wonder

Medlemmer
 • Content count

  108
 • Joined

 • Last visited

About wonder

 • Rank
  Aktivt medlem

Profile Information

 • Lokation
  Kanten af Jylland;0)
 1. Øv. Det er jeg ked af at høre pia. Håber der er lys forude som du selv skriver og at du finder en der vil Dig når den tid engang kommer;-)
 2. Faste toilet tider....efter morgenmad og efter aftensmad...evt med en bog, et spil eller noget han gider sidde at kigge på! Og så skal det være ens både hos jer og ved mor!! Havde jeg vidst det var vi sluppet med tre år med massiv forstoppelse og RIGTIG mange trælse stunder..Så bare kom igang :goodluck
 3. Det går SÅ ringe;-) undskyldningerne står i kø! Så er der for koldt, så er det for glat, for vådt, for koldt eller også skal huset og vasketøjet lige klares flot. Jeg hader det! For jeg ved jo godt at motion avler energi, så det er bare om at komme igang! Shit det er svært:-(
 4. Jeg har en dreng herhjemme med de samme problemer som du beskriver. Hvis vi i perioder er meget konsekvente med at han skal drikke meget i løbet af dagen, samt faste toilet tider, så kan vi faktisk næsten minimere det. Jeg uddyber lige en dag hvor jeg ikke er på mobilen;-)
 5. Nej. Jeg er ikke væltet, men den anden dag ville jeg skynde mig ud af bilen og ind fordi jeg skulle tisse HELT Vildt..-der gled jeg så og vupti knibe øvelser var altså ikke nok til en overfyldt blære og en snuble redning;-)
 6. Jeg tror jeg er kommet til at holde meget af zander ved at læse dine indlæg :lol
 7. Jeg tænkte på opskrifter hvor der var lidt billed forklaringer også...f.eks to tsk....og så et billede af to skeer..men det er nok en kogebog man skal invisterer i;0)
 8. Det hele - alt der kan gøre :hophop større end maven er velkommen!! Rod eller orden??
 9. ha ha ha- som om der er nogen inde i james bond:-D næ du, den hopper jeg sgi ikke på!
 10. Alm. HELT klart!! cocio eller cola til??
 11. Ihhh...et rigtig mormor hus:0) Du kan garnateret huske hvordan der duftede i de forskellige rum blot ved at se det ikke :loveshower Det kan jeg bare ved tanken...Mine bedster boede i et hus af samme "type". Jeg kan fine på at slå adressen op på krak indimellem bare for at sikre mig det ikke er blevet solgt igen :blush :blush Der hænger SÅ mange minder i sådan et gammelt hus :biglove
 12. kunne ikke have sagt der bedre!
 13. Efter min mening skal dp gøre det der er dokumenteret bedst for børnene;-) i denne forbindelse er det at spise selv. Jeg tror du skal sluge kamelen, og også dem der måske kommer i fremtiden. Og i stedet nyde at du har en lækker unge som udforsker verden og lære der af;-)
 14. Tror I godt nok det er hende der har magten både derhjemme og her på BK??? Jeg havde det på fornemmelsen, meeeen turde ikke skrive det, da jeg ikke var sikker :balloon
 15. Mine børn skal bare gøre det jeg beder dem om;-) det er deres pligt. Nogle gange flere ting end andre. Det afhænger af deres dagsform. Jeg gider ikke tvinge dem til noget jeg ved de er for trætte til. Men når de hjælper vokser de altid lidt over at have en funktion. De er 4 og 7.