Luplau

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    65
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Alle besvarelser af Luplau

  1. Så blev det vidst min tur til at vise knægten frem :kuller Her er vi et smut i haven og lege med far: (Ved godt, at han ikke har flyverdragt på, men vi var ikke ude særlig længe ;))
  2. Tillykke :balloon
  3. Må melde mig helt enig her :) Jeg ville ikke være i et forhold - en gang til - med en der røg!
  4. :ditto Det kunne jeg virkelig også ! :D
  5. Jeg blev helt mundlam :o - Synes virkelig det er sygt! .. desværre ville hun jo gerne tjene pengene og tænker derfor ikke længere frem!
  6. Så det også og gud nogle sindsyge undskyldninger de kom med! :D Samtidig får jeg sku aldrig respekt for hverken kvinderne eller de mænd der betaler for det!
  7. Krydser fingre for dig :goodluck
  8. Må melde mig helt enig her :) Sender jer end masse tanker og krydser fingre for, at det med tiden bliver meget bedre!
  9. :lolhit :lolhit :lolhit :lolhit Den er fed !
  10. Stort tillykke med prinsessen :loveshower
  11. Det er slet ikke nemt nej, Kian var heldigvis nogenlunde hurtig til at indfinde sig, han fik dog en periode efter 3 måneder hvor han græd hver morgen :( Det er hårdt og der er ikke andet at gøre end at holde rytmen og sige til sig selv, at det nok skal blive bedre. Jeg vil nu også gøre som Dorthe siger: Begynde, at lade ham sove til middag hos hende. Så bliver hans rytme meget bedre også tror jeg nok tingene skal falde på plads :) Krydser fingre for, at han nok skal falde ordentlig til snart :)
  12. Er helt enig med de andre og er sikker på det nok skal gå :) - kan dog sagtens selv huske alle de bekymringer og små angst omkring hvordan det hele skulle gå. Jeg havde altid en med de første par gange, så jeg ikke følte mig helt alene i verden. En veninde, din mor eller kæresten, som kender dig og kan hjælpe når det hele bliver stressende! Tag tingene stille og roligt, så er jeg sikker på i nok skal få end masse dejlige ture og hyggelige timer sammen :)
  13. Den vil ikke Qoute dit svar Silke, men der skulle stå tillykke med maven :loveshower
  14. Orh Ditte, tror ikke han mener det ondt :kram2 hehe :lol
  15. Ej det er simpelthen også bare så stort at opleve, selvom det sker hver evig eneste dag, så vil jeg aldrig undvære det :kuller
  16. Han skal nok blive mor's lækre brilleabe :kuller
  17. Hvor er det bare et skøønt indlæg at læse :loveshower Jeg kunne ha' skrevet meget af det selv, for gud hvor sker der bare meget! Kian er fra d. 13.06.09, så der er ikke lang tid mellem de to terrorister ;) Han kan simpelthen også så sindsyg meget og gud hvor jeg ikke fatter det! Tænk at de forstår så meget og samtidig kan så meget .. Jeg går også i seng HVER aften og er død forelsket (skal også lige kigge til ham), så selvom det lige for tiden er nogle lidt krævende dage, så savner jeg ham alligevel så snart han sover :kuller
  18. Har prøvet mange Cremer og bla. den du snakker om, men så snart tuben løber tør og vi ikke smøre mere, så vender det STÆRKT tilbage:(
  19. Held og lykke med nummer 3 :goodluck
  20. Hvor er det rart med en diagnose! :) Hvordan har i fået det til ham ? Kian har nemlig også ekstrem eksem konstant og hele tiden :help Lægerne aner ikke hvad det er og hudlægerne har så lang ventetid, at jeg er ved og blive sindsyg!
  21. Calla det synes jeg faktisk er en rigtig god ide ! Kan du gå hjemme med ham så ? mener mere mht til job eller hvad du laver til daglig :) ?
  22. :lol Hvor er det genialt gjort !! Og hvor er det fedt, at ham manden bare står og griner :lol