meget hjælpsomme og det skal siges vi boede i samme opgang og blok som Odenses mest berygtede familie.. :-) Men når det så er sagt, så ville jeg nok vælge det fra den dag i dag, hvis jeg havde mulighed for noget andet og bo i ;-) Og særligt nu hvor jeg har børn (og har vænnet mig til at bo i en by i vetjylland, med færre indbyggere end en af parkerne :-) Men tror da måske nok at jeg kunne bo der hvis jeg var alene eller lign. for en kort periode..
  25. Har en super sej dreng som klarede vaccinen til UG :loveshower .. Og nøj han vokser.. 9,7 kg med ble og body og 74 lang... :whistling