Kate

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    39
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Kate

  • Status
    Medlem
  • Fødselsdag 05/01/1977

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  • Terminsdato
    13-08-2011
  • Lokation
    Amager
  1. Ej hvor er i seje... Jeg blev vist den største af os.. Jeg tog ca. 25 kg på - og nu er der røget 16 kg, så jeg mangler noget endnu. Dog har jeg stadig vand i kroppen (især i mine hænder er det stadig slemt)
  2. Han er født 16.05 :7himmel
  3. Oliver lå til observation for infektion - så jeg kunne ikke amme ham de første 2 dage. -Og da lægen ikke mente han skulle kæmpe med sult hvis han kæmpede med en infektion, så fik han sonde.. Det var hårdt at se sin lille nye baby med slanger alle vegne..
  4. Hejsa allesammen.. Den 11-08-2011 fødte jeg vores lille dreng - Oliver Alexander :loveshower Han var 55 cm og vejede 4332 - så en stor dreng. Det var en rigtig hårdt fødsel, da han lå lidt forkert og han blev taget med sugekop tilsidst - pga. mistanke om infektion blev Oliver indlagt i en uge.. Vi er jo selvfølgelig kommet hjem nu og alt går fint herhjemme. Vi fik rigtig god hjælp på hospitalet til amningen som kom trægt igang da Oliver fik sonde i starten. -Men nu virker det rigtig fint. Jeg har vedhæftet et billede, hvor Oliver er knap 3 uger gammel..
  5. Ihhh - hvor er det stort.. -Og VILDT.. Tillykke med jeres lille vidunderlige dreng - hvor ser han sød og dejlig ud :loveshower
  6. Jeg tror også at vi er nået til enighed, hvis ikke det føles helt forkert når han er her (?) :kuller Oliver Alexander :kuller
  7. Jeg tror det bliver d. 10. august! (termin d. 13. august)
  8. -Det gjorde slet ikke ondt;-)
  9. Hej Mette... Weee - Hvor er det flot! Jeg er helt vild med de der billeder i profil (S/H) og hvor er det lykkedes jer flot at ramme jeres udgangspunkt! -Og du ser rigtig rigtig flot ud. Jeg er ikke helt så modig som du er - men da en kollega tilbød at tage billeder af mig i fredags (påklædte) sprang jeg også til (jeg har vedhæftet det, efter egen mening, flotteste resultat..
  10. Ja - Altså, min lille baby-dreng er tit på vej ud igennem maveskinnet til os. Jeg synes det er ret smertefuldt og jeg har 2 gange oplevet at være tæt på at besvime, fordi han tumler sådan rundt! Jeg mærker ham også mere eller mindre konstant nu! Han er stor vores babydreng nu - og STÆRK *Yrk*
  11. Æv mette - Jeg kan ikke finde dine 3D billeder og jeg er virkelig nysgerrig. Vi skal afsted på mandag og jeg er både nervøs og spændt!
  12. Og jeg føler jeg er lannnngt bagud. Æv.. Udover at ordne lejlighed - må jeg hellere bruge lidt af tiden i denne weekend, på at planlægge lidt.
  13. Altså for søren - jeg får stress nu!! Vi mangler lige at blive færdige med at renovere lejligheden - og jeg har købt lidt tøj som det eneste til vores babydreng! *YRK* Jeg må vist hellere se at komme igang, for I lyder alle bare så meget mere klar, end jeg lige føler mig!
  14. Hej Line, Æv - hvor er det synd for dig.. Jeg håber på at lidt ro derhjemme kan give dig lidt mere overskud og mindre smerter til at få lavet noget du gerne vil :unsure . Jeg selv har ikke bækkenløsning, men en bækkenLÅSning som også volder problemer for mig. Nogle gange kan jeg næsten ikke stå på mit venstre ben, men hvile, kiropraktor, svømning og massage hjælper heldigvis.. Jeg håber at du vil få lidt mindre smerter og at tiden alligevel ikke vil føles så lang.. Måske vi andre kan finde på lidt stillesiddende aktiviteter til dig, som du kan sysle med, imens vi venter? :stork (hvis du mangler ideer til noget?)
  15. 4 måneder til termin :baby1