babyboy

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    305
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Indlæg oprettet af babyboy


  1. Jah .. min søn blir 9 måneder imorgen, og han har det sidste stykke tid været lidt ligeglad med sin flaske på nær når han sku i seng, men her igår og idag, har han kastet voldsomt op efter at ha fået sin flaske.. så jeg ringede til én sundhedsplejerske der sagde at så var det nok tid til at slutte med flasken, hvis han nu ellers spiser andet.. og det gør han.. alt hvad mor og far spiser, vil han også ha..

    Nåh men, er lidt spændt på om han kan undvære den ene flaske.. men selvfølgelig, ska han da ikke ha den når han kaster op af det..

    Er der nogle af jer der har prøvet det?


  2. Go bedring :) .. Min søn er også forkølet og hoster meget, ville også være sikker og tog til lægen med ham .. men der var ik noget :) .. Udover at det lille pus så fik mellemørebetændelse et par dage efter .. vær obs på det :) ..


  3. Hejsa i dejlige piger.

    Ville hører hvornår i overvejer baby nr 2? Hvor lang tid syns i der ska være mellem jeres børn og er det ik hårdt med to blebørn?

    Har én søn på 8 måneder og tænker hvornår han ska være storebror .. frygter bare at den næste også blir kolikbarn .. det kommer jeg aldrig igennem igen ..


  4. Er det altid at tænderne kommer i undermunden først eller hvordan? Og hvordan ser det ud?

    Min søn buler i undermunden et sted og er helt rød og hård .. er det én bisse?


  5. Der er ik noget med hans øre og han har været til én osteopat? Der er også noget der hedder kraniolog tror jeg? .. Der var også noget der ik var godt i hele hans ene side fordi håb havde ligget i spænd .. og det hjalp efter få gange ..

    Folk siger at han rr tryghedsnarkoman og kan være det fordi han har haft kolik .. det er bare én stor kamp nu, da han blir større, stærkere og meget mere stædig ...

    Forleden ville han ikke sove .. min kæreste fik ham så til det, men han vågnede efter ti min .. så måtte jeg tage ham .. han skreg og vred sig som én sindsyg, ku næsten ik holde ham .. måtte "mase" ham lidt sammen, holde ham stramt og fast ind til mig, hvor han så overgav sig efter én time .. var tudefærdig .. det var skrækkeligt at sku gøre sådan ..


  6. Hjælp .. vores søn er 7 måneder og blir svøbt i dyne eller dynebetræk når han ska sove, så han ligger pakket ind og tæt .. det har vi måtte gøre siden han var tre uger gammel ... MEN nu orker vi det snart ik mere. Det er ik sjovt at sku gøre sådan, og holde ham godt fast hvis han blir rigtig sur .. hvad ska vi gøre?

    Ville ønske vi ku ligge ham i sengen, og sige godnat og han så lagde sig til at sove..

    Nogle der har gode råd og ideer?


  7. Min søn ska starte i dagpleje på torsdag .. og ville gerne ha kørt han bare nogenlunde ind i én fast rutine med morgenmad herhjemme .. men syns det er rigtig svært, for det er meget forskelligt hvornår han vågner, og også hvordan han sover .. hvad ska jeg gøre?