Iben25

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    126
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Iben25

  • Status
    Aktivt medlem

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  • Terminsdato
    19-08-2011
  1. Hmm.. det ved jeg faktisk ikke. Det er måske rigtigt. Vi købte først vores da vores søn var 2 år. Men vi var ude og kigge på en da han var baby og der sagde de ikkke noget om han skulle væe ældre. Men som sagt ved jeg det ikke....
  2. Hvad med et sæde foran. Der laves mange gode og helt sikre stole til foran. Min mand er vildt glad for det! Han synes det er så hyggeligt at køre og snakke ungerne i mens!
  3. Vi har en Burley. Den er købt for 4 år siden og er super god. Den er meget nem at tage af cyklen og derfor nem at skifte fra cykel til cykel. Man kan også tage den af og gå rundt med den. Hvilket er smart når de er faldet i søvn og man er færdig med at cykle. :) Stolene kan jeg ikke huske hvad hedder men vi har en hver. Min sidder bag på cyklen og min mands har en stol foran.
  4. Den har vi også til vores datter! Den giver et rigtig fint dæmpet lys! Ellers havde vi, til vores søn, en lyskæde vi tændte når der ikke skulle være så lyst.
  5. Jeg kender ikke noget til puden men min datter blev ret flad da hun var omkring 3-6 mdr. Vi valgte ikke at gøre noget. Nu er hun 8 mdr og hun er blevet fin rund igen! Så måske det selv retter sig ud? :)
  6. Min søn fik den for 2 mdr siden og der har slet ikke været noget efter. Han er ellers altid blevet så syg af vaccination!
  7. Vi har både stol og cykelvogn og vi kunne ikke leve uden nogle af dem. Stolen er til de små ture og vognen er når vi skal cykle lidt længere (vi har ikke bil). Og nu når vi har to børn er det så hyggeligt at de kan sidden sammen i vognen og putte under tæpper og læse bøger! :-) Begge dele + cykelhjelm købte vi i dansk cykelistforbunds butik.
  8. Efter jeg skrev indlægget er der sket lidt. De sidste par dage har hun kun spist 3 flasker om dag og 1 om aftenen/natten udover hendes mad. Vi prøver ikke at give hende flaske når hun virker mæt og ikke er pjevset. Så nu er hun nede på 800 ml om dagen. Tak for jeres svar!
  9. Min lille pige har fået grød siden hun var lidt over 4 mdr og er lidt over 7 mdr nu. Hun får grød/mos/rugbrød 4 gange om dagen. Hun spiser ofte ret meget. Men alligevel vil hun meget gerne have flaske. Hun spiser stadig flaske 4 gange om dageen og 2 gange om aftenen/natten. jeg giver hende altid grøden først og tilbyder hende så flasken lidt efter. Der spiser hun ca 200 ml. Jeg har prøvet ikke at give hende flasken men så bliver hun pjevset og sover dårligt. Hvordan spiser jeres?
  10. fra de er 6 mdr. men kun hvis de ikke får flaske!
  11. Tak det skal prøves! :-)
  12. Hej allesammen. Er der nogle der har prøvet at lave peberfrugtmos til jeres baby? jeg har bare en ide om det kunne være smart at lave. :-) Jeg kan ikke finde nogle opskrift nogle steder. Så hvis der er nogle der har en god opskrift de vil dele?
  13. Nu er der gået noget tid med NAN2 og hun har det helt fint. Jeg tror faktisk det var en mavevirus. Jeg har også hørt at man ikke behøver at skifte til NAN2 da der stort set er det samme i. Men fordi vores lokale netto løb tør for NAN1 tænkte vi at vi lige så godt kunne skifte. Men tak for jeres svar!
  14. Tak for svar. Har du oplevet at han gylper mere efter han får NAN 2? Efter efter min datter har fået NAN 2 har hun næsten intet spist, har hård mave og gylper helt vildt meget. Først troede jeg hun havde fået en mavevirus men nu er jeg i tvivl om det er pga NAN 2.
  15. Hej allesammen! Nu er vi begyndt at give vores datter NAN2. Efter vi har skiftet spiser hun slet ikke så meget af flasken. Mætter den mere end NAN 1? Kan den været hård for maven at skifte fra NAN 1 til NAN 2? Hvad er forskellen på de to? Håber der er nogle der ved lidt mere om det end mig. :)