Klitgaard1990

Medlemmer
 • Content count

  1,342
 • Joined

 • Last visited

About Klitgaard1990

 • Rank
  BK-tosset
 • Birthday 03/01/1990

Profile Information

 • Status
  Er mamma
 • Lokation
  Gilleleje, Nordsjælland

Contact Methods

 • MSN
  mulleria1990@hotmail.com

Recent Profile Visitors

2,414 profile views
 1. Du er gravid. Tillykke ❤️
 2. Det kommer helt an på hvor hurtigt graviditetshormonet bliver højt nok til at det kan ses på tests. Men man siger som hovedregel at man kan teste 14 dage efter ægløsning :) Men man har også først ægløsning 24-48 timer efter man har taget positiv ægløsningstest :) Held og lykke. Håber du får en positiv test meget snart :)
 3. De 2 store lå altid under kurven til scanningerne. Det gjorde den 3. Også men så fik han fart på med vægten 1 måned før termin og var pludselig på gennemsnittet. Lægerne mente at det måske havde sammenhæng med min gby at de var så små men det er vel forskelligt fra person til person om man får små babyer tænker jeg. Jeg var selv en lille fis i min mors mave som blev taget ved kejsersnit præcis 1 måned før termin fordi jeg ikke tog på. Så måske er det noget genetisk :)Nogle kan jo også sagtens amme efter en gby hvorimod at det kan jeg ikke fordi der ikke er næring nok i min mælk :)
 4. Jeg har fået 3 børn efter min gby i 2009 og er gravid igen nu. Dog kun ca 4 uger henne nu. Jeg oplevede også at få hurtigere dumping af forskellige ting. Og til sidst i graviditeten kunne jeg ikke spise særlig meget i forhold til hvad jeg plejede men spiste så mange flere måltider for at kompensere. Baby får den næring baby skal have. H*n tærer bare på dine depoter så du evt har problemer med blodsukkerfald, det havde jeg ihvertfald mange problemer med alle 3 gange. Første graviditet tabte jeg mig i starten (det var også kun lidt over 1 år efter min gby at jeg blev gravid) så jeg tog kun 6 kg på i løbet af graviditeten. 2. Gang tog jeg 18 kg på. 3. Gang tog jeg 6,5 kg på. Jeg gik til scanning og lægesamtale hver 4. Uge fra uge 20 og frem fordi mine børn lå imellem 11-19% unger gennemsnittet vægtmæssigt. Min første vejede 2650 ved fødsel 37+0. Min anden vejede 2695 ved fødsel 38+2. Og min tredje vejede 3660 ved fødsel 40+6. Og stort tillykke med graviditeten :)
 5. Jeg testede hele sidste cyklus. Testede om eftermiddagen. Min ægløsning lå så næsten en uge senere end normalt og nu har jeg positive graviditetstests. Hvornår testede du på dagen? Og ca samme tid hver dag?
 6. Jeg har god erfaring med ægløsningstests. Med min nr 3 kunne jeg først teste positivt i uge 6. Prøv at teste hver 2. Dag indtil der er enten mens eller positiv test. Held og lykke :)
 7. Sådan ser udviklingen ud
 8. Den plejer normalt at være på 28/29 dage. Så derfor undrede det mig at ÆL lå omkring 1 uge senere end beregnet.
 9. Kan ikke finde ud af om jeg skal bruge min sidste mens eller ÆL som udgangspunkt på terminsberegnerne.
 10. Jeg fik mens d. 23/1 og d. 11/2 fik jeg en positivt ÆL-test der så sådan her ud Her i nat kl 4 og her til morgen kl 9.20 har jeg taget g-tests der ser sådan her ud. Den nederste er fra i nat. Det er MEGET svage streger og svært at fange på billed Så hvornår har jeg egentlig termin? Skal jeg gå ud fra min sidste mens eller fra ÆL? Plejer normalt at have ÆL omkring 14 dage efter mens-start men den har jo været ca 1 uge efter normalen
 11. Tak. Det kommer nok på et andet tidspunkt :(
 12. Jeg vil godt slettes fra listen igen :( Held og lykke med alle jeres august-bebser
 13. MIT RIGTIGE NAVN: Maria TERMIN: 11/8 FØDESTED: Hillerød SCANNINGER: selvbetalt scanning 19/12 JM KONSULTATIONER: VENTER PIGE/DRENG/TVILLINGER: MULIGE NAVNE: Noah eller Celina STØRRE SØSKENDE: Christian, snart 8 år. Kira, 4 1/2 år. Nadja, 3 år og Liam på snart 1 år. TAGET PÅ I KILO: GENER: begyndt at få let kvalme. Ekstremt træt. SÅDAN VIL JEG FØDE: vaginalt. HVEM SKAL MED TIL FØDSLEN: min kæreste ANDET:
 14. Min kæreste har oprettet en Facebookgruppe for dem der bliver fædre i 2016 til at udveksle erfaringer osv. Den er hemmelig så ingen på vennelisten kan se at man er medlem. Man er derfor også nødt til at ansøge min kæreste som ven og skrive en besked om at man vil lukkes ind i gruppen og han vil derefter lukke dem ind i gruppen og slette som ven igen :) Skriv PB hvis i vil have hans navn Håber ikke det er forbudt at lave det her opslag, ellers må administratorerne hellere end gerne slette det