Luplau

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    65
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Indlæg oprettet af Luplau


  1. Hash kan ikke lugtes selvom man har røget en masse i et lukket rum! Tro mig, som tidligere misbruger er det noget jeg ved alt om.

    I dag ved jeg så også, at hash er et langt værre stof en "hyggerygerne" går og bilder sig ind; det tager feks. mere end 1 år før langtidseffekterne på de kognitive færdigheder, empatien og hukommelsen er væk.

    Det jeg bemærker er de mængder du beskriver. 3 klumper er ikke "jeg tror sq lige jeg vil ha en lille hygge-joint", men rækker til seriøse piber over flere dage..

    Nu er det jo dig der står i det, men jeg ville personligt bryde forholdet - og jeg ved godt det er DRASTISK - men at være med-misbruger er et fuldtidsjob, hvor man hele tiden skal være bekymret, kontrollere og føle sig fuldstændigt elendig.

    Ked af at du står i den situation du gør og håber du finder ud af en "løsning" du kan have det godt med!

    Må melde mig helt enig her :)

    Jeg ville ikke være i et forhold - en gang til - med en der røg!


  2. Jeg blev godt nok trist da de fortalte om pigen der måtte på skadestuen fordi hun havde haft 27 kunder på én dag :o :o

    Jeg blev helt mundlam :o

    - Synes virkelig det er sygt! .. desværre ville hun jo gerne tjene pengene og tænker derfor ikke længere frem!


  3. Hmm.....medmindre der skulle være noget galt med drengen, så tror jeg simpelthen at han søger eller higer efter én som kan sætte EN GRÆNSE for ham.

    Kender du typen som kan sige "NU ER DET NOK"!! Og så ved man bare at han/hun mener det med HELE sin krop og tonefald (uden at råbe)???

    Det er sådan i skal gøre...ikke bare "nej det må du ikke"....han er tydelig ligeglad ellers havde han ikke fortsat. Det er en fest for ham, en leg, så hvorfor holde op?!

    Ja jeg kan så godt forstå dig, det er SUPER træls :( Slf ønsker ingen at være bussemand eller bad cop, men der er heldigvis langt fra de to typer til den tydelige mor og far, som lærer sit barn disciplin og tålelig opførsel.

    Forstil jer at det var en hund der gjorde sådan? IKKE for at sammenligne hunde med børn, men forestil jer lige det....den var blevet aflivet med det samme. I er nødt til, for jeres søns skyld at være MEGET tydeligere og meget mere konsekvente i jeres opdragelse.

    Ja øv, det var helt sikkert ikke det i havde håbet at høre. Det er pissehårdt at være forældre, men jeg lover jer det giver pote (apro pos) i den anden ende!! Børn VIL faktisk gerne disciplineres hvor mærkeligt det end lyder.....

    Så frem med den ultra korte snor.

    Lægger han an til at kaste med NOGET som helst så fjern det fra ham omgående og sæt ham på gulvet med kun et NEJ og så gå fra ham....Det skal øves mange gange, men det er aldrig for sent.

    Hvis der er noget jeg har misforstået så skriv endelig.

    Kram, Mette. (pædagog)

    Må melde mig helt enig her :)

    Sender jer end masse tanker og krydser fingre for, at det med tiden bliver meget bedre!


  4. Det er slet ikke nemt nej, Kian var heldigvis nogenlunde hurtig til at indfinde sig, han fik dog en periode efter 3 måneder hvor han græd hver morgen :(

    Det er hårdt og der er ikke andet at gøre end at holde rytmen og sige til sig selv, at det nok skal blive bedre.

    Jeg vil nu også gøre som Dorthe siger:

    Begynde, at lade ham sove til middag hos hende. Så bliver hans rytme meget bedre også tror jeg nok tingene skal falde på plads :)

    Krydser fingre for, at han nok skal falde ordentlig til snart :)


  5. Er helt enig med de andre og er sikker på det nok skal gå :)

    - kan dog sagtens selv huske alle de bekymringer og små angst omkring hvordan det hele skulle gå.

    Jeg havde altid en med de første par gange, så jeg ikke følte mig helt alene i verden. En veninde, din mor eller kæresten, som kender dig og kan hjælpe når det hele bliver stressende!

    Tag tingene stille og roligt, så er jeg sikker på i nok skal få end masse dejlige ture og hyggelige timer sammen :)


  6. JA, der sker bare så utroligt meget for tiden.. man kan jo slet slet ikke følge med i udviklingen..

    elsker også at hente ham fra dp og han kommer løbende imod mig med et stort smil.. at han så drejer af lige inden han når mig og løber hen til sit overtøj istedet er jo så en anden side af sagen.. :D

    Orh Ditte, tror ikke han mener det ondt :kram2 hehe

    :lol


  7. Hvor er det bare et skøønt indlæg at læse :loveshower

    Jeg kunne ha' skrevet meget af det selv, for gud hvor sker der bare meget!

    Kian er fra d. 13.06.09, så der er ikke lang tid mellem de to terrorister ;)

    Han kan simpelthen også så sindsyg meget og gud hvor jeg ikke fatter det!

    Tænk at de forstår så meget og samtidig kan så meget ..

    Jeg går også i seng HVER aften og er død forelsket (skal også lige kigge til ham), så selvom det lige for tiden er nogle lidt krævende dage, så savner jeg ham alligevel så snart han sover :kuller


  8. Forleden var jeg til gym. Går træt ud på p-pladsen (der til mit forsvar er lidt mørk ;)), trykker på bilnøglen for at låse dørene op og går hen til bilen der blinker med blinklysene for at fortælle at dørene er låst op.

    Sætter mig ind - og kan sgu ikke få bilnøglen i låsen!

    Bander, banker i rattet og ser så en mand stå ved siden af bilen.

    Overvejer om jeg skal låse bilen (det er jo mørkt, aften og jeg er alene) men han står og griner og ser ikke ret farlig ud.

    Jeg vil rulle vinduet ned - men knapperne er helt forkerte!!

    Kigger mig om i bilen - og ALT er forkert!!

    Kigger på manden der er ved at skvatte om af grin og står så ud af bilen.

    .....min bil holder ved siden af hans og han har åbenbart trykket på sin nøgle samtidig som mig, og jeg tog bare den første og bedste bil der blinkede med lyset og havde ikke opdaget at det ikke var vores bil (og at det var en pegeout og ikke vores Mazda). Men de var begge sorte og halvstore - og det var jo lidt mørkt....

    Lidt pinligt (men heldigvis ikke en jeg kendte) og så fik han en god historie til konen og arbejdet dagen efter!

    :lol Hvor er det genialt gjort !!

    Og hvor er det fedt, at ham manden bare står og griner :lol