Fru F.

Nye medlemmer
  • Antal besvarelser

    4
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Fru F.

  • Status
    Nyt medlem

Profile Information

  • Status
    Vil gerne være gravid
  1. Nu synes jeg jo ligesom ikke jeg mangler reseach da jeg er igang med min 6 isci behandling med friske æg. og har 2 frosne forsøg bag mig også. De sidste 3 forsøg har været i privat regi, og jeg har selv skulle betale for medicin. Da der er loft på medicinudgifter og staten giver tilskud, så har jeg i denne omgang skulle "kun" betale 3000 i medicin. Og ja det er da mange penge men hvis man vil have børn så er det altså prisen. Du får jo heller ikke en ny bil bare fordi du ikke gidder cykle. Jeg bliver sgu lidt ærgerlig når nogen mennesker ikke kan forstå at det offentlige ikke kan betale for alt. Det betyder jo at der er noget andet som bliver dyrer.
  2. Nej nu må jeg altså reagere og sætte tingene lidt i perspektiv. Det er muligt at det kun er mig der har den holdning, men som jeg kan se af de priser der bliver oplyst tidligere i tråden, så er det jo altså ingen herregård. Ja 5000 kr for IVF/ISCI er da penge, men på privatklinikkerne giver du omkring 25.000 for ét forsøg. Jeg tænker også at hvis man ikke har råd til at give 5000 kr for en behandling, har man så overhoved råd til at have et barn. Alene vuggestue koster her hvor jeg bor 3500 kr om måneden og det opvejes på ingen måde af børnepengene. Desuden er der jo flere der får tvillinger og så er et forsøg nok. Så drop alle de beklagelser over at der nu er indført brugerbetaling og glæd jer over at det trodsalt er meget meget billigere end på privatklinikkerne.
  3. Velkommen i klubben for dem der har et problematisk forhold til deres familie... Det er meget ensomt og det gør pi..e ondt at være udenfor. Faktisk som mobning i skole!!! Det eneste jeg trøster mig ved er, at jeg kan være en bedre mor for mine børn og aldrig vil lave forskel.
  4. Kære Mille Forhåbentlig så er du blevet gravid nu og behørver ikke denne mail. Hvis ikke eller hvis der er andre derude som kunne bruge et råd i den retning så kan jeg anbefale dig at købe bogen "Spis dig gravid" også selv om du er testet negativt for PCO. Min akupuntør siger at sukkerindholdet i blodet hænger sammen med uregelmæssige menstruationer. Jeg har nu levet efter kostråddene i bogen i 4 mdr og mine menstruationer er blevet meget mere regelmæssige. Så jeg tror det virker. Pøj Pøj til dig Knus S.