CakeCrazy

Medlemmer
 • Content count

  738
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by CakeCrazy

 1. Hej piger Er der nogen af jer, der er hoppet med på shredde-bølgen? (Hvis I ikke ved, hvad det er, kan I se det ).Hvis I har lyst, kunne vi bruge tråden til at holde hinanden lidt i ørerne og komme med gode tips og tricks? Er der nogen, der er med? :13: :7:
 2. Glade børn med højt selvværd er rigtig god :)
 3. Super gode svar!!! Jeg er helt enig :)
 4. Jeg tror, jeg har fået formuleret mig lidt forkert. Selvfølgelig skal der sættes grænser for børn, og der må gerne være en konsekvens. Det er mere måden, det gøres på, og den tone, der bruges, som jeg tænker kunne ændres? Jeg vil stadig anbefale dig at læse Fies bog :) Det drejer sig meget om at kunne rumme hendes vrede og frustration, for så kan hun også bedre selv rumme den, og man viser hende, at følelsen er okay. Det er ikke sikkert, at hun får sin vilje alligevel, men følelsen af vrede/skuffelse/whatever er okay. Hun er aldrig forkert, fordi hun er vred/ked osv. Ej, det er svært at forklare, men det er beskrevet virkelig godt i bogen.
 5. Åhhh, jeg får helt ondt i maven på Saras vegne, når du skriver sådan her :( Jeg er sikker på, at du intet godt får ud af at ydmyge pigen. Børn skal aldrig ydmyges. Hun har det sikkert svært nok i forvejen med det massive svigt hun har været udsat for. Mon ikke hun har brug for at nogen viser hende, at de kan rumme hende og IKKE forlader/afviser hende, selvom hun ter sig. Jeg tror hun tester jer, for at se om I også svigter. Hun må have meget svært ved rigtig at stole på nogen :( Jeg har stor respekt for at du gør dit allerbedste for Sara, hun er jo ikke engang "din egen". Jeg vil anbefale dig at læse Fie Hørbys "Drop opdragelsen". Jeg tror, du vil kunne finde mange brugbare redskaber i den, som vil hjælpe både dig og Sara. Du vil også få en ide om, hvad det gør ved børn at blive mødt med skældud og blive gjort "forkerte". Den har i hvert fald åbnet mine øjne og ændret min tilgang til opdragelse markant. Det bedste er, at vores konflikter opstår sjældnere og varer kortere.
 6. Ja, det er bare BIBLEN!
 7. Hej piger Jeg er med til at arrangere vores afdelingsjulefrokost på arbejdet, og vi skal i den forbindelse lave nogle konkurrence, hvor det er drengene mod pigerne. Blandt andet skal vi lave en quiz, hvor mændene skal svare på tøsespørgsmål (altså spørgsmål, som vil være nemme for kvinder, men svære for mænd) og kvinderne skal svare på mandespørgsmål. Nu sidder jeg så her og skal lave 13 (!) tøsespørgsmål til mændene, og jeg er kun kommet på ét Men så tænkte jeg, at I måske kunne hjælpe, så lad mig få alle jeres bedste tøsespørgsmål, som vil kunne give mændene grå hår i hovedet
 8. Jeg har mistanke om, at fyre har HELT styr på den slags :D
 9. Hvor er I gode, piger. Mange tak :) Jeg tager gerne imod flere.
 10. Det skal du da bestemt også være :gp
 11. Er du så blevet færdig i dag? :) Det var min plan, at jeg ville træne hver level 1 gange om ugen, så jeg trænede 3 dage om ugen, men så gik min skulder amok, og så var ferien slut, og jeg har bare slet ikke fået taget mig sammen :( Men fra næste uge SKAL det kunne lade sig gøre - basta! Regner med at kombinere det med noget hulatræning og evt. lidt løb.
 12. Hvor er du altså god, Maria! :gp
 13. Hvor er du sej :gp SÅ GODT at du fik sparket dig selv i gang :) Jeg har holdt lidt over en uges pause nu, men min skulder har det stadig ikke godt :( Så i dag har jeg for første gang i over 3 år været ude at løbe. Det gik ikke stærkt, og det var ikke langt, men jeg kom da af sted. Efter løbeturen tog jeg lige 10 min. med fitnesshulaen, så det blev til lidt ekstra motion. Vil prøve at lave level 1 med Kill Jill i morgen og så tage endnu en løbetur på søndag.
 14. Køb den! ELSKER min Kenwood og kunne ikke leve uden :loveshower
 15. Hvor er du god :glad
 16. Vil lige advare dig ... Level 2 er LED med LED PÅ :( Men den bliver dog heldigvis også nemmere efter 3-4 dage :)
 17. Hvor er du sej :gp Kan du mærke, at det bliver nemmere?
 18. Tusind tak, søde piger :kram2 Det lykkedes mig at gøre det 30 dage i træk - er svært tilfreds med mig selv ;) Nu hvor de 30 dage er overstået, regner jeg med at træne 3 gange om ugen, en gang af hver level. Dog holder jeg lige en uges pause, for min ene skulder trænger virkelig til ro! Jeg har dog overvejet at træne med min fitnesshula i stedet for, så får jeg da lidt motion :) På de 30 dage tabte jeg 600 gram, min fedtprocent gik fra 30,0 til 29,2 og jeg tabte 8 cm om maven :yay Min mave var den, jeg havde det dårligst med, så jeg er rigtig godt tilfreds!
 19. JEG GJORDE DET!!!! :yay :wee Jeg har nu gennemført 30 day shred på 30 dage. Jeg kan slet ikke beskrive, hvor stolt jeg er af mig selv :gp Det er bare en FED fornemmelse!
 20. Godt gået! Jeg har lige klaret dag 9 på level 3, så nu mangler jeg bare 1 :wee
 21. Ja, man er virkelig øm de første par dage, men jeg kan trøste dig med, at det hurtigt bliver bedre. Det bliver også hurtigt nemmere at lave øvelserne, så hvis man blot holder ud de første 2-3 dage på hver level, så går det egentlig okay :) Nu har jeg lavet dag 8 på level 3, så der er kun 2 igen - SKØNT :yay Jeg er lidt spændt på, om jeg kommer til at savne den daglige motion. Jeg tror nu, at min krop bliver glad for lidt restitutionstid :whistling Nu vil jeg bage et par kager til vores housewarming i kolonihaven i dag - dejligt at vejret er med os!
 22. Hvor er du sej :gp Hun er nemlig rigtig god og super motiverende. Ellers havde jeg ALDRIG holdt ud så mange dage. I dag har jeg gennemført dag 7 på level 3, så nu er der kun 3 dage tilbage. Derefter holder jeg en uges pause, hvor jeg træner med fitnesshula i stedet, da min skulder ikke har det alt for godt :(
 23. Du er sej, Susanne :gp Jeg har lige overstået dagens motion (dag 6 på level 3), mens lasagnen har hygget sig i ovnen. Nu vil jeg tage den ud og køre ned til manden og datteren i kolonihaven og spise i aftensolen på terrassen :P
 24. Jeg kan ikke se den helt store forskel på vægten, men har sikkert tabt fedt og taget muskler på. Til gengæld har jeg tabt mig 7 cm om maven :yay Jeg har fået meget mere overskud og har ik haft hovedpine siden jeg startede. Det plejer jeg ellers at have flere gange om ugen. Når jeg er færdig med de 30 dage, vil jeg shredde 3 gange om ugen (en gang af hver level) og måske løbe en enkelt gang.
 25. Dag 5 på level 3 done - kan snart se målstregen :yay