Crazy-misse

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    20
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Crazy-misse

  • Status
    Medlem
  • Fødselsdag 12/27/1984

Contact Methods

  • Hjemmeside
    http://www.andersogirene.dk

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  • Terminsdato
    04-10-2011
  • Lokation
    Nørresundby
  1. Jeg har samme problem, men ved da at vi kommer til at mangle stokke stolen, så det er et ønske. Men ellers mangler man jo ikke legetøj eller tøj. Tror jeg vil skirve gavekort på til f.eks. skoringen så han kan få nogen sandaler næste sommer også har jeg fået en ide om at han og hans storebror skal have en/to hoptimister på hver deres værelse (altså dem der flyver), så de kunne også komme på ønskeseddelen.
  2. Det lyder rigtig godt, tror måske jeg vil kopier det. Er i gang med indbydelser til barn nr. 2 og det kreative sind fra sidst er hvis blevet væk i bleer og børnehaveopstart :zzz Manden siger i hvert tilfald god for det, så hvis jeg ikke lige finde andet, så bliver det brugt hjemme ved os ;)
  3. Håber din fødsel gik godt i går :balloons Og der er godt nok ikke længe igen har 11 dage tilbage og født før tid sidst, så håber på en dag i næste uge. Men går godt nok i seng hver aften og tænker godt det ikke blev i dag og bare det ikke bliver i nat, da vi flyttede ud af vores hus i søndags og det nye er ved at blive malet, så kan ikke bo der endnu... så bor ved svigermor, så håber virkelig han bliver inde til vi har boet i det nye nogen dage og har bygget bare lidt rede.
  4. Det kunne være godt med en lille shoppe tur også på en søndag :glad
  5. Jeg har lige været til en skanning, hvor det viste sig lille Mads lægger med hovedet op og benene ned, hvilket forklare de dejlige spark i mit bækken :rolleyes Jeg vil så lige hører om nogen af jer har erfaring med at få vendt sådan en lille bandit, har hørt det skulle gøre frygtelige ondt og det ikke lykkes særlig tit, og jeg vil bare gerne have ham vendt den rigtige vej, så han kan smutte ligeud. Også vil jeg da gerne hører erfaringer om sædefødseler. Har I prøvet det og hvordan gik det?
  6. Du skal virkelig selv føle for amningen ellers kan det vel næsten ikke komme til at gå godt. Men man kan altid prøve at amme de første dage også se om man synes om følelsen og om den lille gerne vil ammes. Og ja det skulle være så godt for den lille, men børn kommer altså ligeså langt på MME :rolleyes Også er det hele tiden dig som bestemmer hvor langt du vil gå, så amningen kan stoppe fra dag til dag, hvis din bebs vil tage en flaske. Jeg skal prøve amning igen selvom det var en kamp sidst og jeg måtte opgive efter 4 mdr., samtidig havde jeg en efterfødselsreaktion (mini depression) i starten, men den kom ikke kun på grund af amningen, det kan ske ligegyldig hva´. Håber du finder frem til det rette for dig og den lille :goodluck
  7. Hej med jer Lyder som om de fleste af jer er ved at være klar med værelser og tasker. Jeg må sige, at tasken også er ved at blive pakket og det er så dejligt, at stå der med str.50/56 og tænke sig at han skal være i det :loveshower Men mangler stadig at pakke til mig selv, så med under 4 uger til termin skulle jeg nok også komme i gang, men vi flytter fra huset til et større om 2 uger, hvor også lillebrors værelse skal være, så er overhovedet ikke klar med seng eller noget, før vi står i det nye... så håber han bliver inde 3 uger endnu. Men har heldigvis lært noget fra min første, så ved at det vigtigste er en lift, autostol, bleer og tøj, så skal han nok klare sig for de sover og spiser jo hele tiden de første uger.
  8. Fint link det kunne måske godt bruges når tiden kommer, storebror ville i hvert tilfald være vild med traktor bordkort og pynt :balloon
  9. :glad hvor er det dejligt at hører, da din lille pige har klaret det så flot, og jeg ville også have rejs mig fra sengen ;)
  10. Jeg har også halsbrand hele tiden, så vil da også gerne hører om hvad det er? Og virker det så?
  11. Jeg er nok lidt overtroisk og har også hørt de råd, som du nævner. Så vi fik ikke barnevognen hjem før efter fødselen - vi havde liften og den var altså redt op til en lille flere uger før og hans værelse var også klar med en seng, der godt nok ikke var redt og madrassen stod på højkant i sengen, så tror bare du skal finde din egen grænse for hvornår overtroen skal sejre og hvornår du mener det er sikkert. Jeg ville lade begge barnevogne være et andet sted indtil fødselen. Selvom min allerede er i brug af storebror hverdag, så den står her allerede - så håber ikke der er overtro omkring det :whistling
  12. Jeg har ikke BL endnu, men har det lægen kalder begyndende, hvilket vil sige jeg hver aften har ondt, så ventetiden er lang :( Kan nogen gange tænke han godt måtte komme nu selvom det er lidt for tidligt. Jeg har også hørt svømning skulle være godt og starter på et hold i næste uge. :goodluck håber du får nogen gode råd/øvelser fra fys og kan klare de sidste uger på jobbet.
  13. Andreas startede omkring de 2 år, men det er blevet værre meget værre... hvis man siger til ham han skal noget nu og det ikke passer ham, så får man af vide at man skal holde mund og han bliver meget sur, når man så ikke overholder det ham bestemmer. Han vil alting selv også selvom han ikke kan, samtidig må man ikke hjælpe med ting han godt kan, så hvis jeg løfter ham op i barnevognen, så kravler han selv ned igen for selv at kravle op. Det foregår nogen gange i frem-tilbage-frem herhjemme :P Men elsker ham nu alligevel :loveshower
  14. Vi har fisken - den kalder vi Frode og elefanten - den hedder Elmer, så herhjemme har de næsten personlighed som bamserne. Han fik den første i dåbsgave og begyndte først at bruge den da han var omkring 20 mdr. Den anden fik han til sin fødselsdag og de er et stort hit. Han tumler ikke rigtig med fisken, men bruger den som skammel ved toilettet og vasken og jeg sidder på den når han bliver tørret efter badet eller skiftet. Elefanten bor så i køkkenet som skammel, så han kan kigge med ved bordet eller selv hente is i fryseren ;) og han kravler rundt på den engang imellem, han kan også vippe uden hjælp. Men de er dyre og jeg har aldrig selv købt en til ham, men fået dem i gaver.
  15. Sikke nogen flotte kager, må sige der er et stykke fra min første og eneste dåbskage indtil videre, men kan da få noget inspiration til den næste. Hvor langtid har i brugt samlet på at lave kagerne? For synes godt nok der blev lagt timer i herhjemme.