Luplau

Medlemmer
 • Content count

  65
 • Joined

 • Last visited

About Luplau

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 01/14/1989

Contact Methods

 • Hjemmeside
  http://miniluplau.dk

Profile Information

 • Status
  Er mamma
 1. Tillykke :balloon
 2. Må melde mig helt enig her :) Jeg ville ikke være i et forhold - en gang til - med en der røg!
 3. :ditto Det kunne jeg virkelig også ! :D
 4. Jeg blev helt mundlam :o - Synes virkelig det er sygt! .. desværre ville hun jo gerne tjene pengene og tænker derfor ikke længere frem!
 5. Så det også og gud nogle sindsyge undskyldninger de kom med! :D Samtidig får jeg sku aldrig respekt for hverken kvinderne eller de mænd der betaler for det!
 6. Krydser fingre for dig :goodluck
 7. Må melde mig helt enig her :) Sender jer end masse tanker og krydser fingre for, at det med tiden bliver meget bedre!
 8. :lolhit :lolhit :lolhit :lolhit Den er fed !
 9. Stort tillykke med prinsessen :loveshower
 10. Det er slet ikke nemt nej, Kian var heldigvis nogenlunde hurtig til at indfinde sig, han fik dog en periode efter 3 måneder hvor han græd hver morgen :( Det er hårdt og der er ikke andet at gøre end at holde rytmen og sige til sig selv, at det nok skal blive bedre. Jeg vil nu også gøre som Dorthe siger: Begynde, at lade ham sove til middag hos hende. Så bliver hans rytme meget bedre også tror jeg nok tingene skal falde på plads :) Krydser fingre for, at han nok skal falde ordentlig til snart :)
 11. Er helt enig med de andre og er sikker på det nok skal gå :) - kan dog sagtens selv huske alle de bekymringer og små angst omkring hvordan det hele skulle gå. Jeg havde altid en med de første par gange, så jeg ikke følte mig helt alene i verden. En veninde, din mor eller kæresten, som kender dig og kan hjælpe når det hele bliver stressende! Tag tingene stille og roligt, så er jeg sikker på i nok skal få end masse dejlige ture og hyggelige timer sammen :)
 12. Den vil ikke Qoute dit svar Silke, men der skulle stå tillykke med maven :loveshower