Aphrodita

Medlemmer
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

About Aphrodita

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 01/17/1978

Profile Information

 • Status
  Er mamma
 1. Begge dele efter temperament. Men også gerne horror. Jeg har ikke orket at læse alle 30 sider igemmen så bliv ikke sur hvis jeg gentager et spørgsmål. Hund eller kat?
 2. Tusind tak ^_^
 3. Min skønne søn, Daniel.
 4. Daniel hjælper med at dække bord, lave mad og tørrer gerne støv af. Han bærer også altid sin egen tallerken ud efter han har spist. Ohhh og så er han en superman til at lukke hunden ud og ind. ^_^
 5. Vi læser Folk og røvere i Kardemommeby i øjeblikket. Den syntes vi alle tre er sjov at læse. Og når mor læser højt er det også sjovt at synge nogle af sangene.
 6. Daniel ville pludselig en aften ikke sove med lukket dør længere og den første aften var det lidt bøvlet indtil vi fandt et arrangement som vi siden har hold kørende. Vi læser vores godnathistorie, vi kysser og krammer, dutter næster og nusser og kysser så lige igen. Så viser Daniel med to fingre hvor meget døren skal stå på klem. Jeg sætter mine fingre til hans og viser ham dem hele vejen hen til døren hvor jeg siger han skal sove dejligt og lader døren stå på klem som han har vist den skal være. Derved lytter jeg til hans ønske om ikke at være "alene" i rummet og han er med til at bestemme hvor meget døren skal være åben.
 7. Jeg kan da også dele lidt guldkorn ud. Vi har en hund, en weimaraner, og vi har den vane at kalde ham "grim og grå" fordi han er en stor klodset og grå. Og Grim og Grå er bogstavrim. En dag jeg hentede Daniel fra børnehave på vej hjem fra arbejdet var Daniel ikke meget for at rydde op og gøre klar så vi kunne komme hjem, så jeg skynder på knægten og siger "Jamen Daniel Balou skal ud og tisse". Den mandlige pædagog kigger så på Daniel og spørger ham ind til hvem Balou er. Dertil svarer drengen... "Han er en grim og grå". En anden historie er: Jeg har for vane at bande på engelsk da jeg taler meget engelsk til hverdag... dette har Daniel så taget til sig. En dag vi var nede og handle drillede far vel meget og Daniel og jeg besluttede at så kunne far da også bare GÅ hjem fra centeret. Da vi når ud til bilen holder jeg stadig fast på at far skal gå hjem hvortil drengen stiller sig op med hænderne i siden og siger bestemt "Fucks sake mor - far skal altså med hjem". Daniel kom en dag ind til mig og sagde "Mor jeg keder mig". Jeg svarede "Jamen så kan du jo passende rydde op på dit værelse". Som havde jeg svunget en tryllestav svarede han, "Mor, jeg keder mig ikke mere".
 8. Daniel har indtil han fyldte 3½ altid sovet i egen seng. Han er feberkrampebarn og jeg skulle ikke nyde noget der kunne fremprovokere at han blev for varm. Nu kommer han kun ind til os hvis han har drømt slemme drømme ellers er det godnat i egen seng igen. Om morgenen når vi skal ud af dynerne er han altid velkommen til at komme ind og hygge og putte. Jeg mener bestemt at børn sagtens kan lære at der er Mor og fars tid i sengen og der er mor, far og børn tid i sengen, med den undtagelse af når børn har mareridt. Jeg har set det i familien at det blev "nemmere" bare at smide ungerne i seng i mors og fars seng eller lade dem sove derinde for et godt ord. Men det er altså for meget med børn der er 10-14 år. Come on. Det er tid at være klar til kolonier og des lige.
 9. Jeg er også PCO pige.
 10. Jeg har Daniel fra Juni 2006. Jeg var medlem af Juli-mødregruppen, da gnomen mente at han skulle være uger for tidlig på den.