Haarup

Medlemmer
 • Content count

  883
 • Joined

 • Last visited

About Haarup

 • Rank
  Fast Food
 • Birthday 04/24/1984

Contact Methods

 • Hjemmeside
  http://www.heidiseventyr.dk

Profile Information

 • Status
  Er mamma - gravid igen
 • Terminsdato
  22-07-2015
 • Lokation
  Århus
 1. Jeg vil gerne være gravid igen. Bare ikke lige nu, da jeg lige er startet på nyt studie. Derfor er jeg begyndt på minipiller for første gang. (Blev rigtig syg af p-piller for ca 10 år siden) men siden jeg er begyndt på minipiller har jeg ikke haft mens. Og det er jo på en måde rart, men det får mig også til at tænke på om, når jeg ikke bløder, om jeg så ikke har ÆL? Og derved "gemmer" æg til når vi skal til at prøve på en efternøgler. Mine tanker om at "gemme" æg har også noget at gøre med min alder, da jeg vil være 35 når mit studie slutter. Og ved jo der kun er x antal æg i kurven, så at sige.
 2. Så dokumentaren. Den var meget bevægende, men også negativt dreget. Ved godt at der ikke er nogen historie i de gode eksempler hvor det går godt, men alle børnene havde handikaps, ville ønske der havde været bare et eksempel der var gået godt. Syntes professoren har en go pointe i at valget skal træffes fra baby til baby. Men også at formanden for præmatur har en go pointe. Livet på præmatur afdelingen er virkelig hårdt, når alt går op i at kunne side længst muligt i den stol ved siden af kuvøsen for at ha bare lidt sammenvær med sin baby som man må forlade gang på gang på gang når man skal sove, spise, på wc. Ting der foregår langt fra præmatur afdelingen, og som blir ned prioteret. Det slider virkeligt meget på forholdet, og kender flere der er gået fra hinanden pga det håre forløb med den lange indlæggelse. Og hvis man så får et multi handikappet barn, det ligger bare endnu mere præs på forældrene og forholdet.
 3. Har haft samme problem. Majse ville være suber vågen til kl 4 om natten. Og tilgændgæld sov hun til efter frokost. Det er der vendte det hele var at vi begyndte til babysvømning. Hun blev kørt så træt, at hun kunne sove fra kl 19/21 om aftenen. Og det hjælper at det er en gang om ugen, for så retter hun ind efter det hver gang.
 4. Man skal være hurtig hvis man vil ha en kravlegår i Lalandia Billund. De har 5/6 stykker, og de er hurtigt optaget. (Inden for de første 10 min åbningstid) ofte af folk med støre børn så de kan slæbe alt deres habengut med. Der findes badebukser der har indbygget badeble med bariere. De er rigtig gode hvis man ofte er i svømmehal. Så behøver de ikke både engangs badeble og badebukser. Men for en enkelt tur i badeland kan man godt nøjes med engangs badebler. Ellers kan de købes i Lalandia inde ved vandet.
 5. Kan det være fordi han prøver at fortælle dig at han er klar til grød og noget mere fastføde.
 6. Øv øv øv for en møg dag. Har sovet suber dårligt i nat, fordi vores store dreng flere gange havde lagt sig ved siden af far i vores seng, og Majse har været vågen flere gange (plejer max at være en gang pr nat) og sovet let og vågnet tidligere end normalt. Og da vi kun har en lille dubbelt seng, så var der ikke plads til mig... Så jeg var oppe mellem kl 2-3 så jeg kunne ligge ungerne i seng uden de vågnede. Og så en hel dag, hvor hun ikke vil sove. Lige meget hvad jeg gjorde faldt hun ikke i søvn eller kun så let at jeg ikke kunne ligge hende fra mig uden at hun vågnede. Hentede den store tidligt i børnehave fordi de har skovtursuge og han er helt ødelagt bagefter. Så står med to umulige børn der bare græder hele tiden hvis tingene ikke går precis efter deres trætte hoveder. Min mand kommer hjem men har så travlt med sin tlf at jeg kun kan få ham til at tage Majse med ud og trille i barnevognen i 10 min inden han kommer og siger at han heller ikke kunne få hende til at sove (10 min??? Hvad fanden er det for et forsøg???) Den lille vil bare ikke sove. Jeg forsøger alt hvad jeg kan, uden held. Og nu skriger hun af fuld hals. Jeg kan ikke mere. Jeg ender med at ringe til min mand (som surmulede er gået i seng fordi jeg ikke kunne overskuge at redigere optagetider, og han derfor ikke kunne se lige det program i tv som han ville) men han surmuler stadig og vil ikke hjælpe hvis ikke han må se sit program. Så filmen knækker og jeg græder lige så højt som babyen. :boo En virkelig :numse dag! Han endte med at komme ind og hjælpe med at få hende til at sove. Men ikke uden stadig at blive tøsefornærmet hele tiden.
 7. :kram Håber alt går som det skal.
 8. Jubii har fundet ud af at et laaangt bad hjælper på meget urolig Majse. Så næste gang hun har en meget dårlig dag og ikke vil sove om aftenen, så afsted med os i svømmehallen.
 9. Nu kan jeg ikke se hvor du kommer fra, men i Århus har de noget der hedder Vuggestedet. Det er et tilbud til kommende og nye mødre/familier. De har både social arbejder, psykologer, familievejledere og andre relevante fag personer. Og det gode er at man både kan snakke med dem før og efter fødslen. De hjalp mig rigtig meget, da jeg endte med et voldsomt AKS. Og bagefter ikke kunne knydte mig til vores søn. Nu har jeg fået AKS 2 gange. Og anden gang der hjalp det også at jeg lige da hun kom ud, fik hende op og ligge hos mig, så hun ikke bare blev "taget" som min søn gjorde.
 10. Det hjalp. Hun sov fra kl 20 til 10. :yay Men måtte bradt erkende at bare en lille ting i løbet af dagen, fuldkommen kan ødelægge eftermiddag, aften og nat. Dagen efter var barnevognen blevet gennemblødt af skybruddet, og derfor kunne hun ikke sove i den da jeg gik op og hentede storebror i børnehaven. Og derfor sov hun kun 10-30 min med 3-4 timers mellem rum fra kl 13 til 4. Og efter midnat var hun total overtræt, og kunne ikke noget. Og græd bare. :boo :boo :boo Idag er alt kørt godt og hun sov igen fra kl 20.
 11. Kryds fingre for mig i nat. Efter de sidste mange uger at have skreget fra kl 20-3 (igår kl 4 :boo ) sover Majse nu. Lignede en klovn da jeg puttede hende, hvor hun var svøbt i min brugte T-shirt og jeg så bare rendt rundt i bh. Men det virker til at det at hun har min lugt med i seng gør at hun sover. :blink Håber det virker, og at hun sover igennem. (Og ikke vågner om et par timer for at skrige)
 12. Ja. Men når jeg har luftet tanken over for læge/Sp så virker de afvisende. Lægen sagde at vi bare skulle dele aftenerne så jeg også fik noget ro. (Ja juiii for elendigt råd, min mand skal op før kl 5:30, og når hun skriger til kl 3, det holder ikke) Og Sp mener det bare er at hun skal ha en bedre sove rytme. Men hun har lovet mig at hvis det stadig går af h til på mandag vil hun anbefale en go kst
 13. Ved jeg ikke.
 14. Har prøvet alt. (Føles det) Svøbe hende. Give the. Give biogaia dråber. Massere maven. Massere ryggen. At gå med hende (virker kort og kun efter midnat, men kun uden for)
 15. Ja det lyder jo nemt nok. Virkeligheden er bare en anden. Hun vil bare ikke sove om eftermiddagen og aftenen. Nu prøver jeg med vold og magt (mod mig selv) at lade hende ligge og brokke sig i 10 min uden og gå ind til hende.