sumtod

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    67
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About sumtod

  • Status
    Medlem
  • Fødselsdag 05/23/1987

Profile Information

  • Status
    Er mamma
  1. den er godtnok smuk.. hold da op..
  2. jeg stoppede helt da gustav var 11 mdr for der var ikke mere tilbage..
  3. den skal da hedde Valther - ligesom min svigerfar gør.. :D
  4. ser Twilight Saga Eclipse på tv1000Drama
  5. MMF

    jeg bruger bare skumfiduser fra netto.. og alm. rapsolie tror jeg det er.. og så ruller jeg ud med maizena istedet for flormelis..
  6. jeg er B rhesus negativ.. som Nafrimi forklarer betyder det bare at du efter fødslen får en indsprøjtning for at undgå at din krop vil udstøde et evt. rhesus positivt foster i fremtiden..
  7. ååårh, hvor er hun skøn.. hvor meget vejede hun ved fødslen? super dejligt at hun klarer det så flot.. og lækkert at du også har fået det bedre.. :D
  8. her er Gustavs.. det er dog en veninde der har lavet den og ikke mig selv..
  9. -

    gustav er sådan et lille pus på ca 11,5 kg.. aner ikke hvor høj han er, et sted mellem 85-90 cm vil jeg tro..
  10. vi havde været sammen i ca 4 år og 9 mdr da jeg blev gravid..
  11. Gustav har ingen problemer med at spise rå gulerødder.. han har 16 tænder og tygger rigtig godt.. har faktisk aldrig overvejet at det anbefales at de skal være 3 år inden.. han spiser også nødder.. hmm..
  12. mine veer startede ca kl 3 om morgenen/natten.. og kl 9 kørte vi til fg.. så 6 timer.. men veerne blev først regelmæssige og tætte fra omkring kl 7.30-8.00..
  13. jeg vil også gerne komme.. jeg kan bare ikke den første weekend i juni.. ;)
  14. det er svært at sige.. jeg arbejder på en dyreklinik så jeg ser mange forfærdelige tilfælde hvor ejeren bare ikke vil give slip - ligemeget hvad dyrlægen siger og hvad dyret viser.. jeg vil til hver en tid lytte til min dyrlæges råd, for 9 ud af 10 gange har de jo ret.. selvfølgelig kan man aldrig vide om f.eks. en operation vil hjælpe, men der må man jo bedømme ud fra dyrets alder og almene tilstand om man vil forsøge med det.. men vil aldrig byde mit dyr et liv på daglig smertestillende piller..
  15. i er ved at være ude i allersidste øjeblik.. solsorte starter gerne på at yngle her i april.. og fra de ligger æggene til der er unger, går der jo ikke mere end 14 dages tid..